17 gedachten over “Twee milieuactivisten per week vermoord”

 1. Weinig reacties. Vreemd. Milieu is belangrijker dan geld/economie. Zonder bomen kunnen we echt niet leven zonder auto’s wel.

  Raar mensen die voor het milieu strijden worden gezien door rechts als terroristen. Terwijl ze juist ook opkomen voor de rechtsmens. Alle mensen.

  Geef mij maar het linkse benoemen/strijden. Anti Racisten, goede zorg voor iedereen en voor een beter en duurzamer milieu. Al kan de manier waarop wel eens anders. Het doel is goed en juist en IN IEDERS BELANG!!!

  Neem dan het rechtse benoemen/strijden. KKK, WP, PVV, Relie fanaten van aller aard. Haat, angst, milieu vervuiling, oorlog en onwetendheid. Hoe kan je daar nu voor zijn. Dat zelfdestructieve.

 2. @Leon:
  [Raar mensen die voor het milieu strijden worden gezien door rechts als terroristen. Terwijl ze juist ook opkomen voor de rechtsmens. Alle mensen.]

  Klopt helemaal: Mijn dochter heeft gewerkt voor een milieu-organisatie: zij werd uitgemaakt voor “eco-nostra”, bedreigd, banden lekgestoken etc.
  Uiteindelijk heeft zij zich teruggetrokken, eigenlijk ook tot onze opluchting, je staat als ouders doodsangsten uit als je kind een target is. Zij is verhuisd naar een andere woonplaats, doet ander werk en voert nu de naam van haar echtgenoot.
  Hoe belangrijk ik milieu ook vind, de veiligheid van mijn kind vind ik nòg belangrijker!

 3. http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/04/17/indianen-klagen-regering-vs-aan-voor-schending-verdragen

  Rechts blijft doorgaan met hun alles verwoestende V.O.C. mentaliteit. Vooral niet nadenken over de gevolgen. Want die gevolgen zijn voor anderen.

  Heel erg om te horen Angy. Geweld is ook echt een rechts ding. En het in je eigen voet schieten ook. Vraag maar aan die 1000 euro mensen die VVD stemmen. Baan weg, huis weg, relatie weg, zekerheden weg, maatschappij kapot en onaangenaam om in te leven. Geld geld geld. Als dat het enige in je leven is is dat geen leven. Dode tak mensen zijn het.

 4. En rechts maar wijzen naar andere volkeren. Ze zijn net zo fout. En als ze wijzen dan wijzen ze naar andere rechtse elementen binnen die volken. De graaiers aan de overkant zullen we maar zeggen.

 5. Het valt me ook altijd op dat reaguurders van rechts DanEngels, Geert Wilders, Dogen en dat soort infantielen nooit op dit soort topics reageren. Want ze vinden het wel best zo. Nee als vliegen op een hoop stront komen ze af op buitenlander topics of anti PVV geluiden wat gewoon feiten zijn maar ze dat proberen te spindoctoren ook zo iets des rechts.

  De VVD een uiterst rechtse partij scoort niet hoog als het om integriteit gaat. Rutte is de meest gehekelde premier ooit. Dat zegt genoeg. Maar ja rechts en feiten. Lekker blijven volharden in ikke ikke ikke en uiteindelijk met lege handen achter blijven.

  Milieu interesseert ze geen flikker. Wellicht is dat wel de grootste misdaad ooit door rechts begaan na alle regimes ooit door de eeuwen heen. Ook de leugen van de VVD en het CDA omtrent de gastarbeiders. Die leugen brokkelt steeds verder af. Men weet wel wie voor EIGEN belang mensen hierheen haalde en een maatschappij nu in 2en deelt. Juist! EGOISTISCH RECHTS.

  Lekker graaien, snaaien en liegen en de rotzooi is voor het plebs.

 6. @Leon:
  [Het valt me ook altijd op dat reaguurders van rechts DanEngels, Geert Wilders, Dogen en dat soort infantielen nooit op dit soort topics reageren.]

  Dat is mij ook opgevallen. Overigens: DanEngels/Geert Wilders = 1 en dezelfde (heeft hij zelf toegegeven).

  Milieu zal hen worst wezen. Erger nog: zij zijn tégen, omdat de voorstanders links zijn: ademen liever gif in, dan op welk gebied dan ook samen te werken met mensen die “links” zijn en volgens hun vooroordeel “alternatief”.
  Mijn dochter heeft meer dan eens verbazing gewekt, door netjes gekleed en verzorgd te verschijnen bij een bespreking met “de tegenstander”: die verwachtten een slonzig uitziend mens met vettig piekhaar etc. 🙂

 7. @ Ron je vond dat hele pedo gedoe niet belangrijk. Toch ? Oorzaak en gevolg van een verbod enz.

  Nou dan is hier je kans om hier eens een mening over te hebben. Oh natuurlijk. Milieu is maar linkse hippy praat en zonde van de tijd. Of heb je wel een mening. ?

  Zal wel niet. Na je zegje gedaan te hebben op het pedo topic zet je je TV weer aan om topgear te kijken milieu zal je een worst wezen. Rechtse misdaden tegen de mensheid door de eeuwen heen zijn niet zo je ding.

 8. Zoals ik al dag 2 dagen later geen rechts geluid in dit topic.

  Als vliegen op een hoop stront als er een Zwarte Pieten topic is. Maar milieu, Zorg ellende en andere zaken dan houden ze hun bek.

  One issue en dan nog 9 van de 10 keer een leugen over die oh zo “gevaarlijke buitenlanders.

