Schandalig: pedo-club Martijn verboden en ontbonden

We gaan nu in dit land blijkbaar organisaties verbieden die dingen roepen waar we het niet mee eens zijn. Uiteraard zijn de pedo’s de eersten, iedereen haat immers pedo’s (ik uiteraard ook) dus zal je weinig mensen horen klagen over deze mondsnoerderij. Maar dit verbod is dus een nieuw dieptepunt in deze samenleving. En ik waarschuw jullie als we alles gaan verbieden in dit land wat ik haat dan zijn we wel even bezig.

Veel succes verder met net doen alsof pedo’s niet bestaan, sukkels.

28 gedachten over “Schandalig: pedo-club Martijn verboden en ontbonden”

 1. Schandalig? Misschien.

  Maar als het Wilders is die “dingen roep[t] waar we het niet mee eens zijn”, doet de progressieve gemeente massaal aangifte. Daar wringt iets.

 2. De Hoge Raad is gezwicht voor de onderbuik, de emotie en de factfree-politics. Toen de motorclubs verboden moesten worden (Satudaru etc,) gaven ze niet thuis. Terwijl de club bekend staat als zeer gewelddadig, in de georganiseerde misdaad zit en individuele leden ronduit gevaarlijk zijn (bewezen).
  Maar ja, daar is men bang voor en die criminele club is niet verboden.
  Nu zijn voor het eerst gedachten strafbaar gesteld, niet meetbare gedachten. Men schiet hier niets mee op, behalve dat de tokkies gekalmeerd zijn. Hoge Raad heeft zich dus verlaagd…..

 3. @Reier K.: er is wel iets van een parallel, maar wat de PVV roept levert wel direct gevaar op voor de door hen beoogde bevolkingsgroepen, kijk maar naar Duindorp. En er is ook een expliciete wet die haatzaaien verbiedt. Ik ben niet genoeg ingevoerd in de activiteiten van Martijn om te weten of daar direct gevaar aan verbonden is.

 4. Iedereen weet nu hopelijk dat ook pedofilie een onverwijtbare sexuele geaardheid is. Iedereen beseft in onze wereld gelukkig ook dat volwassenen kinderen niet met hun sexuele drift mogen beschadigen Iedereen kan hopelijk ook weten, dat welke sexuele drift dan ook moeilijk beheersbaar is en dat je dat ook als pedo in opvoeding en opgroeiend, het liefst in alle openheid, moet leren. Ben niet op de hoogte, maar als Martijn in alle openheid bezig is met gezamenlijke gezonde beheersing van pedodrift, snap ik de HR niet. Als Martijn die toch al moeilijke beheersing alleen maar moeilijker maakt met risico van mogelijke beschadiging van kinderen, snap ik HR wel. Als ik in berichtgeving van de uitspraak van HR bij Trouw de bekende foto van een roeptoeterende massa voor het huis van een onschuldige pedo zie, krijg ik de misselijke indruk dat men nu suggereert, dat je na deze uitspraak ook pedo’s, die zich beheersen, rustig mag haten en discrimineren. Bij dat geroeptoeter moet HR nu ook maar eens flink ingrijpen.

 5. @ Reier K, je lult ontiegelijk uit je nek. Wilders roept op tot etnische zuivering. Dat is van een iets andere orde van grootte dan een organisatie die ijvert voor iets waar je het misschien niet mee eens bent maar in de verste verte niets met etnische zuivering of massamoord te maken heeft lijkt mij zo.
  En verder is het wat LRd zegt: dit verbod heeft niets met pedo-seksualiteit te maken en ook K ’t Jong heeft groot gelijk: als we alles gaan verbieden in dit land waar ik het niet mee eens ben en van kots, kan heel rechts Nederland inclusief de Martijn-verbieders vertrekken.

 6. Misschien is het mogelijk om GeenStijl en Bart Nijman te verbieden wegens bewezen kindermisbruik. Lijkt me een stuk gezonder.

 7. Kijk even naar het rechter plaatje: http://nos.nl/artikel/637413-vvd-cda-blij-met-verbod-martijn.html
  Het lijkt mij een goed idee als het dit soort volstrekt leeghoofdige (nog afgezien van het totaal ontbreken bij ze van enig normbesef, zie citaat in artikel) narren voor eens en voor altijd verboden wordt zich met de zaken van grote en minder grote mensen te bemoeien en dat hun verenigingen worden opgeheven.

