16 gedachten over “Teeven snel de cel in”

 1. Hoi,

  Gelieve geen berichten meer in te sturen die bestaan uit louter een link zonder zelfbedacht commentaar erbij.

  En aan de editors: gelieve dit soort inhoudsloze berichten niet te plaatsen.

  Bedankt,

  Jvdheuvel

 2. Nou ja, zolang we geen zelfbedachte berichten plaatsen over fictieve doodsbedreigingen zoals sommige andere sites… 😈

 3. Ah. Nou dan zou ik graag eens een opiniestuk van jouw hand zien over het gevaar van politici die op slinkse wijze allerlei macht naar zich toetrekken en die vervolgens misbruiken onder het mom van veiligheid.

  Lijkt me een stuk logischer en rendabeler dan het eeuwige gezeur over omhooggevallen zichzelf erg belangrijk vindende nep journaisten als Jan bennink en Bert Brussen.

  Ik zie het stuk gaarne tegemoet.

 4. Steek dat stuk maar in je hol en dit is echt de aller-aller-allerlaatste keer geweest dat jij een dergelijk toontje toepast, let dus voortaan extreem goed op je woorden.

 5. @6, Dat ben ik niet met je eens: schorem als Bennink en zijn racistische hufteromroep, Brussen, Schut c.s. bepalen met hun terreur wel voor een belangrijk deel de gang van zaken op internet en overige media.
  Ze hebben toegang tot door de belanstingbetaler nota bene medegefiancierde media om daar hun gif te verspreiden en ik vind dat dat bestreden moet worden..

 6. Natuurlijk moeten die twee bestreden worden, dat ben ik ook met je eens Ralph. Maar in dit geval is het geen inhoudsloos stuk zoals Jvdheuvel schrijft.

  Het is een feit dat Teeven sinds zijn aantreden steevast macht naar zich toe heeft getrokken. Hij heeft niet alleen het Ne bis idem principe uit de rechtspraak weggegooid, hij heeft ook beslissingen over individuele zaken lopen nemen waarbij hij steevast door de rechterlijke macht, maar niet door het parlement is teruggeroepen. Wat hij nu weer heeft bedacht met dat direct in de cel idee lijkt prima als je het hoort, maar feitelijk neemt hij taken van het OM in EIGEN portefeuille en dus neemt hij macht over in eigen handen. Macht die hij niet heeft noch zou moeten hebben. Buiten dat is zijn asielbeleid misdadig te noemen, zijn rechtse rethoriek en populistische uitspraken over het zelf maar in elkaar meppen van inbrekers en heel, heel veel meer, dermate gevaarlijk in een democratie dat die democratie wakker dient te worden en deze man dient te verwijderen uit de regering en het parlement.

  Dat is waarom ik dat nieuws item post, en waarom ik het in het geheel niet eens ben met de eigenaar van deze internet pagina’s wat betreft zijn uitspraken over dit nieuws item.

 7. Mijn uitspraken gaan niet over dit nieuwsitem maar over de “bijdrage” die jij hebt geleverd die namelijk nihil is. Als ik webpagina’s wil creëren met 0 toegevoegde waarde aan het internet dan heb ik jou helemaal niet nodig, dat kan automatisch.

  Hier worden pagina’s geplaatst met toegevoegde waarde of ze worden niet geplaatst.

  Vervolgens durf jij nog een grote bek op te zetten ook tegen mensen die wel een poot uitsteken.

  Misschien snap je het nu?

 8. Ik begrijp en @jvdh en Jan-Jaap omdat de eerste wil wat inhoudelijke stukjes als artikels. dwz dat het commentaar van Jan-Jaap bij @9 moest ergens bij de link ingewerkt zijn.

  Jan-Jaap begrijp ik ook want hij wil op een ontwikkeling wijzen die velen nog niet begrijpen. De vorm van de bijdrage moet inderdaad iets beter.

  Had ik eerder aangegeven dat velen Teeven niet begrijpen, doch gebeurt dit vaak met mensen met groot potentieel. Het laatste heeft Teeven zeker: hij ambieert en hij kan naast zijn functie ook deze van de OM gaan vervullen. Hij kan naast zijn secretaris post ook de functie van Rutte, Asscher, Plashaert, Plassterk en hele hoop andere zuiver in z’n eentje uitvoeren. Hij kan het gewoon omdat hij van de rechtse energie barst.

  Wie kan hem dit dan kwalijk nemen?

 9. Het unieke van Krapuul is dat iedereen naar aanleiding van welk thema ook er hier een stuk over kan schrijven en zijn of haar mening daarin kwijt kan over dat onderwerp.
  En dat is een heel groot goed: het maakt debat los. Brengt nieuwe inzichten.
  Daarom, hoe goed bedoeld ook, had ik liever gezien dat Jan Jaap niet alleen had volstaan met die verwijzing inzake Schreibtischmörder Teeven maar er ook een opinie aan had gewijd.
  Dus daarom snap ik JvdH heel goed als ie daar op wijst.
  Krapuul is een unieke site en is wat wij er met zijn allen van maken. Kom daar elders maar eens om…

 10. @14 Maar de toon kan wel iets gematigder. Als iemand deze fout (we zijn mensen toch?) maakt kun je iemand daar terecht op wijzen en het daar bij laten. Maakt deze persoon de fout weer…… tjah dan heb je ze gewaarschuwd. Ik vind het nu iets van kijk mij eens de baas zijn. Nu kreeg je meteen een discussie van je bent een lul nee jij bent een lul… Zo los je niks op lijkt me en jaag je goed bedoelende mensen weg. Althans dat is mijn mening. JvdH heeft zeker gelijk maar kom op zeg….

 11. @15 Niks mis met de toon in reactie 1. Ik wil hier geen berichten die bestaan uit louter een link naar een andere site en verder niks. Dit is al 4 jaar zo en blijft zo. Dat is ook niet omdat ik de baas ben maar daar zijn echt hele goede redenen voor. Neem het maar gewoon van mij aan. Als de toon van de redacties op andere sites je beter bevalt, en als je daar meer vrijheid hebt om hele berichten inclusief emails, nieuwsbrief en tientallen pings en tweets in gang te zetten, en zoekmachines te informeren, omdat jij 2 muisklikjes gedaan hebt omdat jij een linkje op de Volkskrant hebt gezien, dan moet je naar die andere sites gaan waar dat allemaal wel mogelijk en perfect is en op de juiste vriendelijke toon wordt gecommuniceerd.

Reacties zijn gesloten.