 9. Leon, ik denk dat we wel tot sintjuttemis kunnen wachten op reacties van rechts.

  Hier op Curaçao hebben we de Isla raffinaderij (voormalig Shell, nu PDVSA van Venezuela)
  3x raden waar de smerige uitstoot van de schoorstenen naar toe blaast: een paar arbeiderswijken, waar het “werkvolk” woont.
  Onlangs werd het zo erg, dat het ook ruikbaar werd in Julianadorp en dáár is het marinepersoneel uit NL in mooie woningen gehuisvest. Die hebben uiteraard direct geklaagd bij Defensie in Nederland.
  Hennis Plasgoot gaat nu maatregelen nemen: verhuizing van marinemensen naar een ander deel van het eiland!

 10. Ja en zoals sHELL Nigeria letterlijk heeft verkracht. En dan domrechts hier verbaasd zijn dat mensen vandaar hierheen vluchten. Rechts zaait graag ellende maar het oogsten daar willen ze niet aan. Ja het lag natuurlijk enkel en alleen aan de negertjes daar die de boel kwamen saboteren…… En al zouden ze dat doen dan is dat volkomen terecht HET IS HUN OLIE en ze zien er GEEN ROOIE CENT van terug op een handjevol corrupt WEDEROM RECHTSE graai ambtenaren na.

  Ook verbaasd zijn over Somalische piraten. Zelf een land van zeerovers. Hoe hypocriet wil je het hebben.

  Nee rechts en zichzelf een spiegel voorhouden. Liever wijzen naar andere volken en liegen over zogenaamd links beleid.

  Andermaal klopt mijn stelling. Rechts is de dode tak aan de boom der evolutie.

  En dit gaat in de schoolboeken van de toekomst.

  Afgrond ———-> rechtsaf. Naast de stelling van Pythagoras en de wet van Ohm en tal van andere natuurwetmatigheden.

 11. En dan noemen ze gelukzoekers. Afrikanen die hier hopen op een beter leven. Als er 1 volk gelukzoekers genoemd moet worden dan is het de Nederlander zelf wel. Die hele top van SHELL zoekt overal geluk. In de vorm van olie en dat zuigen ze als bloedzuigers op en laten een verwoest land achter. En dan vreemd kijken dat ze van daar naar hier komen om eens een beetje mee te delen in dat “geluk”.

  Het blijft me verbazen. Draai de rollen eens in je hoofd om. Nederland arm, oorlog en onderdrukking. Wat zou de Nederlander doen. Dit kunnen rechtse domoren niet. Dit idee komt niet in ze op. En we worden al redelijk onderdrukt door dit UITERST rechtse kabinet en we willen het blijkbaar nog rechtser.

 12. Leon: Shell c.s. zijn gewoon roofmoordenaars (met voorbedachten rade); altijd al geweest.
  Het patroon is toch overduidelijk?
  -De Onondaga Nation (de 1e door jou geplaatste link): het kwik dat in hun drinkwater wordt geloosd
  -Nigeria: resultaten overbekend
  -de pulmonaire toxoplasmose bij de gouddelvers in Maripasoula (Frans Guyana): gevolg van de stoffen waarmee ze moeten werken
  -asfaltmeer hier op Curaçao
  etc.etc.

  Het is een stuk gemakkelijker plunderen, als de mensen die er bovenop wonen/werken snel de pijp uit gaan.

  [Het blijft me verbazen. Draai de rollen eens in je hoofd om. Nederland arm, oorlog en onderdrukking.]

  In 40-45 wàs Nederland arm, in oorlog en onderdrukking. De Shell op Curaçao (toen nog de Bataafse Petroleum Maatschappij) draaide overuren: in 1942 werden 15 Chinese stakers “standrechtelijk geëxecuteerd” en in een massagraf gedumpt.

  http://www.verzetsmuseum.org/museum/nl/tweede-wereldoorlog/koninkrijkdernederlanden/suriname_antillen_aruba/suriname_antillen_aruba,industrie/chinezen

  Mij verbaast het allang niet meer!

 13. Ja in de oorlog was Nederland arm en kapot. En toen gingen mensen van hier naar Australie, Amerika, Canada enz. Toen werd men geen gelukzoeker genoemd.

  We kregen zelfs Marshall hulp (ontwikkelingshulp dus). Rechts vergeet graag die dingen in de geschiedenis want ja dat komt ze niet zo goed uit. Zelf waren we dus net zo goed gelukzoekers en kregen wij ook een vorm van ontwikkelingshulp.

  Heel menselijk om elders te gaan als je denkt dat je het daar beter kunt krijgen en leven. Dus snap ik die exodus van de Nederlanders destijds wel. Maar dan moet men nu niet raar doen als het nu andersom is zeker niet als we er zelf eerst 400 jaar lang en nu nog steeds een teringzooi van maken. SHELL is het nieuwe VOC schip van nu.

  Olie prima. Maar dan duurzamer, meer geld in alternatieven, meer geld naar het land van herkomst en beter milieu beleid. En dus daardoor minder torenhoge winsten en gevuld zakken van graai maatpakken.

  Als het daar goed gaat / beter gaat komen de mensen ook niet hier om “geluk” te zoeken.

  Maar goed ik zei al eerder rechts zaait graag maar ze willen alleen de leuke dingen oogsten voor zichzelf de rest is voor de rest van de wereld.

 14. En waarom we hier geen rechts geluid horen is omdat ze deep down there ZIJ ook wel weten dat ze niet deugen en dat de zaak stinkt als een rottend lijk.

  Ze hebben geen enkel valide tegenargument. Zoals bij zoveel zaken. Onkunde, angst, haat, hebzucht en liegen is altijd hun stijl geweest.

Reacties zijn gesloten.