7 gedachten over “200 neanderthalers demonstreren tegen Volkert”

 1. En dat terwijl ze (de neanderthalers) eigenlijk een standbeeld voor Volkert van der G. neer zouden moeten zetten. Dankzij het martelaarschap van Pim F. is de LPF en haar opvolger PVV groot geworden.

 2. Ik heb bezwaar tegen het gebruik van de soortnaam Neanderthaler als het in werkelijkheid gaat over slechte eigenschappen van Homo’s. Neanderthalers schijnen vrij vreedzaam geweest te zijn, in tegenstelling tot de Homo.

  200 Mensen die denken dat je beslissingen van rechters moet kunnen beïnvloeden. Het valt mee. Als een grote demonstratie 100.000 mensen op de been brengt, is 200 dus 0,2%. We kunnen niet allemaal een IQ van 100 hebben.

 3. Waar waren al die lui bij het vervroegd vrijlaten van de moordenaar van Kerwin Duynmeijer ?? waarschijnlijk bij de poort om hem met bloemen te verwelkomen …

 4. En die Breivik vind het gros van die mensen een held. Die dubbele standaard.

  Die eeuwige Pim vs 70 noorse kinderen, die PVV gek die een heel winkelcentrum neerknald en rondtrekkende neo nazi’s zal ze een rotzorg zijn.

  En ik ken geen enkel sociaal bewogen medemens die de moord op Pim wel ok vind. Sterker nog dat is ook walgelijk. Maar andersom ?

  Hypocrieten. De blanke boer is zielig nu ineens in Zuid Afrika na 400 jaar apartheid.

  Dus wat Al Bakrastani zegt.

 5. En dan te bedenken dat Pin niets, maar dan ook helemaal niets, van dat fascistisch schorem van de PVV moest hebben.

 6. Ik protesteer tegen het feit dat Neanderthalers met PVV’ers worden vergeleken! 8|

Reacties zijn gesloten.