Hee Jeroen, je gaat te ver….

Zeg het maar.

Nav:

Want dat zijn zij, sektarisch gespuis. Dit blijkt wel uit het feit dat niemand, niemand, in die hoek (en er tegenaan schurende clubjes) Van den Heuvel eens terecht wijst, eens zegt: “Jeroen, je gaat te ver”. Nee, zoals het een goede sekte betaamt, hetzen de leden elkaar steeds verder op, juichen zij elkaars beledigingen en bedreigingen alleen maar toe. Tot de dag dat er eentje de daad bij het woord voegt. Mocht dat ooit gebeuren, heb ik in ieder geval on the record wie er verantwoordelijk voor is (massamoordgroupie bart schut).

72 gedachten over “Hee Jeroen, je gaat te ver….”

 1. Schut gaat eraan al is het het laatste dat ik doe
  Schut gaat gewoon de hel tegemoet en daar ga ik persoonlijk voor zorgen
  Ik heb duizenden euro’s om Schut kapot te maken
  Ga naar de politie Schut en ik maak je kaopt

  Zijn die van jou?

  En van wie is “knarsende knekeltjes”?

 2. Hij weet echt dingen, onze Bart. Net als Wilders ziet hij iedere kritiek op zijn blubber als een persoonlijke aanval.

 3. Die zijn van mij Cornelis. Knarsende knekeltjes is van die dementerende telegraaf columnist.

 4. De knarsende knekeltjes is typisch zo’n geval van een walgelijke uitspraak citeren, om de walgelijkheid ervan aan te tonen, en dat dan iemand anders zoals Schut gaat doen alsof jij daar achter staat. Peter Breedveld hebben ze zo ook proberen te pakken.

 5. Heeft schut die knarsende knekeltjes dan vermeld? Ik wil dat stuk slijm niet beschuldigen van iets waar ie niet voor verantwoordelijk is

 6. Ter adstructie (copyright Simplistisch Verbond) van onze antisemitische ondertoon

 7. aaah “Sorry jongens, ik kan er ook niets anders van maken. Als je Asscher “de Nederlandse Heydrich” noemt, als je beweert dat de Joden de aanvallen op hun synagoges in Parijs zelf hebben uitgelokt, als je over Auschwitz spreekt in termen als “knarsende knekeltjes” – if it looks like a duck and quacks like a duck.”

  LOL hij quote de telegraaf 😀

 8. “…als je over Auschwitz spreekt in termen als “knarsende knekeltjes” “

 9. Wat Walter zegt.

  Overigens hilarisch om de zoveelste verwijzing naar sekte te zien, weer eens afkomstig van Hem.

  Bij gebrek aan argumenten wordt dat maar wat vaak gebruikt, en ‘de volgers’ op twatter van Sukkeltje Schut zijn te naïef om dat te beseffen, volgzaam dat soort uitingen kopiërende denkende dat ze heel wat voorstellen.

  Sukkeltje Schut is allang over zijn extended 15-minutes of fame heen. Tijd dat ‘ie eens gaat leren wat sekten/ sektarisme zoal is. Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn. 140-lettertekens en stukkies schrijven voor een “rechts conversatief” platform (DDS) waar tevens menig fascist rondhangt, is wat hem rest.

  “Tot de dag dat er eentje de daad bij het woord voegt. Mocht dat ooit gebeuren, heb ik in ieder geval on the record wie er verantwoordelijk voor is”

  Hey, doe ‘es je burgerplicht en aangifte dan? Of blijft het bij bagger uit je toetsenbord rammelen, Bart?

  “hetzen de leden elkaar steeds verder op, juichen zij elkaars beledigingen en bedreigingen alleen maar toe”

  *PROEST*
  Pot/ ketel/ zwart, Bart. Niets meer of minder.

 10. Die knarsende knekeltjes zijn echt BRILJANT schut. Ik hoop dat ze dat bij de politie allemaal opgeschreven hebben.

 11. Oh, leuk.

  “rechts conversatief”

  ..moet “rechts conservatief” zijn, uiteraard. (extreem)rechtse conservatiefjes, die (extreem)rechts converseren. lol

 12. Schut gaat eraan al is het het laatste dat ik doe
  Schut gaat gewoon de hel tegemoet en daar ga ik persoonlijk voor zorgen
  Ik heb duizenden euro’s om Schut kapot te maken
  Ga naar de politie Schut en ik maak je kaopt

  Volgens mij moet je zo’n nul als Bart Schut niet de kans geven in een slachtofferrol te kruipen.

