Nieuw deportatieplan van Malik Azmani (VVD)

Het laatste rabiaatrechtse ideetje van crypto-PVV’er Malik Azmani (VVD): Immigranten ‘die de Nederlandse normen en waarden niet uitdragen’, mogen geen nieuwe verblijfsvergunning krijgen van Malik Azmani.

Nog even afgezien van het feit dat Azmani zelf al járen de Nederlandse normen van verdraagzaamheid en tolerantie schendt met zijn extreemrechtse praatjes, is het natuurlijk volslagen ondoenlijk om te gaan controleren wie er zich al dan niet aan ‘de Nederlandse Normen en Waarden’ houdt. En al zou dat wel kunnen, dan nog is er het naakte feit dat we hier een rechtsstaat hebben, en dat die Normen en Waarden dus al vastliggen in iets dat De Wet heet, en niet in de onder enge haarscheidingen huizende, ondermaatse hersentjes van benepen knijpmondjes met aangeleerde bekakte rrrjjjj als die van Azmani.

Azmani is typisch het soort deel-allochtoon dat graag zo oer-Hollands als maar mogelijk wil overkomen. Samen met echte Nederlanders naar beneden trappen, naar lieden die hij als nóg iets lager dan hemzelf op de ladder staande beschouwt. Hij zal graag behulpzaam zijn bij het deporteren van alle on-Nederlandse elementen uit Nederland, totdat hij overbodig is als excuustruus, als onvaderlands zal worden verklaard en hijzelf het land uitgeschopt wordt door zijn voormalige makkers.

10 gedachten over “Nieuw deportatieplan van Malik Azmani (VVD)”

 1. Azmani is blijkbaar typisch de gemiddelde VVD-er die laak aan de Democratie en mensen rechten heeft, daarom allerlei extremistisch-populistische kretologie verzint omdat hij simpelweg niet durft openlijk bij de rabiaat-rechtse clubje PVV aan te sluiten.

  Waar zijn goed opgewarmde plats is.

 2. Gewoon een ordinaire, gore fascist die Malik Azmani/ zou zo in het rijtje kunnen welke elders hier vandaag is opgesomd.
  Hoe lang accepteert men eigenlijk nog dat dit soort volstrekt talentloos, evenzo gewetenloze schorem het in Nederland voor het zeggen heeft? Hoe lang nog?

 3. Vandaag een artikel gelezen wat ging over de handel en wandel van Hagenezen! Wat een gore,vuile en vieze PVV tokkies. Dat is pas clientele voor de VVD!

 4. Ter aanvulling:
  Allochtonen die in de Haagse wijk Duindorp komen wonen, worden stelselmatig weggepest. Dat hebben burgemeester Jozias van Aartsen en woningbouwvereniging Vestia bevestigd aan Omroep West. In de wijk worden ruiten van allochtone bewoners en ondernemers ingegooid en er worden racistische leuzen op muren gekalkt. Autochtone Duindorpers zeggen dat er in hun buurt geen plaats is voor allochtonen. Veel getroffen gezinnen kiezen eieren voor hun geld en verlaten de wijk.

 5. Gelukkig mag je van onze Nederlandse wet roeptoeteren wat je wilt. Ik stel dus voor om (P)VVD-ers die een bekeuring hebben gekregen per ommegaande het land uit te zetten. Dan zijn we die vast kwijt en dat zou ons al een hoop opwinding besparen. Ik weet gelukkig ook dat als ik dit ga doen, dat de Nederlandse wet me (jammer genoeg?) ongenadig in mijn kraag vat. Als je het gebrul van een Malik ea hoort, krijg je nog de indruk dat zij denken de Nederlandse Wet zelve te zijn. De dingen die zij roepen, hadden volgens hen eigenlijk al lang gebeurd moeten zijn. Dat geroep van dat soort lieden begint me eerlijk gezegd nu toch wel goed de keel uit te hangen! Begin nu ook pas goed door te kijgen dat een zielige VVD met een draaiende Teeven en en een onnozele Malik tot overmaat van ramp alleen maar in de troebele stemmenpoel van Wilders zit te vissen. Wie weet wat ze daar weer vangen..

 6. Valt er dan iets anders te verwachten van een voormalig directielid van de IND?

  Laurent: [het soort deel-allochtoon dat graag zo oer-Hollands als maar mogelijk wil overkomen]: in “allochtone kringen” noemen wij zo iemand een Bounty 🙂

  @joost tibosch sr:
  [Ik stel dus voor om (P)VVD-ers die een bekeuring hebben gekregen per ommegaande het land uit te zetten]:

  In dit geval: eerst netjes doormidden: ene helft naar Marokko, andere naar Friesland. 🙂

 7. “Azmani is typisch het soort deel-allochtoon dat graag zo oer-Hollands als maar mogelijk wil overkomen. Samen met echte Nederlanders naar beneden trappen, naar lieden die hij als nóg iets lager dan hemzelf op de ladder staande beschouwt.”
  Ja, soort token nigger dus. Ahmed Marcouch is er ook zo eentje. Of Afshin Ellian. Ze zijn vaak nog erger dan hun baasjes voor wie ze als hondjes mooi op commando zitten en pootjes geven.
  Ik moest ook aan dit stuk denken: http://sammiesaul.nl/2013/11/dans-humberto-dans/

 8. @RalphvanderGeest:
  [ Ze zijn vaak nog erger dan hun baasjes voor wie ze als hondjes mooi op commando zitten en pootjes geven.]:

  Ze zijn erger dan een “token nigger”: die dient immers uitsluitend als “alibi”.
  Mensen met een mentaliteit zoals die van Azmani, Marcouch etc. werden in de tijd van de slavernij benoemd tot “bomba” of “basha”:
  Iemand die als voornaamste taak had: het afranselen, martelen en vermoorden van andere slaven, soms hun eigen familieleden, in ruil voor bepaalde privileges.
  Opvallend was dat het uitsluitend mannen waren; de slavenopstand van 1795 op Curaçao (Tula) is mislukt omdat de vrouwen aarzelden om de waterputten te vergiftigen. Ondanks hun miserabele positie hadden zij zelfs moeite met het om zeep brengen van hun “eigenaren”.

 9. @Angy, dank voor je reaktie. Vandaar ook mijn toevoeging ‘soort’ omdat ik even niet een betere omschrijving paraat had. En dat kwijlend mooi rechtop zitten en pootjes geven aan het blanke baasje…daar krijgen de soort van token niggertjes als Marcouch, Ellian en Azmani in hun apenpakjes met stropdas zeer vorstelijk voor betaald….
  Hoe diep kun je als mens zinken vraag ik me wel eens af als ik die lui hoor. Zo weerzinwekkend opportunistisch, zo walgelijk….

 10. Ellian, Azmani. Akkoord! Marcouch krijgt van mij het voordeel van de twijfel. Als ons type blank baasje besef ik zelf maar al te goed dat wij allochtonen ook soms te vlug naar onze pijpen willen zien dansen…

Reacties zijn gesloten.