Krijgen de CIDI-muilkorvers hun zin en krijgen we een godwin-verbod?

NEIN NEIN NEIN
NEIN NEIN NEIN
Als je wil weten hoe antisemitisch het is om met een “vlag van Israël = nazivlag” plaatje rond te lopen moet je voor de gein eens op deze link klikken. Juist. Totaal niet antisemitisch.

Het is ook niet “rondlopen met een nazivlag”, het is rondlopen met een godwin. Godwins zijn soms leuk en soms niet. Soms zijn ze ronduit smakeloos. Vaak zijn ze leerzaam. Soms zijn ze onjuist en soms zijn ze 100 procent: juist. Mensen die godwins willen verbieden noemen wij de: Godwin-Gestapo. Al jaren overigens. Wij hadden bij de introductie van het begrip Godwin-Gestapo in het geheel niet CIDI op het oog. Die waren toen nog de allerbeste maatjes met Koning Godwin: Geert Wilders.

Geert Wilders, de man die al jaren bergen godwins in zijn factfree verkiezingsvod en in ieder spugend haatzaai-toespraakje van zichzelf of deze of gene andere rioolrabiate PVV-proleet (al dan niet afkomstig uit de rijen van CIDI) weet te wurmen tussen dat ranzige PVV-vitriool dat die valse PVV-strotjes produceren.

Wij dachten eigenlijk dat CIDI een enorme voorstander van godwins was. Maar kennelijk is een godwin VERBOTEN als het iets met Israël te maken heeft. Zie ook de link hierboven. Dat werkt misschien in Israël, maar in een rechtsstaat met vrijheid van meningsuiting werkt dat niet. Dat moet CIDI misschien nog leren.

Dus nee, deze aanklacht van CIDI wordt geen succes. Niks te doen CIDI? Vertrek anders naar Iran pardon Israël als je zo graag mensen de mond wil snoeren. Of is die vergelijking ook VERBOTEN?

22 gedachten over “Krijgen de CIDI-muilkorvers hun zin en krijgen we een godwin-verbod?”

 1. en neem de Muilkorver Online en massamoordverheerlijker Bart Schut mee naar Ira…pardon: Israël.

 2. Muilkorvers. Een uitstekende benaming voor al die lieden die voor anderen menen te kunnen bepalen wat zij wel maar ook vooral niet mogen zeggen.

 3. Ik voel na de moord op vier kinderen op het strand en de moorden op even zovele andere burgers van de afgelopen dagen een Pol Potwin opkomen.

  Als het CIDI gaat muilkorven zal ze dat op een enorme tegenactie komen te staan. Online, in de media en waar dan ook.

  Ik wens ze succes met hun NSB actie.

 4. Het zal je godverdorie gebeuren zeg dat schorem als Voet zonder dat je erom gevraagd hebt gaan zeggen namens jou te spreken en wat of jij vindt….
  Opheffen dat CIDI.

 5. En we hebben het wel over de Esther Voet die de dood van een platgereden fascist en genocide-bepleiter naar eigen zeggen als een gemis ervaart hè. De brutaliteit van dat wijf kent werkelijk geen grenzen…

 6. De tekst op dat bord laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Hoe hard ze ook proberen de betekenis van die symbolen anders uit te leggen. Die meisjes hebben helemaal gelijk.

 7. Hoe walgelijk ook het hoeft van mij niet verboden te worden, deze symbolen bij de anti-Israël-demonstraties te gebruiken.

  Net zo goed dat Wilders, en iedereen die dat wil bijvoorbeeld over moslims, of wat dan ook, moeten mogen zeggen wat ze willen toch? Hier geen mensen die ooit gewild hebben dan daar een rechter een eind aan maakte. Toch?

  Je zou je er, om bij het onderwerp van deze casus te blijven, als je een beetje medemenselijkheid in je hebt, maar vooral ook enige ontwikkeling, niet aan schuldig moeten willen maken, en er ook niet als mededemonstrant mee gezien willen worden.

  Tenminste als je in staat bent te begrijpen wat zulke beelden, maar ook teksten, voor onschuldige joodse burgers hier in Europa kunnen betekenen, om zulks te zien en te horen, zeker als ze er familie, vaak heel veel zo niet alle, door verloren zijn, maar er ook anderszins zeer onder hebben geleden.

  Maar de Palestijnen dan? Hoor ik al. En dat doet Israël, en dat zijn joden.

  Maar waarom dan niet dezelfde woedende menigtes bij de vele gevallen van verdrijving, onderdrukking, en moorddadigheid zoveel voorkomend in de hele islamitische wereld die tot op de dag van vandaag doorgaan en die van de Palestijnse zaak in aantallen slachtoffers en ernst zo niet overtreffen er in ieder geval in veel gevallen niet voor onderdoen?

  Waarom gaan diezelfde woedende vaak islamitische Europese jongeren, verenigd wat ze in andere gevallen nagenoeg nooit zijn, en hun maatjes, de linkse activisten, dán niet massaal de straat op met dezelfde passie?

  Omdat wat de islamitische jongeren verenigd en hen juist zo woedend maakt niet zozeer de Palestijnse zaak of slachtoffers zijn, maar het feit dat de daders de niet-islamitische entiteit Israël is in het ook voor moslims Heilige Land.

  Het gaat minder om de slachtoffers dan de daders.

  En sowieso is de woede van oorsprong er al vanwege de stichting van de niet-islamitische entiteit Israël in dat Heilige gebied de werkelijke bron van de haat die zich nu ook hier begint te manifesteren.

