Asielzoeker die onder toezicht overheid stond pleegde zelfmoord – nrc.nl

Een Armeense asielzoeker heeft zelfmoord gepleegd, terwijl hij onder toezicht van de Nederlandse overheid stond. De man had een zware psychiatrische stoornis. Toch had hij sinds zijn aankomst in Nederland, half december vorig jaar, geen psychiatrische begeleiding gekregen. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news: Asielzoekers

10 gedachten over “Asielzoeker die onder toezicht overheid stond pleegde zelfmoord – nrc.nl”

 1. Wedden dat Schreibtischmörder Fred Teeven en zijn mededaders er weer mee wegkomen?

 2. Maar natuurlijk. De PvdA is in een dusdanige verwarring dat ze nooit een motie van wantrouwen zullen steunen.

 3. Ik hoop wel dat Marianne Thieme weer een motie van vertrouwen indient in dat geval.

 4. Van der Geest. Lukt het je, denk je, je ook eens op meer evenwichtige manier uit te laten over anderen of om je ongenoegen te uiten over zaken waar je het niet mee eens bent ?
  Dat abjecte gescheld waarin alles en iedereen met de grootste (massa)moordenaars uit de tweede wereldoorlog word(en) vergelijken lijkt nergens naar en maakt bovendien geen enkele indruk, behoudens mogelijk bij een eveneens geradicaliseerd clubje kroegvrienden van je.

  Over de zaak. Die lijkt me als vaker, zwaar overtrokken. Het heeft er alle schijn van dat deze suicide niet voorkomen had kunnen worden ,welk beleid er tov deze man ook ingezet zou zijn.
  Niet onbelangrijk is dat er tot op laatste moment medische bemoeienis is geweest bij deze man , maar hij zich feitelijk niet wilde laten behandelen. Voor zijn komst naar NL is hij in nota bene in Duitslan\d behandeld en daar uitvoerig (medisch) bekend. Er is zo op het eerste oog geen enkele reden waarom hij zijn , ongetwijfeld, vruchteloze pogen een asielstatus te bemachtigen niet gewoon in Dtsl zou kunnen voortzetten. Omdat daar zijn zaak loopt moet ie natuurlijk ook terug naar Dtsl, daarover geen twijfel. En dat Dtsl ‘m , na uiteraard weer zinloos(door)procederen , vervolgens ook weer terugstuurt naar Armenie , lijdt ook geen twijfel. Er is geen enkele reden om Armeniërs asiel te verlenen. Van individuele vervolging in dat land is hoegenaamd geen sprake. Wel is het een , zeker in verhouding met NL, straatarm land met weinig toekomstmogelijkheden en een dramatisch mindere welvaart. Precies dat is de reden dat Armeniers hier hun geluk komen beproeven En omdat ze als reguliere emigrant uiteraard niet geaccepteerd worden proberen ze et als ‘asielzoeker’ om vervolgens in een uitzichtloze reeks procedures te belanden waarin asielactivisten en advocaten een zeer negatieve, want stimulerende en onderhoudende rol , spelen. Maar dat doet voor jou allemaal niet ter zake denk ik. Voor jou bestaat de wereld alleen maar uit de ‘jouwen’ (links extremisten) en fascistische (schreibtisch)morder..

 5. Ik vind het gescheld van Ralph nog altijd minder abject dan de manier waarop we ons hier van onrendabele mensen proberen te ontdoen

 6. @Just , wie met Schreibtischmörder Fred Teeven en zijn mededaders collaboreert door hun daden goed te praten, of the “nuanceren” behoord tot het zelfde kliekje !!voor Nuance ad Nauseam moet je bij de Pluche-hoeren van de PvdA zijn ,,,

 7. Dank Laurent, Angy, Al. @Just, vocabulair- en taalstijlgebruik zijn vaak een kwestie van smaak. Voor een moordenaar die niet achter zijn bureau wegkomt en hoeft te komen om zijn gruweldaden te verrichten heb ik geen ander woord dan het woord dat ik daar regelmatig en consequent voor gebruik: Schreibtischmörder.
  Dat het gebruik van die term bij ongemakkelijke gevoelens oproept…wel,misschien betekent het dat u ergens toch nog wel iets van een geweten en moraal hebt dat zegt dat wat die Schreibtischmörder uitvreet volstrekt abject is. Ik zou zeggen: doet u er iets nuttigs mee. Wordt iedereen beter van. Ook de asielzoeker die wellicht de volgende keer door een Schreibtischmörder de dood ingejaagd wordt.

 8. Just
  Mag jij zo gruwelijk liegen van je moeder en dat dan feiten noemen? Jij bent toch niet toevallig familie van de door Ralph zo treffend omschreven Bef Vreeten?

 9. Uit alles is gebleken tijdens zijn schrikbewind (Fred Teeven) dat hij niet deugd. Natuurlijk komen er dan mensen die dat proberen te spindocteren. Wat is er toch gebeurd met dat gesprek tussen hem en van Rey die nu zijn eigen vlees aan het keuren is. En vergeet niet het kankerpatientje en de andere zelfmoorden onder zijn toezicht.

  Ik geloof veel eerder Ralph dan een Teeven in deze . Dus Just doe wat aan die naam van je want Just ben je allerminst. Leugenaar.

Reacties zijn gesloten.