Ombudsman vindt kinderpardonbeleid Fred Teeven (VVD) idioot

Aan de uitvoering van wat Fred Teeven als ‘het zuur’ bestempelde, namelijk het verlenen van een kinderpardon, waarvoor in de oorspronkelijke opzet de VVD dan wel het ‘zoet’ mocht proeven van het lekker bestraffen van illegale immigranten, mankeert nogal het een en ander volgens kinderombudsman Dullaert.

Zo is daar met name de uitvoering die wordt gegeven aan de regel dat kinderen minstens vijf jaar onder rijkstoezicht moeten hebben gestaan. Sommige van die kinderen stonden wel degelijk onder toezicht van de overheid, alleen op gemeentelijk niveau.

Deze kinderen waren gewoon op school ingeschreven, gingen naar sportclubs, er was contact met een maatschappelijk werker. Zij waren dus wel degelijk in het zicht van de overheid’, zegt de Kinderombudsman. (Volkskrant)

Maar dat telt dus niet volgens Teeven.

‘We hebben grenzen gesteld, dat betekent ook dat mensen buitenboord vallen. Daar kan ik niets aan veranderen.’ (Volkskrant)

Nee, Teeven weet nooit iets, kan nooit iets en regels zijn regels en dat gaat allemaal buiten hem om.

Maar dit onderscheid vindt ombudsman Dullaert dus ‘idioot’, en dat is het ook. Althans voor ieder zinnig mens behalve procedurele regelneukers als Fred Teeven, die het terugsturen van kinderen naar hun eigen rare bokkie-wokkielanden als speciale hobby hebben . Dullaert gaat nu diverse dossiers openbaar maken om de rechtsrabiate gekte van het huidig kinderuitzetbeleid aan te tonen. Zo heeft hij dat zelf weliswaar niet precies gezegd, maar zo zeg ik het.

5 gedachten over “Ombudsman vindt kinderpardonbeleid Fred Teeven (VVD) idioot”

 1. Teeven maakt een idioot onderscheid. Hij is helaas geen idioot, maar een ontzettende smeerlap die als het even kan racistisch beleid uitvoert.

 2. Het onderscheid dat Freddy T. maakt tussen de gemeentelijke overheden en de rijksoverheid komt op het moment dat dit huidige Kabinet er alles aan zet een hoop belangrijke taken te decentraliseren. Lekker consequent ook. Hoe moet men dat duiden? De zoveelste aanslag op het fundament van de Nederlandse rechtstaat, Art. 1 van de Nederlandse Grondwet.

 3. Verbaas me met name over de vele rechtsrabiate reacties op burgemeesters en kinderombudsman. Ze doen het nu zerlfs in een schijnheilige manouvre vaak voorkomen dat ze verontwaardigd zijn over het niet uitzetten van ouders en gezinnen van die kinderen. En daarom moeten die kinderen ook uitgezet worden!
  Dankzij Wilders is allochtonenhaat in Nederland ondanks alle schijnheiligheid ook kinderhaat geworden. Las in Nederland 2014 dat “je kinderen toch niet altijd de hand boven het hoofd kunt houden”..alsof het niet over bepaalde kinderen zou gaan. Met kinderhaat snap je natuurlijk ook niets van kinderrecht, dat kinderen niet van ouders scheidt..en snap je dus ook niets van een kinderombudsman! Wat denkt die man eigenlijk wel!?

 4. Kinderen het land uit mikken met doorzichtige smoezen en dan gesteund worden door onderbuikers met grote muilen.
  Hoogst rechtscollege moet vaststellen dat Rosa Spierhuis niet op de monumentenlijst staat en kan dus derhalve niks doen voor de bejaarden aldaar. Vastgoedminnend Laren geniet weer! Weer een wijk met jaren dertig villas, past goed bij het gedachte goed van een groot deel van dit land.
  Ik bemerk nu bij mij zelf een onderbuikgevoel: ik voel me niet meer thuis in deze samenleving. Ik ben 57, alleenstaand en bang om oud te worden. Straks zijn familie en vrienden even oud… Wie gaat wie helpen?
  Mijn ouwe heer heeft NSB-ers afgeknald en hetzelfde gedaan met een handvol SD-ers. Op 4 mei heb ik hem respectvol herdacht. Die man deed tenminste iets. Misschien wordt het over tien jaar beter……

Reacties zijn gesloten.