 8. Waarom maken we alleen bij zgn rare sexualiteit onderscheid tussen pedo-/ homosexualiteit en pedo-/homofilie. Alsof heterosexualiteit alleen maar heterofilie kan worden? En alsof bij pedo- en homosexualiteit alleen maar vam sexueel gerotzooi sprake kan zijn? Over discriminatie gesproken!

 9. Ik vind dat er wel een “klein” verschil is tussen de doelgroep van de vereniging tot verheerlijking van kindermisbruik en de PVV …..
  De PVV richt zich tot op heden op groepen die zich nog kunnen verdedigen en Martijn richt zich op weerloze kinderen…….
  Kinderen horen beschermd te worden voor dit soort “mensen”. Misschien is er verschil tussen diegenen die dit soort dingen alleen maar denken en zij dit dit echt in de praktijk brengen, maar wie beoordeeld dit?
  Ik ben blij dat ze uit de lucht zijn. Mischien gaan ze undercover en terwijl ik vind dat vrije meningsuiting een groot en onaantastbaar recht behoort te zijn, vind ik dat het ook te ver kan gaan met die zelfde vrijheid…….Moeilijk hoor!

 10. @K. ’t Jong – april 18th, 2014 at 9:42 pm

  Stel die vraag nog eens aan de ouders van een verkrachte kleuter van 3! Is het daadwerkelijk schandalig dat normen en waarden prevaleren boven de zogenaamde vrijheid van meningsuiting ?!

  Ik zie dit verbod absoluut niet als een dieptepunt! Het is een rechtvaardiging! Het is een gebrek aan normen en waarden om het te durven stellen dat vrijheid van meningsuiting belangrijker is dan de integriteit van een kind!

  En het is ronduit walgelijk dat er hier lui zijn die wederom een lijntje durven te trekken naar de PVV!

  @Le Roi danse – april 18th, 2014 at 4:23 pm…

  Het gaat wel degelijk om “Pedoseksualiteit”!

  Met de dood van de Canadese tiener Amanda Todd in het achterhoofd, waar de Nederlandse Turk Aydin C. mogelijk bij betrokken is, vindt ik het ronduit schandalig dat er zoveel aandacht wordt besteed door de Nederlandse Media aan de opheffing van één enkele Pedo-vereniging!

 11. Gister kreeg ik te lezen “Je bent zeker zelf een vuile pedo!!!!”
  Ik vroeg slechts of er in de praktijk van het opsporen van kindermisbruikers door dit verbod iets zou veranderen.
  Zo simpel is het blijkbaar, argumenteren daar doen we niet meer aan.
  Wel veel gekrijs en gebruik van uitroeptekens uit angst dat men niet wordt gehoord blijkbaar.

 12. Pedosexuelen zijn ziek. Het zou mooi zijn als we van te voren weten van henzelf waarmee ze rondlopen in die hoofden van ze. Dan kan er via de psychiater en huisarts preventief gehandeld worden. Als je ze nu in het illegale duwt hebben we minder zicht op dit soort zaken en helpt het de kinderen niet. Denk ik.

  Ik vind dit een naar onderwerp. Je wilt echt niet dat je kind dit overkomt. Wat is wijsheid ?

  Ik heb zelf wel eens bedacht.. als zoiets op een kinderdag verblijf gebeurt is het dikwijls altijd een man. Zouden we mannen maar niet meer moeten aannemen voor dat soort beroepen ? Dan heb je discriminatie v.s. minder kans op een kinderdagverblijf drama. Wat is wijsheid ?

 13. Wat gebeurd er als je drank verbied. Wat zijn dan de gevolgen ?
  Wat gebeurd er als je drugs verbied. Wat zijn dan de gevolgen ?

  Helpt het ons deze problemen aan te pakken als je ze verbied ?

  Een probleem kun je denk ik beter aanpakken als het “out in the open” is. Zichtbaar en benoembaar. Te meten. En dus te begeleiden aan te sturen om te buigen of tegen te gaan.

  Hoe vreselijk het ook is. We moeten grip op dit soort zaken krijgen en van te voren aan pakken. Niet na weer een volgend drama.

 14. @LRD

  Wat jij zegt.

  Er zullen altijd pedosexuele mensen geboren worden. Kunnen we ze helpen als ze van te voren uit de kast durven te komen. En dan naar een arts gaan en medicatie krijgen en therapie volgen? Of moeten ze het geheimhouden en dan werkzaam kunnen zijn met hun geheim en frustraties in hun kop in een een kinderdagverblijf. En dan dat er weer een drama gebeurd.

