Fred Teeven zuigt!

Joke Kaviaar, op indymedia:

Fred Teeven lijkt wel een volwassen baby met dat gedram van hem. Oh oh oh, wat is dat toch erg met die centrale Raad van Europa. Nu dít weer: het Comité voor Sociale Rechten van de Raad van Europa geeft hem billekoek over het asielbeleid!

Dat zuigt, vindt Fred. Maar volgens mij is hij het die zuigt. Hij zuigt aan zijn grote duim en hoopt zich zo groot te maken. Hij is bang voor een aanzuigende werking. O jee, als we mensen eten en drinken gaan geven, dan komt heel Afrika hier naar toe! Nee, wij springen niet in de houding voor mensenrechten! Nee, wij springen niet in de houding voor mensen die onze regering racistisch noemen! Wij springen alleen in de houding voor de poen en voor Geert Wilders en zijn prinsenvlaggen dragende fascistische vrienden. Wij doen lekker wat we willen hier in dit moerasland, dus crepeer maar! (lees verder op indymedia)

8 gedachten over “Fred Teeven zuigt!”

 1. Pcies….. Nederland is weer op de NSB toer. Millieu? Mensenrechten? Echt fatsoen? Duurzaamheid? nee geld macht de peilers van dit zieke land.

 2. Neehoor, denk ik dat velen Teeven gewoon niet begrijpen.

  Wat hij in wezen zegt is dat Morele en Ethische waarden niet bindend zijn. Wat bindend is volgens hem zijn de wetten en regels dat hij en zijn vriendjes gaan bedenken.
  Waarom zouden ze bindend zijn?

  Omdat voor het toepassen van deze regels beschikt hij over de politie en leger om ze af te dwingen. Dit heet macht. Zo simpel is het.

  Voor het toepassen van Morele en Ethische waarden en normen heb je geen politie ter beschikking.

  Voila!

 3. Ik vindt die uitspraak , zeer goed.
  Wat ik mij afvraag, geldt dit ook voor de slachtoffers van de crisis.
  Dan kunnen de lidstaten nu de mensen niet meer op straat zetten, iedereen eten en kleding.
  Dat zou het begin kunnen zijn van een sociale agenda in Europa.

 4. @3, Supergoed punt van Theo.

  Welke politieke partij gaat dit zijn programma opnemen.
  BIP?

 5. Joke Kaviaar heeft het zoals gewoonlijk weer zeer treffend verwoord en – eveneens zoals gewoonlijk – volkomen gelijk.
  Ik hoop echter dat er een dag komt dat Schreibtischmörder Fred Teeven duimen kan zuigen (of de snikkel van Diederik Samsom die het rapport van de RvE afserveerde als ‘gedateerd’ en net zo verantwoordelijk is voor de ellende) in de gevangenis als ie zijn straf wegens het plegen van misdaden tegen de menselijkheid uitzit en Nederland eindelijk, eindelijk op zijn minst enigszins beschaafd is…

 6. Teeven was toch ooit leider van Onleefbaar Nederland? Trouw aan zijn gedachtengoed kan hem niet worden ontzegd.

 7. Zagen jullie dat energie akkoord. Allemaal rechtse graaiende alfa opgeleide VVD nitwit maatpakken aan die tafel die zonder enige kennis van zaken (behalve het eigen belang) met veel gejuich een KUT akkoord sluiten. En daar heb je de echte kenners prof. dr. ir. etc…. zeggen wat een fuck akkoord. WTF doet WIENTJES aan die tafel ?

Reacties zijn gesloten.