 13. Tja, Jeroen, we kunnen het wel allemaal gaan bagatelliseren, maar je schrijfsels van hierboven staan er wel. En een aangifte van dat stuk low life is er kennelijk ook.
  Het s aan het OM om erover te oordelen, maar ik denk dat je geluk hebt dat “eraan gaan”, “de hel tegemoet gaan” en “kapot (kaopt) maken” ook overdrachtelijk op het tragische einde van zijn armzalige publicitaire carrière kan slaan.
  Bedoel je dat, sta ik achter je (ook een kleine donatie wbt. de verdedigingskosten uit het buitenland zit erin, maar verwacht geen tassen met geld), had je echt dood en verderf in de zin, vind ik inderdaad dat je te ver bent gegaan. Niet in de laatste plaats omdat je daarmee evt. ook Krapuul in gevaar zou kunnen brengen.

 14. Als ik in gevaar ben is krapuul dat ook. Zonder mij geen krapuul. Iedereen weet dit volgens mij. Dood en verderf heb ik nooit in de zin want ik ben een pacifist.

 15. Dat is juist het hele verschil tussen die gore fluim en mij.

 16. Nou Cornelis, ieder weldenkend mens weet dat het overdrachtelijk bedoeld is. J hanteert zoals iedereen hier op Krapuul de pen als wapen. Weet Bartje Schut natuurlijk ook wel. Maar hij gaat liever als een grote baby met een vol gepoepte luier staan janken. Daarmee oogst hij namelijk de dagelijkse aandacht die hij nodig heeft.

  Hier kun je overigens zien hoe hij reageert als je hem daarop wijst: http://www.krapuul.nl/?p=175035

 17. Onze #ikbeneenjood/massamoordverheerlijker heeft zijn plasje gedaan. En verder is het net zo’n jankende, inhoudsloze schreeuwlelijk als die Mussolini-look alike van destijds met zijn pathetische ‘Als mij wat overkomt….bla bla jank jank snotter u bent ook mijn minister-president’. En laat ie nou maar als de wiedewwerg aangifte doen wegens bedreiging, heeft de dienstdoende agent vanavond nog wat te lachen.

 18. Ik vind je eerlijk gezegd de laatste tijd een toonbeeld van redelijkheid.

  Hoe dan ook: mocht die genocidale gek Bart Schut daadwerkelijk naar de politie stappen én mocht het OM er werk van maken (wat me onwaarschijnlijk lijkt), dan gooien we er een mooie solidariteitsactie tegenaan. No worries.

 19. “Maar hij gaat liever als een grote baby met een vol gepoepte luier staan janken. Daarmee oogst hij namelijk de dagelijkse aandacht die hij nodig heeft.”

  Exact.

 20. Jeroen, OK, mijn stem heb je 😉
  Ina, ik geef je gelijk, maar als ik betreffend vod van Schut goed heb gelezen heeft hij al aangifte gedaan. Een beslissing ligt nu bij het OM en dat baart mij wel een beetje zorgen.
  Je link werkt overigens niet.

 21. Als lakei denk ik dat ik namens alle lakeien van deze extreem linkse antisemitische super gewelddadige terroristische sekte spreek als ik zeg vierkant achter Jeroen te staan, ons Krapuuliaans opperhoofd.

 22. Ik heb hier nog niemand voor moordenaars zien juichen.

  Vergelijk dat eens met de heldenstatus van Breivik op bepaalde rioolrechtse hangplekken op het Nederlandse internet.

 23. @Sofia, inderdaad. En dat is dan ook het essentiële verschil tussen die gore #ikbeneenjood/massamoordverheerlijker en het fascistische uitschot waar die fluim kennelijk graag mee gezien wil worden. Overigens hoog tijd dat de titel ‘journalist’ een beschermde, officiële beroepsnaam wordt…

 24. Ik hoop het beste voor je, Jeroen, maar ik ontbeer vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak. Er zijn twee soorten rechtspraak, een voor links en een voor rechts.

