Het ministerie van repressie, spionage en verhulling onder Teeven en Opstelten (VVD)

Als er iets verboden moet worden, zoals illegaal downloaden,  kan dat blijkbaar per direct worden ingevoerd, maar als het gaat om bescherming van de privacy van de burger, zoals in het geval van de bewaarplicht, dan is het ‘jaja hoho tuut tuut dat moeten we eerst eens even gedurende acht weken onderzoeken.’  Ook het opslaan van kentekengegevens heeft hier niets maar dan ook niets mee te maken volgens Ivo – eh – Opstelten. Dit enge duo laat zich zijn repressieve speeltjes niet zomaar ontnemen.

Ik lach me kapot als er uiteindelijk toch nog iets aangetoond gaat worden van die vijf miljoen gulden die aan Cees H. zouden zijn doorgesluisd, want dan is het toch echt exit Opstelten, op zijn minst vanwege verregaande incompetentie als het al niet vanwege flagrant liegen in de Tweede Kamer zou zijn. Maar bovendien moet er dan toch vette heibel uitbreken binnen de VVD, want in dat geval zou Teeven dat geweten hebben.

Maar de Nederlandse praktijk kennende zal eventueel bewijs inmiddels spoorloos vernietigd zijn, zeker als Fred T. erbij betrokken was.

7 gedachten over “Het ministerie van repressie, spionage en verhulling onder Teeven en Opstelten (VVD)”

  1. Er is wel degelijk 5miljn uitbetaald aan kees h .Deze man had een deal met TEEVEN om voor dit bedrag wit te verkrijgen van het in beslag genomen geld indien hij TEEVEN zou helpen om 125 miljoen bij zijn vriend de HAKKELAAR te ontnemen .En van deze ontneming van de hakkelaar zijn zwarte miljoenen is weinig terecht gekomen .Vermoedelijk heeft kees h dubbelspel gespeeld door de HAKKELAAR voortijdig in te lichten .En TEEVEN probeert nog steeds de HAKKELAAR pootje te lichten .Zullen we stellen de bedrieger TEEVEN bedrogen .

  2. Ik denk dat die twee het vast stiekem jammer vinden dat ze niet deel uitmaken van een militair regime zoals dat destijds in Latijns Amerika bestond…

  3. @Ralp, de camera’s zijn niet voor niets overaal geïnstalleerd. Op de grens overgangen was niet eens met de Tweede Kamer afgesproken, de Secretaris deed ze stiekem ophangen en toen een journalist dit per toeval ontdekte en vragen stelde werd het formeel (juridisch) antwoord – experiment. Nota bene zonder van tevoren de Tweede Kamer in te lichten, maar goed door hun passiviteit hebben deze luitjes laten zien dat ze alleen voor het salaris komen opdagen en dus niet voor de Mensen Rechten en Privacy van hun kiezers.

    Later bleek natuurlijk dat dit experiment geen experiment was – en de camera’s hangen sindsdien op alle grensovergangen.

  4. Indien we enige politici in plaats van figuranten in de TWEEDE Kamer zouden hebben – zouden ze gauw moeten vragen hoezo een klokkenluider binnen de NZA meteen zelfmoord is gaan plegen? Hoezo de Totale Stilzwijgen van de Minister en verantwoordelijke van deze regering?

    Is deze NZA toevallig een verkapt militaire organisatie die liever alle klokkenluiders doet ombrengen?

  5. Je zou gauw gaan denken dat Maffia-boeven mogelijk aan de macht zijn in deze regering?

Reacties zijn gesloten.