PVV-vrijwilliger wordt op gruwelijke wijze bedreigd

Even schrikken in Etten-Leur:

De bewoners van een huis aan de Lambertusstraat in Etten-Leur kregen zaterdagavond de schrik van hun leven. Iemand stopte rond negen uur een dreigbrief bij het gezin in de brievenbus en niet veel later liep een gemaskerde man in de tuin. Hij droeg het masker van ‘Jigsaw’ uit de horrorfilm ‘Saw’ (Omroepbrabant).

Men dacht even dat deze horror te maken had met het feit dat een mannetje in dit gezin een “PVV-vrijwilliger” was, maar achteraf bleek de bedreiger gewoon zijn broer te zijn. Goddank er zijn geen slachtoffers gevallen. Er zullen ongetwijfeld PVV-kamervragen volgen.

10 gedachten over “PVV-vrijwilliger wordt op gruwelijke wijze bedreigd”

 1. De straaljagers werden meteen terug geroepen, omdat men snel doorhad dat een PVV-familiekwestie was.

  Vervolgens komen op bovengenoemd adres de ploegen psychiaters van de PieterBaan Centrum om grondig te onderzoeken hoe de PVV-Paranoia ontstaat en werkt.

 2. De wijk hermetisch afsluiten! Razzia’s! Drones boven de wijk! En zoal Burgemeester Jorritsma zou zeggen: ‘de randen van de wet opzoeken.’Dus: samen met G4S de wijk in! GeenStijl en de NRC moeten onmiddellijk een lynchmob op de been brengen, daar hebben ze sinds afgelopen weekend ervaring mee. DEZE TERREUR MOET STOPPEN!!!
  (Disclaimer. Voor het domrechtse geteisem: dit was sarcastisch bedoeld).

 3. Ohhh wat erg!
  Powned de wijk in laten gaan en op hun kenmerkende brutale schaamteloze manier journaal maken.
  Ook opsporing verzocht erbij,en dan de presentatrice een verhaal vertellen van..een verschrikkelijke bedreiging tegen een hardwerkende familie,de vader zit net als de moeder angstig in huis en dat enkel om hun mening.hun lieve zoon hardwerkend en voorbeeldig op school heeft als vrijwilligerswerk een leuk baantje als PVV medewerker.dat dít normale gezin in ons land zó bedreigd word kan niet,help ons om deze terroristen op e pakken die de Nederlandse wet op meningsuiting zo beschend.waarna de presentator nog néé schuddend in de camera te zien is,het zou gaan om een lichtgetinte man…zonnebank gaan tokkies graag naartoe,
  En daarna de vele reacties onder krantberichten..oppakken paspoorten afpakken,terug naar islamitische landen enz

 4. Bange mensjes stemmen meestal op een partij als de PVV. Angst als raadgever doet deze eenmanspartij ‘floreren’.

 5. “Brekend: als gevolg van ernstige bedreigingen op een gezin PVV-ers is deze woonwijk op last van de Burgemeester hermetisch afgesloten. Carnaval kleding en Carnaval vieren zijn strikt verboden, antiparanoia pilletjes wel worden verplicht gesteld en sluipschutters zullen ieder een die met masker probeert rond te lopen neer schieten. Veiligheid van de hardwerkende burgers Henk en Ingrid gaat voorop!”

 6. ik zit hier helemaal te schuddebuiken van het lachen.. over het artikel en over de commentaren !
  ik snap heus wel, dat het bedreigend is, als je een dreigbrief vind.. en je een man met masker in de tuin ziet..
  maar als 2 minuten later blijkt dat het je broer is.. hahahaha
  waarom moet dit in de krant???????????????????????
  is gewoon een leuk verhaal voor op verjaardagen.. niks krantennieuws!

 7. @Ouwe Moeder:
  Omdat mensen in Nederland niks meer kunnen hebben. Het zijn angstige antisocialen met een vervolgingscomplex geworden.

 8. En zo voelt de G-3 (Gevaarlijke Geblondeerde Geert) van Venlo zich ook volgens mij. Zowat iedereen wordt bedreigd. De G3 heeft zijn persoonlijke gevoelens verwoord in zijn eigen engelstalige boek. Hij verdenkt zijn sympatisanten ervan deze taal niet te beheersen. Waarom niet in onze eigen taal. Dat is voor een nationalist toch volstrekt normaal? Nee dus!

 9. @Ouwe moer,

  Je reactie doet mij denken aan een verhaal uit de USA, many, many moons ago. Iemand doet op een gegeven moment een bepaalde bestelling, welke middels ‘pakketpost’ bezorgd zou worden. Aldus ‘op een gegeven moment’ de bewuste bestelling constaterende, gaat er een telefoontje richting de verschillende hulpdiensten. “Verdachte post”. Bij navraag bleek dat de angstige bewoner, ‘gewoon’ een bestelling had gedaan, en hij/ zij deze vergeten was. Bombsquad @ 9/11.

Reacties zijn gesloten.