  Bijvoorbeeld bij de veroordeling van Joke Kaviaar ging het zo:
  De rechtbank stelt in het persbericht onder andere: ʻDe teksten bevatten niet de stijlfiguren van politieke satire of sarcastische toonzetting of overdrijving. De humor of het relativeringsvermogen ontbreekt. Het gaat er verder niet om of die strafbare feiten ook daadwerkelijk gepleegd zijn. Het gevaar dat ze zouden kunnen plaatsvinden, is voldoende.ʼ
  (http://www.krapuul.nl/overig/blog/97852/joke-kaviaar-4-maanden-cel-kritiek-asielbeleid/)

  Je tweets missen ook stijlfiguren.

 25. Mijn tweets zijn wat ze zijn en die blijven. En daar sta ik voor de volle 300 procent achter en ik aanvaard eventuele gevolgen.

 26. Nu wel Cornelis
  En wat betreft die aangifte, we hebben genoeg bewijzen dat er er van de zijde van Schut sprake is van ernstige provocatie en dat in het licht daarvan de uitspraken van Jeroen gezien moeten worden als overdrachtelijk. Het wapen van Jeroen is Krapuul. Het woord dus en voor de verspreiding daarvan wil hij zelfs geld uitgeven.

  Schut wil ons mond snoeren. Daartoe heeft hij zelfs publiekelijk een oproep gedaan. Zijn groepies willen ons letterlijk afmaken,opsluiten en heropvoeden.

  Hans Kramer op 18 juli, 2014 – 11:50
  bedreiging

  Beste Bart.

  Onmiddelijk aangifte doen. het moet niet zo zijn dat links Nederland overal mee weg kan komen. In het uiterste geval zou ik hem een slag voor zijn. Het wordt in dit soort gevallen tijd dat de kogel van rechts komt. Normaal gesproken zou ik dit nooit zeggen (van die kogel) maar dit moet gewoon met geweld beantwoord worden. Andere taal verstaan ze niet.

  Pimsch op 18 juli, 2014 – 13:18
  Rapaille

  Ik heb zojuist de website van Krapuul bekeken, De naam is treffend gekozen. Het zijn relratten. En nota bene volwassen mensen. Hun standpunten en argumenten zijn afschuwelijk eenzijdig en extreem. Ik vroeg me af: is dit echt? of zijn het provocateurs uit verveling, drank en werkloosheid (komt veel voor in Nijmegen). Of is het de decennia lange inteelt aan het Havanna aan de Waal.

  Moge er een wetsvoorstel worden ingediend om alle extremisten strafrechtelijk te vervolgen teneinde ze in TBS-klinieken of heropvoedingskampen te plaatsen. Ze maken alles ziek, zoals aantoonbaar op Twitter en internet.

 27. Ina, ik ga hier geen strijd met je aan, temeer omdat we allebei aan dezelfde kant sta. Nu Jeroen zijn bedoelingen duidelijk heeft gemaakt, sta ik volledig achter hem, zoals ik al eerder heb aangegeven. Het aanbod van een donatie om evt. verdedigingskosten te bestrijden staat. En Schuts junkies, ach ja, het zegt veel over hem.
  Juist omdat justitie de laatste tijd toenemend partijdig blijkt te zijn, maan ik wat tot voorzichtigheid, da’s alles.
  Ik ga proberen te slapen in deze grootsteedse hitte, de kindertjes willen altijd veel vroeger opstaan dan ik, en volg de ontwikkelingen vanaf morgen weer verder.
  Uw allen eene gezeegende nachtrust toegewenscht.

 28. Overigens tekenend dat iemand die zich Rapaille noemt zich aanmatigt een oordeel over de naam Krapuul te vellen.
  Welterusten.

 29. LOL

  Ik heb zojuist de website van Krapuul bekeken, De naam is treffend gekozen. Het zijn relratten.

  Weer zo’n droppie die niet weet waarom de naam van deze site gekozen is.

  Ik ga morgen maar eens even weer parelduiken op DDS en aanverwante rechtse rioolputjes.

 30. Persoonlijk zou ik die lui de lol niet gunnen, daar leven ze immers van. Afgezien van het feit dat ik niet weet welk politiek of maatschappelijk doel het zou dienen om aan die smeerlappen, want dat zijn het, zoveel energie te besteden. Is aan mij niet echt besteed geloof ik.

