7 gedachten over “Dit is toch wel tamelijk ziek”

 1. Wisten jullie dat de marechaussee Joden afvoerden naar Westerborg. De Politie de bezetter hielp met straatcontroles en uithuiszettingen voor ter werk plaatsing elders. Aan alle kanten kun je aan ze merken dat het er nog steeds in zit. Dat blinde hondstrouwe gedrag. Je zou er eigenlijk Kamervragen over moeten stellen. Hoe dat eigenlijk zo verloopt zo’n politieopleiding, of ovoorwaardelijke trouw onderdeel uitmaakt van de psygologische geschiktheid. Terwijl de Politie er niet alleen is om de Wet te handhaven maar ook om de burger ter hulp te zijn. Oudere mensen voor ondervraging afvoeren naar het bureau. Ethisch kan zoiets niet.

 2. “Wisten jullie dat de marechaussee Joden afvoerden naar Westerborg. De Politie de bezetter hielp met straatcontroles en uithuiszettingen voor ter werk plaatsing elders.”
  Ja.
  “Je zou er eigenlijk Kamervragen over moeten stellen.”
  Wat let je?

 3. Als Geert Wilders (de echte) nu eens hierover zou zeggen. Ja die Henken en Ingrids hebben een punt die zijn bang voor kernwapens en dat ben ik ook. Laten we ze nu massaal steunen.

  Oranje vlaggetjes zwaaiers die een graai koning steunen zijn wel goed. Maar mensen met terechte zorgen worden als links hippie tuig behandeld.

  Weten die agenten dat die demonstranten ook voor hen opkomen. Als er iets verkeerd gaat gaan zij net zo goed dood. Denken ze dat dat blauwe petje ze beschermt of zo ?

 4. Er is zoveel krom. Je kunt echt zien dat deze maatschappij vanuit de VVD wordt aangestuurd. Kamp schimmig over schalie gas, Schippers die niet luistert naar artsen, Weer een andere VVD’er die landbouw gif parfum wil laten noemen zodat het wat minder opvalt. Opstelten en hun bandopnames die verdwijnen terwijl de kans daarop 0,000000000000000000000000000000000000000000 nooit niet is. Een graaikoning die dat geld niet nodig heeft maar het nog steeds krijgt. Een echte koning zou zeggen. Ik sta dat geld af. Geef maar aan de opa’s en oma’s die mijn mooie landje hebben opgebouwd. En die paleizen bouw ze om voor hun laatste dagen hier op aarde.

  Nee graaien snaaien liegen en uiteindelijk moord.

 5. En ik vergat ook nog die HRA voor rijken, en de JSF en tal van andere zaken.

  Wanneer stopt dit ?

Reacties zijn gesloten.