‘Asielextremisme’ : Teeven en zijn IND vragen er om

Waar halen politieke partijen toch die creeps vandaan die ze verantwoordelijk maken voor vreemdelingenbeleid, asielzaken en gevangeniswezen? Is er een laboratorium in politiek Den Haag waar ze Aad Kosto hebben gekloond, genetisch verder hebben gemanipuleerd en van kattenliefde en restjes medemenselijkheid ontdaan, zodat we via de tussenstations Schmidt en Cohen en Leers nu Teeven als uitkomst hebben? Nee. De werkelijkheid is nog enger.

Lui als Teeven zijn als mens geboren, zijn dat biologisch gezien nog steeds, maar zijn totaal ontspoord – door ambitie, door de positie waarin ze zitten, de macht die ze ermee over kwetsbare mensen kunnen uitoefenen. Dat is een macht die gaat over leven en dood, te vaak met de dood als uitkomst. Onmenselijkheid hoort bij deze baan. Zet jou op dien positie, of mij, en de uitkomst zal nietn wezenlijk anders zijn. Het is de baan zelf die niet deugt. Nu gaat het over de dood van een Armeense man waarvoor Teeven door de Kamer is ontboden. Maar wederom komt Teeven hier kennelijk mee weg.

De zaak is vrij helder. De man had ernstige psychische problemen, angsten en wanen en dergelijke. Aanvankelijk was hij naar Duitsand gevlucht. Maar in Duitsland had hij van zijn angsten meer last. Daarom ging hij naar Nederland.

 (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Ravotr

5 gedachten over “‘Asielextremisme’ : Teeven en zijn IND vragen er om”

  1. Zelfmoorden zijn niet te voorkomen, en geschifte mensen uit het buitenland hebben we hier niet nodig! Er is al een enorme import van zieke zwakke mensen die ons zorgsysteem verzieken. De wereld is van iedereen, maar de voorzieningen in ons land niet!!!

  2. Ziek-rechtse types als jou hebben we ook niet nodig maar toch zijn we humaan genoeg om jou niet op Nova Zembla te droppen.

  3. Ah daar is dat stuk verdriet John weer.

    Reageer eens op andere topics oh nee. Rechts staat overal met hun bek vol tanden en hun wanbeleid.

  4. Mij dumpen in het buitenland?
    De omgekeerde wereld van het linkse brein hahahahahahaha!
    Vermakelijk.

Reacties zijn gesloten.