  Ik kan en wil uiteraard niet voor anderen beoordelen hoe belangrijk het voor hen is om persoonlijke vetes, want daar lijkt het inmiddels op, uit te knokken.

  Dat er de gedachte is ontstaan dat Jeroen=Krapuul=Jeroen=Krapuul=Jeroen enzovoorts vind ik minder plezierig en vooral onverstandig, het is niet zo en ik begrijp dat ook niet zo goed. Krapuul zijn diverse schrijvers en reageerders met soms heel uiteenlopende meningen, en dat is goed.

 31. Heeft de heer Schut niets beters te doen of zo ?

  Er zijn net bijna 300 mensen door een luchtdoelraket gedood waarvan 193 Nederlanders.
  In Gaza sterven iedere dag meer Palestijnen.
  In Nigeria is het ook weer feest, net als in Syrië en Noord-Irak dank zij de geschifte sektarische moordenaars van ISIS en Boko Haram.

  En dan gaat meneer een beetje lopen zeiken omdat Ina Dijstelberge iets verkeerds zegt en Jeroen S. van den Heuvel zogenaamd te ver gaat.

  Die man moet zijn prioriteiten eens leren stellen. Wat een miezerige vent zeg !

  Er is wel wat belangrijkers aan de gang in de Wereld dan dit gezeik.

  Nee, lekker emmeren over zijn idee dat het hier een Sekte is en dat niemand de heer van den Heuvel terecht wijst.

  Bij deze dan.

  FOEI ! Niet meer doen hoor !

  Zo. Ook weer opgelost.

  En meneer Schut, donder alstublieft op van het internet, uw vervuiling van de digitale wereld heeft nu wel lang genoeg geduurd. Schrijf een boek, op papier, met een typemachine. Over uw trieste leven. Over de enge niet bestaande bedreigingen aan uw adres, over uw paranoïde kijk op de wereld en uw psychische klachten in dit oh zo moeilijke leven waarin u het nog steeds veel en veel beter heeft dan de gemiddelde Palestijn in Gaza. Wellicht krijgt u dan nog een keer zelfrespect.

 32. Even vastleggen voor het nageslacht deze klassieker:

  “Sorry jongens, ik kan er ook niets anders van maken. Als je Asscher “de Nederlandse Heydrich” noemt, als je beweert dat de Joden de aanvallen op hun synagoges in Parijs zelf hebben uitgelokt, als je over Auschwitz spreekt in termen als “knarsende knekeltjes” – if it looks like a duck and quacks like a duck… Dus kom op met die zaak, ik wil de rechter jullie graag de zaal uit zien lachen en zo heb ik nog eens wat aan die 7 jaar rechtenstudie.”

 33. Voor mensen die het niet snappen:

  Asscher de NL Heydrich noemen is geen antisemitisme maar een godwin, “de joden hebben de aanvallen op hun synagoges zelf uitgelokt” heeft niemand hier beweerd, en de “knarsende knekeltjes” is een citaat uit een column in de Telegraaf die ik ziek noem. Dus wie quacks hier like a duck.

 34. Goed, nog even dit en dan ben ik klaar met die massamoordverheerlijker/#ikbeneenjood-jankert:
  1. Ik was niet degene die het ras of het vermeende ras van de schedelmetende minister erbij gesleept heeft om een hetze te rechtvaardigen tegen mensen die me niet aanstaan.
  2. De Godwin is van wel van mij en ik zal schedelmeter Asscher vanwege zijn beleid inzake etnische registratie altijd openlijk in woord en geschrift linken aan de organisatoren van de Holocaust. Of die massamoordverheerlijker/#ikbeneenjoodjankert en de schedelmetende minister dat nou leuk vinden of niet.
  3. Hoe was de uitdrukking ook alweer? ‘Als je overal te stom voor bent, kan je nog altijd rechten gaan studeren’? Nou, als je dan nog zeven jaar erover moet doen, ben je volgens mij niet echt de snuggerste.
  4. Iemand die op een racistisch haatblog schrijft, massamoord verheerlijkt en zich omringt blijkens de reacties op zijn gebeuzel met tamelijk gewelddadige vriendjes, kan beter niet zo hoog van de toren blazen. Ik denk dat massamoordverheerlijker/#ikbeneenjoodjankertje Schut zijn stukje beter kan intrekken…
  5. En laat ie nou alsjeblieft snel komen met zijn aangifte, dan kan ik – in overdrachtelijke zin zal ik er maar even voor de zekerheid bij zeggen – publiekelijk gehakt van hem maken. Het wordt vervelend, dat gedraal.

