Elcke Bonsen: “Vreemdelingendetentiecentra zijn ontworpen en ingericht om mensen te isoleren en te desoriënteren”

Elcke Bonsen is de vertrouwensarts van een paar vreemdelingen die op dit moment in het detentiecentrum in Rotterdam of in het Justitieel Medisch Centrum in Scheveningen zitten. Deze mensen moeten Nederland verlaten omdat ze uitgeprocedeerde vluchtelingen zijn. Vier van hen weigeren al maanden iets te eten uit protest tegen hen opsluiting. Elcke Bonsen geeft een inkijkje in de wereld van gedetineerde vluchtelingen in Nederland. Ze vindt het Nederlandse asielbeleid verschrikkelijk. ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: tanoudiallo.wordpress.com

4 gedachten over “Elcke Bonsen: “Vreemdelingendetentiecentra zijn ontworpen en ingericht om mensen te isoleren en te desoriënteren””

  1. Ach ja, je doet er niks tegen. Je kan schreeuwen, janken bidden, huilen, vechten, jammeren,etc… maar zo lang Jan Piet Snot denkt dat de VVD en PVV de antwoorden voor zijn problemen zijn zal dit zo blijven.

    Wij zijn de vijand voor deze medemensen geworden, perfect geframed door de VVD als “Mensen waar je niet naar hoeft te luisteren, die zijn stom! Niet zoals jou, jij bent een winnaar! Vluchtelingen zijn ook losers! Ze zijn gewoon jaloers op jou!”.

    Sorry ik raak gewoon wat in een slechte bui van dit soort dingen.

Reacties zijn gesloten.