PVV bepleit politiestaat in Kamervragen

De laatste Kamervragen van die volstrekt normale partij met volstrekt normale racisten zijn bekend:

1.)
Bent u bekend met het bericht: ‘Buurtvader Gestel: “Ik ga derde overvaller Deurne niet aangeven” (*)

2.)
Waarom is er in de dagen na de verklaring van buurtvader Abdellah Oualkaid (dinsdag 8 april jl.) geen actie ondernomen in zijn richting, om zodoende de naam van de derde overvaller van juwelierszaak ‘Goldies’ te achterhalen?

3.)
Deelt u de mening dat Abdellah Oualkaid met zijn uitspraken laat zien dat de integratie van Marokkanen mislukt is en dat er een parallelle samenleving naast de Nederlandse bestaat? Zo neen, waarom niet?

4.)
Bent u bereid om Abdellah Oualkaid op te laten pakken, aangezien hij een normale rechtsgang belemmert? Zo neen, waarom niet?

5.)
Deelt u onze mening dat Marokkanen die geen Nederlanders meer vertrouwen, maar beter hun eventuele uitkering kunnen inleveren en vrijwillig op kunnen krassen naar Marokko? Zo neen, waarom niet?

Een politiestaat heet het wanneer een regering gaat over het al dan niet arresteren van mensen, iets dat de PVV vraagt van de ministers van Justitie en Veiligheid en Sociale Zaken en Werkgelegenheid in vraag 4 (kan een volgend kabinet die stompzinnige gecombineerde namen ALSJEBLIEFT weer afschaffen? Vooral dat Orwelliaanse ‘Veiligheid’). Verder gaat vraag 5 ook weer gewoon tegen de grondwet in zoals we dat gewend zijn van de PVV en andere nazi’s, want hiermee worden natuurlijk Nederlanders van Marokkaanse afkomst bedoeld. Je zou zeggen dat juridisch-statistisch specialist Lilian Helder zoiets weet, maar die is nu blijkbaar compleet bedwelmd na haar laatste hersenspoeling door Den Lijder.

3 gedachten over “PVV bepleit politiestaat in Kamervragen”

 1. PVV/Wilders stellen vragen aan de Orwellianse Staat over etnische minderheden. Supergoed.

  “Deelt u de mening dat **** ***** met zijn uitspraken laat zien dat de integratie van Marokkanen mislukt is en dat er een parallelle samenleving naast de Nederlandse bestaat? ”

  Het oprechte antwoord van deze vraag is dat PVV/Wilders/aanhang het ware integratieprobleem in Nederland vormen.
  PVV/Wilders/Xenofoob aanhang belemmeren op alle mogelijke manieren de integratie van etnische minderheden in Nederland.

 2. Ten tweede bewijzen PVV/Wilders/Xenofoob aanhang geen kennis te hebben van het land waarin ze wonnen en salarissen blijven trekken.

  Nederland is immers sinds oudsher op de Zuilenconstructie gestoeid waarbij we recentelijk de Allochtonenzuil bij gekregen hebben, met specifiek onderdeel de Marokkaanse zuil van onze maatschappij.

  Deze vertoning van totaal gebrek aan maatschappelijke kennis van PVV/Wilders zou misschien de grondslag kunnen vormen dat hun salarissen in de Tweede Kamer worden ingetrokken? We mogen in Nederland geen partij tolereren in de Tweede Kamer die totaal geen benul heeft hoe Nederland bestaat en functioneert.

  PVV is immers groot gevaar voor de maatschappelijke orde en de Rechtsstaat. Die moeten beschermd worden.

 3. Geen nederlander meer vertrouwen????

  Juweliersvrouw zonder pardon meteen vrijgepleit
  Wildersaanhangers
  Identitair verzet
  Rechts extremisme
  Powned
  Geenstijl
  Vvd
  Leefbaar
  Pvv

  Geef ze eens ongelijk??

Reacties zijn gesloten.