 35. Dat “ras” van Asscher dat hebben Drayer, Schut en CIDI verzonnen. Ik heb nooit iets gezegd over ras. Ik geloof niet eens in mensenrassen. Je kan trouwens zelfs in een editorial in de dagelijksediarree lezen dat als ik al gediscrimineerd zou hebben dit zou zijn omdat Asscher geestelijk gehandicapt namelijk lid van de PvdA is. Dat “ras” wordt er door andere mensen aan de haren bij gesleept. Ik wist niet dat Asscher van een ander “ras” was en ik weiger dit ook te aanvaarden.

 36. Een pareltje uit de reacties bij DDS, onder het artikel van Bart Schut.

  D.G.Neree 19-07-2014/ 00:03
  “Ik wijs niemand persoonlijk aan, naar het is uit deze hoek waar de DDoS aanvallen ook vandan [sic] komen.”

  De eerste keer dat ik deze insinuatie tegenkwam -nota bene van dezelfde persoon- was enkele jaren geleden n.a.v. een online spel welke in opspraak kwam vanwege het verspreiden van (spy-/ mal)ware. Een game enkel gemaakt om ‘moslims te pesten’ en voor het verspreiden van *ware én van Nederlandse makelij getuige de namen voor bestanden welke werden gebruikt. Ik meen te herinneren dat ‘iemand’ op security.nl deze vrij had gegeven na het in stukken hakken van, in het reactieveld onder het artikel wat hierover ging. Helaas weet ik (op dit moment) de naam van het bewuste spel niet meer (iemand?), waardoor er teveel variabelen ontstaan om hier gericht op te kunnen zoeken. ‘To be continued’, denk ik dan maar.

  Los daarvan, geeft de persoon achter het pseudoniem D.G.Neree expliciet aan dat hij/ zij zeer wel mogelijk over de persoonsgegevens beschikt van iemand (of meerdere) die zich bezig houdt/ houden met het strafbare ‘(Distributed) Denial-of-service attacks’ (zie voor enig uitleg: https://nl.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service ).

  Volgens hem/ haar komende uit ‘deze hoek’ (Krapuul dus).

  Wat wel heel bijzonder is, aangezien ik (enkel en alleen met sympathie voor ‘white hats’; skids moeten opbokken.) hier op deze site nimmer iets ben tegengekomen wat zelfs maar in de verte lijkt op ‘hacking’ noch het strafbare en m.i. zeer zeker laakbare (D)Dos’ing (protestmiddel is een geheel andere discussie).

  Ik heb nu, (mede) na het lezen van die reactie op DDS, sterk de indruk dat deze D.G.Neree niet alleen ‘links’ tracht te framen als ‘evil hackers’ of wat ook, maar zelf zeer wel mogelijk op de hoogte is van een individu/ meerdere individuen (ter extreemrechtse zijde) die zich daadwerkelijk met deze vormen van criminaliteit bezig houdt, dan wel bezig houden. En dat D.G.Neree deze uit de overdrachtelijke wind tracht te houden.

 37. Ik ben ook op de hoogte van DDOS praktijken. Daarom zitten wij tegenwoordig bij een extreemdure host. Dit lousy siteje wordt tegenwoordig door minstens 5 mensen betaald terwijl het vorig jaar nog gratis kon bij een host die ons een goed doel vond. Maar die man had geen zin om failliet te gaan voor ons.

 38. Protectie van een site, is iets geheel anders dan zelf actief bezighouden met dit soort laakbare aanvallen op een site. Dat krapuul tegenwoordig elders gehost is, mede n.a.v. een hardnekkige Ddos is mij bekend. Ik wees toen al op het (al dan niet tijdelijk) gebruiken van cloudflare. ;-]

  In die periode gingen er meer sites plat w.o. geenstijl, welke nu (schijnbaar) alle traffic via cloudflare laat lopen.