  Of wil men ze gewoon executeren ? Stempel pedo en dan spuitje ?

 15. @Leon:

  Zoals je weet zijn er mensen die masturberen, ik dacht zelfs zo’n 70-80%. Een groot deel van deze mensen fantaseert een filmpje in zijn of haar hoofd, een eigen pornoproductie.
  Ik zou niet graag in de hoofden kijken en zien wat zich daar allemaal afspeelt, geen enkele behoefte aan, dat is al eens onderzocht, anoniem uiteraard.
  Wel vermoed ik dat de grootste schreeuwers het meest achterbaks en hypocriet zijn. Een fascist gaat niet over een lijkje meer of minder in de natte droom, en groene en jonge frisse blaadjes, wie lust die nu niet?

 16. Het is bekend dat kindermisbruik onder “gelovigen” vrij hoog is. Recentelijk dat onderzoek bij die kloosters.

  Rechtse bolwerken van nature. Roomser dan de paus en ondertussen met de hand in de kinderbroek.

 17. En mannen met macht. Die denken dat ze overal mee wegkomen. In de camera de nette meneer in maatpak. En in het weekend in de weer met kinderen. Azie waar veel nette meneren heen gaan voor hun smerige fantasietjes. Vaak van het type VVD zakenman.

 18. Rechts heeft altijd veel ervaring met kindermisbruik d.m.v. religie en om maar iets te noemen 400 jaar slaven. 3 x raden wie er werden verkracht omdat ze zich toch niet konden verweren en ze als dieren werden gezien.

 19. Of welke sexuele orientatie dan ook “ziek “te noemen is zolang degene die deze heeft er geen slachtoffers mee maakt is nog maar de vraag .. Ik heb in de USA met slachtoffers van kindermisbruik gewerkt en daar ook gevallen gezien van kinderen die meer beschadigingen opliepen van de reactie en harde hand van de autoriteiten dan van de aanrakingen van de “dader” .. Macht is hier weer eens het grote issue .. iedereen die vanuit een machtspositie anderen gebruikt voor de eigen sexuele bevrediging maakt dezelfde fout . ongeacht diens sexuele orientatie

 20. Degenen die er niet genoeg van krijgen om pedo’s te blijven discrimineren, dienen wel te beseffen dat je ze dan ook de gewone mogelijkheid zult ontnemen om hun, ook ons maar sl te goed bekende, sexueel beschadigende drift te beheersen. Die gewone, voor pedo’s zeker nodige, mogelijkheid heeft iedereen van welke sexuele geaardheid dan ook in de jaren dat men opgroeit (en later) door opvoeding, voorlichting, gesprekken,correctie en therapie. Als zij die voor de hand liggende mogelijkheid om sexuele drift te leren beheersen niet meer hebben rest slechts de ook bij andere sexueel geaarden bekende schamele noodgreep voor beheersing-als-het-teveel-wordt: door fantasie of kijken naar porno. Met alle risico’s die dat zeker bij verboden kinderporno bij pedo’s kan hebben.

 21. Al Bakrastani ik ben het eens met je. Ziek is niet het woord. Maar we kunnen er niet omheen als maatschappij dat er kinderen slachtoffer zijn/worden van die verlangens/gevoelens.

  Dit is niet zo zwart wit als.

  Een zelf verrijkende VVD’er vs uit noodzaak zwart bijklussende bijstandsmoeder.

 22. Wanneer alleen gedrag dat slachtoffers veroorzaakt het enige zou zijn wat word aangepakt zou dat prima zijn . Maar in veel landen , waaronder Nederland. zijn inmiddels ook tekeningen , 3d art en in Australië en Canada zelfs verhalen met personages onder de 14 jaar verboden , en dat terwijl in diezelfde landen allerlei geweldadige porno , die volgens dezelfde logica tot verkrachtingen moet leiden legaal is ..

  Ik geloof trouwens dat het de hoge heren in al die landen ( en Nederland ) geen reet kan schelen wat er met kinderen gebeurt , anders zou men wel iets doen tegen b,v. de armoede die kinderen de prostitutie in jaagt … in plaats daarvan verergert men de armoede alleen .. en wat te denken van de U.K. “bedroom-tax ” Mensen met een uitkering die een kamer over hebben worden gedwongen die te verhuren .. Met alle risicos van dien …

Reacties zijn gesloten.