Waarom is die Lau G. eigenlijk geen rechtse held?

Dat juweliersechtpaar heeft gewoon briljant in de rechtse roos geschoten. 2 Marokkanen minder, minder, minder. “Bewijst het gelijk van Wilders” komen er dan van die gemankeerde kneuzen drogredeneren. Het echtpaar is zelfs zo heldhaftig bezig geweest dat het nieuws dat de man in 2004 een paar maanden moest zitten wegens poging tot doodslag, door de rabiaten wordt gezien als “karaktermoord”. Mocro’s afknallen is en blijft gewoon echt cool. Het rare is dat er een vergelijkbaar geval in het nieuws is. Namelijk 2 Marokkanen die in 2006 zouden zijn doodgeschoten (bewijs ontbreekt geloof ik) door Lau G. die inmiddels weer vast zit voor deze zaak. Blijkbaar zou hij 2 Marokkanen hebben betrapt bij het inbreken van zijn hennepplantage en toen dus maar doodgeschoten. Beetje zoals die juweliers dus. Die juweliers mogen thuis zitten want zijn behalve helden ook slachtoffers. Lau G. moet in ’t gevang afwachtende zijn onderzoek. Wat is dit voor een eigenaardige rechtsongelijkheid? Maar het is wel goed nieuws voor rechtsrabiaat Nederland; mochten die juweliers alsnog falen met hun heldendom dan lijkt Lau G. me een uitstekende nieuwe voorman in de strijd voor minder Marokkanen en het gelijk van Wilders.

10 gedachten over “Waarom is die Lau G. eigenlijk geen rechtse held?”

 1. Ja en heb ik dan teveel detectives gelezen of gezien, dat ik dan gelijk denk, hier is meer aan de hand? En heeft die vrouw wel geschoten? Misschien heeft hij wel geschoten en tegen zijn vrouw gezegd dat zij moest zeggen dat zij had geschoten, vanwege eerdere veroordeling. Maar nogmaals, je pleegt geen overvallen, maar dat geeft een ander nog niet het recht om jouw leven te nemen. En helemaal geen recht om daar zeer verheugd over te zijn! 🙁

 2. Men staat niet stil voor de bestialiteit van PVV en aanhang.

  Indien democraten, wat ze niet zijn zou de rechtsgang bovenop de liquidaties gaan staan.

  Nu hebben ze aan de oproep tot etnische zuivering “minder, minder,minder” het gejuich over liquidaties van de minderheden toegevoegd.

 3. Ik vraag me elke dag af wanneer gaat Rechter Orie colleges binnen de OM en de Tweede Kamer. We laten ze gevaarlijk steeds achter de feiten lopen.

 4. Uit de Marokkaanse gemeenschap in Deurne kwam de constatering dat de slachtoffers maar geen juwelierszaak hadden moeten openen als ze niet overvallen wilden worden maar dat lijkt mij de omgekeerde wereld.

 5. Heb ik Wilders veel gekkere dingen zeggen de afgelopen jaren onder goedkeurende blik van zijn toeschouwers.

  Of zie jij de escalatie in de sociale problematiek helemaal niet.

 6. Andere mensen beroven is fout. Dikwijls sterft de eigenaar ook na medewerking. Nu is het andersom. Ook eigen rechter spelen is verboden.

  Ik vind het een moeilijke kwestie. Ik vind wel dat die 2 jongens gevonden hebben wat ze zochten.

  Maar die 2 jongens zijn niet alle Marokkanen in Nederland en daar zit de PVV + aanhang fout. Val dan ook de graaiers in Den Haag aan de vrinden van Wilders. Want zij zitten achter oorlogen in het buitenland , bloed diamanten, grootschalige milieu vervuiling en een kapotte samenleving hier in Nederland. Zijn veel grotere schurken.

  Dankzij VOORNAMELIJK de VVD destijds hebben we nu deze samenleving waar nooit over is nagedacht en de gevolgen daarvan. De VVD was enkel bezig EN NOG STEEDS met vullen van hun eigen zakken.

  Enerzijds is het zo dat men liever een Nederlander aanneemt voor werk dan een Marokkaan. Anderzijds hebben de vrienden van bijvoorbeeld deze jongens niet zelf ingrepen om hen te behoeden voor domme acties. In dat soort milieu’s ook bij blanken weet men van elkaar wel wat men gaat doen. Allemaal haantjes onder elkaar.

  Het mes snijd aan twee kanten in deze. Maar Wilders manier van opstoken helpt niets sterker nog het is olie op vuur.

 7. @ Lange tijd ook dus dat de VVD, PVDA en de PVV opstappen. Dat scheelt nog veel meer parasieten.

Reacties zijn gesloten.