Wildersvriendje Le Pen wenst migranten ebola toe

De volstrekt normale antisemiet Le Pen heeft ook een gezonde hekel aan zwartjes. Maar deze Wildersvriend, die de Holocaust een “detail in de geschiedenis” noemde, de toekomstige partner van de PVV, de grootste partij van NL, blijkbaar, weet wel een oplossing voor die vermaledijde immigratie: ebola. Ebola is inderdaad minstens zo effectief als Zyklon-B. Echt iets leuks voor de PVV om mee in zee te gaan dus.

11 gedachten over “Wildersvriendje Le Pen wenst migranten ebola toe”

 1. Ik ken ook wel een paar ziektes die ik bestuur, leden en stemmers van FN zou kunnen toewensen. Maar dat doe ik niet, ik wil wel fatsoenlijk doen.

 2. Uit deze uitspraak van pa LePen blijkt hoe serieus je eerdere uitspraken moet nemen.
  Eveneens blijkt dat Marine pa niet aan een touwtje heeft.

 3. Aangezien verwacht wordt dat FN in Frankrijk de grootste partij wordt is het toewensen van enge ziektes aan de stemmers even verwijtbaar als de uitspraak van pa.

 4. Walgelijke kerel Walgelijke partij Walgelijke politieke stroming.

  Weet die zakkenwasser overigens dat zijn verre voorouders uit Afrika kwamen ? Jammer dat daartussen ook dit soort Neanderthalers zat. Ben blij de mens uiteindelijk mokka kleurig wordt hoeven we daarover tenminste niet meer ruzie te maken.

 5. wiske, er waren ook joden die op de NSDAP gestemd hebben. Zij zagen het gevaar niet omdat ze zichzelf als fatsoenlijke, goed geintegreerde Duitsers waarnamen, die deels nog voor hun vaderland in de Eerste Wereldoorlog gevochten hebben. U ziet, het kan verkeren.

  kraterkruts, inderdaad, ik wens dus ook niemand een ziekte toe.

 6. Ik hoop dat iemand dit Wilders eens in het openbaar in zijn lelijke tronie smijt, kijken wat-ie daarop te zeggen heeft met zijn grote bek.

 7. Ik denk dat het probleem groter is dan de paar namen, die regelmatig genoemd worden. De alternatieve media trekt ook een bruin spoor door nederland met de pedofielenjacht, met in het gevolg de climat-hoax en de science- of evolutie-hoax en dat dit alles de schuld van de joden is. Een bronnenonderzoek noemt men negativiteit en een boek gelezen hebben bewijst dat je daardoor gehersenspoeld bent, maar préfab-youtuubjes zijn nec plus ultra. Een door conservatieve, religieuze clubs gefinancieerd tea-party-achtig gereutel.

  Ook het creationnisme wordt door dezen in europa én de arabische wereld sterk bevorderd.(en.wikipedia.org/wiki/Creationism#Europe) Religie en racisme hebben heel veel gemeen.

  http://www.reuters.com/article/2012/09/10/us-dutch-wilders-us-idUSBRE8890A720120910

  -“So I guess we now see what happens when US cuts taxes for billionaires; they funnel it to fascists candidates around the world”

  Erger kan ook nog

  http://www.motherjones.com/politics/2014/05/guns-bullying-open-carry-women-moms-texas

 8. Uitspraak Annabel Nanninga welke een maand eerder precies hetzelfde als Le Pen beweerde in een artikel op Geen Stijl!

  Fort Europa en de Verenigde Burchten van Amerika gaan vroeg of laat bezwijken onder de druk, en voordat dat gebeurt betalen heel wat sloebers met hun leven voor een plekkie aan de goede kant van de grens. Wat gaan we er aan doen, mensen? Rijkdom herverdelen, rigoureuze geboortebeperking, hopen dat de Ebola een beetje doorpakt, zeg het maar. Eén bootvluchteling maakt nog geen mondiale crisis, maar vierduizend in twee dagen: het seizoen is begonnen.

  Wie nog steeds beweert dat er geen nazi’s meer zijn is echt door de ratten besnuffeld! Ze hebben een eigen krant, een eigen omroep, een eigen partij en een eigen fuhrer!

 9. Pingback: We failed miserably | Krapuul

Reacties zijn gesloten.