Fritsma van de PVV wil Nederland uit de VN

De VN is een organisatie die samenwerkt op het gebied van onder andere het internationale recht, mondiale veiligheid, behoud van mensenrechten en onderzoek naar maatschappelijke en culturele ontwikkelingen. Van al deze zaken moet de PVV niets hebben, en het kan maar tegen je werken als je de buitenlanders eruit wil gooien.  Nederland is namelijk volgens het vluchtelingenverdrag uit 1951 verplicht om vluchtelingen toe te laten tot de asielprocedure. En dat vindt de PVV maar niets, 1000 per jaar is wel genoeg.

“Als je duizenden euro’s hebt om naar Nederland te gaan dan kan je ook als Somaliër bijvoorbeeld naar buurland Kenia gaan om daar je eigen opvang te regelen.”

Ik moet steeds denken aan alle mensen die wanhopig proberen een wat beter leven te krijgen en daarbij verdrinken.

7 gedachten over “Fritsma van de PVV wil Nederland uit de VN”

 1. Fritsma heef het niet allemaal goed op een rijtje en ziet ze vanuit alle kanten van de wereld aanvliegen.
  Indien Fritsma de handtekening onder een belangrijk VN verdrag wil weg halen, zou dit als mogelijk gevolg hebben dat de VN zal dan overwegen om de VN Hof uit Den Haag te verplaatsen wat op zijn beurt een heleboel mensen kwaad zal maken.

  Per slot van rekening wil Fritsma dus onbezonnen een heleboel mensen kwaad maken.
  Dom van die salaristrekker.

 2. “Fritsma van de PVV wil Nederland”

  Wanneer een enkel individu ‘iets begint te krijsen’, PVV-eigen, dan vraag ik mij veelal af hoe het zit met die vermaledijde spiegel-neutronen. ;p

  Wederom zinloos gebazel, vanuit de PVV.

 3. Zou zo’n Fritsma alle lijken op willen rapen die aanspoelen Nexus? Zou een mooie taakstraf voor hem zijn. Zou dat hem milder maken? Of voelen die lui niets, zoals je ooit zei:

  “Ze zijn van de empathie losgesneden”

  Dat geldt voor die hele boel daar geloof ik.

 4. Het woord empathie? Daar heeft een heleboel van dat geteisem in Den Haag nog nooit van gehoord.

 5. Kunnen al die 4e generatie Friestochtonen niet terug naar hun moederland en daar voor vrijheid strijden ??? En dan buiten de VN blijven … dan hebben ze binnen de korstste keren de levensstandaard van al die gebiedjes die dat nu gedwongen doen…

 6. Overschat ik de Nederlandse intelligentie? Ik vraag me dat steeds vaker af.

  Nederland uit de VN? Dan verklaar je je als land tot internationale paria. Niemand neemt je nog serieus. En een Nederlandse politieke partij pleit ervoor dat Nederland een paria wordt. Hoe dom kun je zijn?

Reacties zijn gesloten.