Slechts 1 % van de “terroristen” die wordt opgepakt door de FBI is echt

HELP EEN MOSLIM!!!!
HELP EEN MOSLIM!!!!
De FBI krijgt 3 miljard dollar per jaar om terroristen te pakken en wat moeten ze daar mee doen? Echte terroristen kunnen ze niet vinden dus zoeken ze makkelijke slachtoffers die ze er in kunnen luizen met een door de FBI geproduceerde namaakbom om een door de FBI bedachte terreuraanslag uit te voeren. Zo hebben ze er sinds 9/11 500 mensen opgepakt die vervolgens voor tientallen jaren de gevangenis in gingen.

Deze mensen zijn stuk voor stuk niet zelf in contact geweest met andere “terroristen”, alleen met FBI’ers die zich voordeden als Al Qaeda. Die mensen zijn stuk voor stuk zelf niet in de gelegenheid geweest om aan wapens te komen voor hun door de FBI verzonnen “terreuraanslag”, maar verkregen deze wapens van de FBI. Deze mensen zijn dus in een FBI val gelopen. Echter aangezien het moslims betreft kunnen ze dat niet ter verdediging aanvoeren. Alleen hun moslim-zijn wordt al gezien als voldoende bewijs dat ze van plan waren om een aanslag te plegen en dat er dus geen sprake was van vuile opzet van de FBI.

Ondertussen, terwijl de FBI honderden volstrekt ongevaarlijke mensen oppakt, kan de FBI de ECHTE terroristen helemaal niet vinden. Neem bijvoorbeeld de bommenleggers in Boston. De FBI was op de hoogte van het bestaan van Tamerlan Tsarnaev, maar beschouwde hem niet als gevaarlijk.

Reden voor dit alles is niet xenofobie, of moslimhaat of iets dergelijks, het is gewoon een supermakkelijke manier voor de FBI om aan 3 miljard dollar per jaar te komen. Lees het hele verhaal bij Salon.

Met dank aan @petrakramer voor het rondtwieten van dit artikeltje.

2 gedachten over “Slechts 1 % van de “terroristen” die wordt opgepakt door de FBI is echt”

  1. was al bekend van de gepubliceerde successen van de FBI. de daders (slachtoffers?) hadden het zonder de druk van hun nieuwe vrienden nooit zelf willen doen

Reacties zijn gesloten.