EU-fascisten bannen E-cig – Big tobacco wint

Zojuist is in de ENVI-commissie (Environment, Public Health and Food Safety) van het EU-parlement een voorstel aangenomen om e-cigs onder een wet te laten vallen zodat ze voortaan de status “medicijn” krijgen. Uiteraard zijn e-cigs geen medicijn, er zitten alleen slechts 4000 minder kankerverwekkende stoffen MINDER in dan in de normale sigaret. De lobby van big tobacco heeft dus gewonnen, alle tevreden e-cig dampers zonder kanker en zonder rokershoestje mogen weer aan de zware shag met alle afgrijselijke gevolgen van dien. Met dank aan de EU-parlementariërs. Dankzij het EU-parlement kunnen alle nicotineverslaafden weer gewoon de kanker krijgen en honderden euro’s per maand betalen zoals God het bedoeld heeft. Zo rollen onze “volksvertegenwoordigers” in de EU. Joechei!

2 gedachten over “EU-fascisten bannen E-cig – Big tobacco wint”

  1. Wat een ingenaaide rotzooi is dat EU-parlement toch, ik heb me eens laten vertellen dat er twee keer zoveel lobbyisten rond lopen als (dik overbetaalde) parlementsleden.

  2. De mama van Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje Asscher ligt in ieder geval niet wakker van 19000 doden a.g.v. tabak elk jaar weer opnieuw alleen al in dit land….
    En verder komen we op de site tabaknee nog een paar bekenden tegen waaronder behalve de minister van tabak zelve ook Hans Hillen. De laatste was tevens lobbyist voor de JSF. Over een obsessie met de dood (die men andere culturen vaak verwijt) gesproken.
    http://tabaknee.nl/tabakslobby/de-mensen-achter-de-lobby
    Maar goed, zie hier het schorem dat vanavond vast en zeker tevreden een rokertje op gaat steken om de stupiditeit van de EU-parlementariërs weg te lachen. Ik hoop dat ze er longkanker van krijgen.

Reacties zijn gesloten.