  Zolang ze het bij hakenkruisen en teksten houden doen ze maar. Men moet dan alleen niet ooit nog piepen over andere beelden en woorden door anderen uitgesproken of getoond. Alle partijen en personen die het doen hebben daar wat mij betreft zelf de verantwoording voor te dragen. Als men maar beseft dat men er altijd later weer mee geconfronteerd zal worden.

  Maar geen geweld, of dreiging daartoe tegen joodse burgers, zoals toenemend gebeurt, en bijvoorbeeld ook bij de Parijse synagogen en elders te zien was. Dan vraag je om andere reacties en aanpak. Meer dan terecht ook.

 8. @ ginger ted , De vergelijking heeft NIETS met Joden te maken , die blauw witte vlag is de vlag van de “staat ” Israel .. Indien Nederlandse Joden er voor kiezen zich daardoor gekwetst te voelen is dat een KEUZE voor een identificatie met een staat … en 100% hun probleem

 9. Ginger Ted:
  Deze CIDI propaganda plemp je maar op je favoriete site joop.nl! Daar zijt gij perfect op uw plaats. Drie kwart van de reactie’s op joop.nl is CIDI propaganda en van een platvloerse rechtse doctrine dat het schandalig en een regelrechte leugen is om te beweren dat joop.nl socialistische wortels heeft! Ik heb uw proza daar dermate vaak gelezen dat ik de mening ben toegedaan dat een deskundige zieleknijper nog goed werk kan verrichten bij u! Als u toch deze medicatie ondergaat neem uw compaan piet de geus mee!

 10. Al bakrastani,
  Touche!
  Wat een goed verwoord antwoord zeg..
  Dit is een prima tekst voor vlaggen of antwoord als de pvv weer klaagt ofzo.
  Onthouden deze perfecte tekst!
  Er zijn miljoenen joden die elders wonen en niks met die staat of het symbool hebben maar gewoon in peace in bivoorbeeld iran of marokko wonen.

  Echt goed antwoord deze moet je vaker gebruiken.is perfect gewoon als mensen weer vergelijkingen maken.

 11. Exact Al Barkastani, zo is het ook de keuze van een Christen om zich te identificeren met het Christelijke ideologie en zich gekwetst te voelen door de belediging van Jezus en zo is het ook de keuze van een moslim om zich te identificeren met de islamitische ideologie en zich gekwetst te voelen door de belediging van Mohammed.

 12. Fred fout!
  Een symbool op een vlag,heeft niets met de religie van een joodse persoon te maken…dus betekent dat moslims hun profeet WEL bij de religie toerekenen….vlaggensymbool en profeten haal jij doorelkaar..ook jezus en christenen horen bij elkaar een vlaggensymbool en joden zijn wel twee verschillende dingen…de vlag is staat en joods is religie..

  Al bakrastani zei het goed…jij verdraait het per ongeluk?
  Nogmaals perfect geschreven van al bakrastani….een statement om vaker te gebruiken als stopwoord bij stomme reacties en onzin.

 13. Fred,
  Oja ik zie het al jij haalt religie en ideologie ook door elkaar..nou weer een trolletje erbij denk ik?
  Die keigoede reactie van al bakrastani maakt wel veel los zeker..hij is ook zo juist.

 14. Natte Neel zegt het al prima .. als die Joden het zo’n probleem vinden dat hun symbool op de vlag van een fascistoide “staat ” te vinden is zou ik zeggen : ” Schrijft een briefje aan de knesset ” .. Maar tot die tijd mogen twee vlaggen van op übermensch principes gestoelde regimes met een = ertussen op een bordje staan …

 15. Ik bedoel ook het symbool van joodse burgers is die ster klopt,hoewel op een vlag van een land is die aanduiding als vlag en zo als staat bedoelt.
  Ik denk dat daardoor mensen zich vergissen,door de protestacties met de vlag en hakenkruis lijkt het of mensen de joodse burgers bedoelen maar men bedoelt het land….wellicht was het beter geweest als men niet de vlag zou meenemen maar benaming van het land of regering opzich benoemen.

 16. Alle Joden gelijkstellen aan alle Israeli’s of de staat Israel zelf is volslagen ridicuul.

  Maar de gemiddelde mens denkt niet verder dan zijn of haar eigen achtertuin.

  Helaas.

 17. Een Godwin is 100.000 mijl fietsen, en niets anders. Dit ter nagedachtenis aan Tommy Godwin, de grootste duursporter ooit.

  Dat gelul over het al dan niet legitiem zijn van nazivergelijkingen ben ik helemaal zat.

 18. Niet alleen een in Nederland bestaat een rechtse propaganda machine zoals het CIDI!

  De Amerikaanse zender NBC heeft een verslaggever die geroemd werd om zijn objectieve en informatieve berichtgeving over het conflict met onmiddellijke ingang van zin taak ontheven. Ayman Mohyeldin was woensdag getuige hoe de Israëlische krijgsmacht vier Palestijnse kinderen ombracht die aan het spelen waren op het strand. De Egyptische-Amerikaanse journalist deed als ooggetuige verslag van het drama maar werd meteen door een topman van NBC van zijn post verwijderd. Ayman Mohyeldin, legde onder meer vast hoe de moeder van een van de jongens hoort dat haar zoon is gedood. De verslaggever werd al langer onder vuur genomen door conservatieve bloggers en pro-Israël activisten. NBC, die ervan beschuldigd wordt stelselmatig de zijde van Israël te kiezen, heeft de journalist vervangen door een nieuwkomer, meldt Glenn Greenwald.

  Vraag rechts en dus ook het CIDI niet om commentaar, u krijgt slechts “doodse” stilte! Zo werkt dat bij de leerling nazi’s!

Reacties zijn gesloten.