Mediamarkt, blijkbaar toch een beetje gek

Een bizar verhaal over wat iemand overkwam bij de Mediamarkt in Zwolle. Citaatje:

Uw beveiliger vond dit blijkbaar voldoende aanleiding om als een bezetene op mijn vader van 54 jaar los te gaan. Als mijn zus niet had ingegrepen door uw beveiliger aan de nek te gaan hangen had dit weleens veel slechter kunnen aflopen. Blijkbaar had de man nog niet genoeg van zijn overdadige agressie kunnen botvieren, want hij richtte zich vervolgens op mijn zus. Toen mijn schoonzus ertussen ging staan mocht zij ook nog een klap ontvangen.

U zult begrijpen dat zo’n gebeurtenis een gigantische impact heeft op mensen die nooit met agressie in aanraking zijn gekomen. Wat echter nog de meeste schade heeft aangericht is de reactie van uw personeel en het bespreken van de gebeurtenis met de politie. Terwijl mijn vader met bebloed gezicht buiten uw winkel stond en mijn moeder zeer ontdaan aan iemand van uw leidinggevend personeel vroeg om de politie te bellen was de reactie: “wij bellen niemand.” (gewetensbezwaren.blogspot.nl)

De schrijver van het stuk heet Mediamarkt om een reactie gevraagd. Maar Mediamarkt vond het niet nodig om te reageren. Leuk bedrijf hoor, Mediamarkt.

8 gedachten over “Mediamarkt, blijkbaar toch een beetje gek”

 1. Nederland is met grote schreden onder de neoliberale bewind van Teeven/Opstelten/Rutte (Heilige Trias bijna Politica) gestaag aan het faschiseren.

  Teeven en zijn ambtenaren hebben net een zeer fascistische voorstel naar de Tweede kamer gestuurd om de kaste van de “nieuwkomers”/allochtonen in tegenstelling tot andere Democratische Europese landen pas na 7 jaren het recht op stem in de verkiezingen in Nederland te geven.

 2. Gruwelijk! Eerst Hema, nu Mediamarkt.
  Mijn in NL wonende dochter mailde al: “Het Derde Rijk is hier”. Ze krijgt iedere dag meer gelijk!

 3. Angy (e.a.)

  Dit alles heeft dus een jaar geleden al plaatsgevonden, aldus ‘Ramon’ – eigenaar van dat blog.

  “Wij wachten al een jaar op een reactie.”
  “Als wij gewoon een reactie hadden gehad van de mediamarkt in dat jaar dat we gewacht hebben was dit nooit op internet verschenen.”

  Blijft onverlet staan dat dit soort wangedrag (o.a. van de “beveiliger”) volstrekt onacceptabel is.

  Maar ja, dat is wat je krijgt wanneer laagopgeleiden dat soort werkzaamheden mogen verrichten louter op basis van een relatief gemakkelijk te behalen certificaat. Die amoebe met een uniform kan beter ander werk gaan verrichten, waarbij deze in geen enkele conflictsituatie terecht *kan* komen. Koekjes inpakken aan de lopende band o.i.d.

  Niet dat ik er vaak kwam, maar ik loop de Mediamarkt nu gewoon voorbij.

  “Toen het bericht verscheen dat de mediamarkt zijn werknemers bespiedt…”

 4. De mentaliteit in dit land is heel snel aan het omslaan. De politie op mensen afsturen als ook maar het minste detail je niet aanstaat, en de politie die je op hun beurt tegen de grond werkt als je je, begrijpelijkerwijze gezien het voorafgaande, een beetje heftig uitlaat.

Reacties zijn gesloten.