Halbe Zijlstra (VVD) : strafbaarstelling illegalen is geil maar kan eventueel geruild worden voor geld

Rechtse mensen willen graag asielzoekers in een dwangbuis stoppen en in elkaar knuppelen en vervolgens uitleveren bij de geheime dienst van het land van herkomst om verder in elkaar te laten slaan, dit is algemeen bekend. Maar aan dit genot hangt een prijskaartje. Stel bijvoorbeeld je geeft zo’n VVD goorlap meer snelwegen of zo of gratis benzine dan wil hij wel een asielzoekertje minder slopen.

6 gedachten over “Halbe Zijlstra (VVD) : strafbaarstelling illegalen is geil maar kan eventueel geruild worden voor geld”

 1. Niets onmenselijks is de VVDer vreemd. Mensen als handelswaren, DE kern van het neo-liberalisme. Gatverdamme!

 2. De weerzinwekkendheid van die hoeren en schedelmeters daar am Innenhof went nooit…

 3. @Cornelis
  Het is niet alleen de kern van neo-liberalisme maar ook de kern van het nazisme! Ter herinnering: rijke joodse mensen, gevlucht uit nazi-Duitsland, mochten Nederland wel in tijdens de jaren voor de oorlog. Arme joodse mensen, gevlucht om dezelfde redenen, konden doodvallen! Die godvergeten lul van een Zijlstra hanteert dezelfde ideologie. Namelijk, alles is te koop. Je denkt en doet maar hetzelfde als ik, Halbe, want anders weet ik, Halbe, jou wel te vinden! Wilt je een beetje menselijkheid betrachten? Dan wil ik, Halbe, meer asfalt, meer benzine, hogere bonus, nog meer zeggenschap over jou en je medemensen! Je bent een vuile smeerlap Zijlstra!

 4. “…, maar ook de kern van het nazisme!”
  Dat bestrijd ik. Het ging (gaat) de nazi’s wel degelijk over de ideolische waarde van mensen. Niet alle, maar wel bepaalde, toegerekend aan een “ras”. De rest kon (kan) ‘verwertet’ worden, maar dat komt op het tweede plan.

 5. De VVD is echt een partij van psychopaten. En ze storten het land in het ongeluk.

  Ik ben benieuwd hoe ver we het laten komen in die land.

 6. @Leon, daar krijg je een indicatie van volgende week en ik voorspel je nu al: ver. Want zo lang er nog Marokkanen, moslims, illegalen of Roemenen zijn om op te schelden en de schuld te geven van vermeende of werkelijke problemen zal het de meeste Nederlanders een rotzorg zijn dat het land bestierd wordt door politieke hoeren, schedelmeters, vandalen en psychopaten. Integendeel: men vindt het prachtig. Maar de wal gaat het schip een keer keren….

Reacties zijn gesloten.