Een 8-jarig jongetje het land uitschoppen is wreed en waanzin

Kinderpardon is een woord is dat geschrapt moet worden. De kinderen waar het hier om gaat zijn immers onschuldig en niet verantwoordelijk voor de situatie waarin ze terecht zijn gekomen.

En 300 kinderen worden uitgezet vanwege een paar regels. Regeltjes waar de kinderen part noch deel aan hadden en hebben. Regeltjes die gemaakt zijn om ze uit het land te kunnen schoppen.

Het (gebrek aan) staatstoezicht van de kinderen is niet de verantwoordelijkheid van de kinderen, en toch worden ze er voor gestraft. Ze moeten Nederland uit. Op weg naar een land dat ze niet kennen, een land waar men een taal spreekt die ze niet machtig zijn. Enkele reis naar de hel, lijkt me.

Teeven kan rustig achterover leunen. En zich verstoppen achter die regeltjes. En dan denk ik aan kindermisbruik. Want dat is het toch?

Een 8-jarig jongetje met 299 ander kinderen het land uitschoppen is wreed en waanzin.

12 gedachten over “Een 8-jarig jongetje het land uitschoppen is wreed en waanzin”

 1. Met dank aan die a walgelijke PvdA-plucheplakkers.

  a href=”http://www.nu.nl/politiek/3633615/pvda-gaat-kinderpardon-niet-aanpassen.html”

  Bah!

 2. Paar weken geleden toen een meisje met haar gezin uit Frankrijk richting Oost Europa uitgeschopt werd, kwamen leerlingen, ouders en leerkrachten in opstand.
  Ook in andere Franse steden. De burgers waren verbolgen.
  Het werd met de dag erger en tenslotte moesten Ministers en President duidelijk standput aannemen met betrekking tot het uitzetten van kinderen.

  Ten eerste werd vastgezet dat er kinderen zullen nooit midden in de studiejaar uitgezet worden. Eerst het studiejaar afmaken.
  Ten tweede onder de maatschappelijke druk stelde de verantwoordelijke Minister voor dat het meisje terugkomt naar Frankrijk om alle kansen voor opleiding te mogen benutten.

 3. Ach…het zijn niet Samsom’s kinderen en dus niet de kinderen die hem inspireren tot het bedrijven van politiek zoals hij politiek bedrijft.
  Dit zijn gewoon driehonder uitruilthemas en Samsom is gewoon een smerige, gore lafbek van onvoorstelbare proporties net als die hele fascistische teringbende van hem.

 4. De mensen die hier geen problemen mee hebben zijn dezelfde mensen die zwarte piet willen behouden. Het verstoren van een ‘kinderfeest’ is hier vele male erger dan een kind terugsturen naar de hel! Wat zegt dat over ons?

 5. Op dezelfde dag dat ik het bericht las over dit kind las ik nog een ander bericht! Daarin stond dat een Ethiopische hardloper een Nederlands paspoort krijgt! Wat is de meerwaarde van een hardloper t.o.v. een kind? Wie haalt het in zijn afgestompte harses om zo met kinderen en trouwens met alle asielzoekers om te gaan? Bef Teeven? Ivo Oprotten? IND? Wie oh wie?

 6. Teeven trapt -aantoonbaar- graag naar beneden, ‘de zelfbenoemde Liberaal hij denkt te zijn’. VVD-eigen, dus.

Reacties zijn gesloten.