“Als u die uitdeelt, wordt u aangehouden”

Oom agent kwam wat laat, maar het moest toch even gezegd worden tegen de mensen die waren afgekomen op het uitdelen van de poster Waar blijft de Hollandse opstand: “Als u die uitdeelt, wordt u aangehouden”. Gelach alom, en: “Wilt u er eentje?”

Vandaag vond de regiezitting plaats van het Hoger Beroep van Joke Kaviaar in de zaak waarin ze wordt beschuldigd van ‘opruiing’ door vier opinie artikelen over het migratiebeleid. De rechtbank veroordeelde haar op 22 januari tot vier maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf vanwege die artikelen. Een daarvan is nu op poster gezet. Het is de eerste poster van de reeks van vier in de aanloop naar de inhoudelijk behandeling van de zaak, en deze poster werd vandaag vooraf aan de regiezitting voor het gebouw van het Hof uitgedeeld. De uitdelers en Joke werden op de weg naar het Hof verrast door een vlakbij het Hof geplaatste leus: “Ontsteek het vuur van verzet! Tegen censuur van mensen & meningen!” Klasse. Dat begon vast goed.

………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: 13september

De gewraakte tekst hier op Krapuul.

4 gedachten over ““Als u die uitdeelt, wordt u aangehouden””

  1. Waarschijnlijk moeten ww nu wachten op de reactie van de Chinese ambassadeur over het naleven van mensen rechten in Nederland. 😆

  2. Want als men zou meten en weten dan was de JSF nooit meer aan de orde geweest en had men nooit VVD gestemd.

Reacties zijn gesloten.