 39. ja ik vind cloudflare best kut maar onze huidige host doet het tot nu toe perfect. Mag ook wel voor al dat geld. Schut en Assher en TPO: bedankt voor deze diefstal.

 40. Het gaat m.i. hier om stijl en niet om inhoud. Humor is, zeker op de lange baan, een krachtiger middel dan scheldproza, want je moet je kunnen onderscheiden van je tegenstander. Dat lijkt me op zich goed te doen, aangezien het IQ bij de populisten gemiddeld dat van zeewier niet ontstijgt.

 41. Als je t beter kan dan wij, het open podium is voor jou en je kan ook een normale inlog krijgen.

 42. Joshua Livestro is sowieso een held op verkleurde sokken. Neem alleen maar het verschuilen achter ‘de persoonlijke verantwoordelijkheid van de verschillende auteurs’ op DDS, mede gezien ‘een beperkt budget’ om daadwerkelijk enig eindredactie toe te passen.

  Bart Schut, bijvoorbeeld, wordt persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor de digitale diarree welke hij op DDS plaatst. Zo ook de rest van hen.

  Ik vraag me af in hoeverre Bart Schut door Joshua Livestro verantwoordelijk wordt gehouden over bedreigingen in het reactieveld, zoals die welke Ina hierboven citeerde.

  En ik citeer deze nogmaals: “Het wordt in dit soort gevallen tijd dat de kogel van rechts komt. Normaal gesproken zou ik dit nooit zeggen (van die kogel) maar dit moet gewoon met geweld beantwoord worden. Andere taal verstaan ze niet.”

 43. Ja dit moet gewoon met geweld beantwoord worden dus ik verwacht Livestro binnenkort wel aan de deur.

 44. Nee, Joshua Livestro zal je zeer waarschijnlijk niet aan je deur zien. Tenzij voor enig wederhoor. Oh wacht…

  Maar evengoed is het wel degelijk mogelijk dat er een Breivik adept zich ‘geroepen voelt’ om daadwerkelijk jou, of een v/d anderen zoals Ralph of Arnold, weet ik veel wat aan te doen. Dat er zulke types op sites als geenstijl/ DDS/ TPO rondzwalken moge overduidelijk zijn. Plenty voorbeelden te vinden, inmiddels. En niet alleen op deze site, bijvoorbeeld met het bericht waar Bart Schut massamoord verheerlijkt.

  Schut kan wel weer beginnen te miepen over een Twitterbericht afkomstig van jou, maar nogmaals: voorbeelden te over van uitspraken die vol met de lust naar geweld zitten, en vaak daadwerkelijk oproepen tot geweld. Lui die ook, al dan niet met enige regelmaat, DDS frequenteren.

  Dat soort reacties zijn hier niet te vinden, en mocht er zo’n reactie worden geplaatst, dan is deze in de meeste van de gevallen afkomstig van dat domrechts schorem. Dat soort berichten worden hier vrijwel direct verwijderd; vaak gepaard gaande met een IP-ban. Het hierboven geciteerde staat er zeer waarschijnlijk nog steeds.

  De irrationele haat (want dat is het) tegen alles wat “links” schijnt te zijn, zit er bij een fors aantal diep in.

 45. Wie is er op de fles?

  Dan ga ik nu even al die stompzinnigheid wegspoelen met Absynth.— Bart Schut (@bpschut) 16. Juli 2014

  Hoe moeten we dit duiden?

  'Religie van de Vrede' RT @greenteckmontre @bpschut zei je koranklootzak? RACIST dit zijn momenten dat ik mensen zoals jou pijn aan wil doen— Bart Schut (@bpschut) 13. Juli 2014

 46. Welkom bij het publiek van de Dagelijkse Standaard:

  -“Zoek die nezonazis [sic] en hamasidioten op in hun hol en elimineer ze, definitief.”

  -“Dat zijn de lieden die geëlimineerd moeten worden.”
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/07/isra-lmanifestatie-op-de-dam-was-een-groot-succes

  Et cetera, et cetera…

  Dit soort walgelijke uitspraken zijn hier niet te vinden. Noch zijn hier op krapuul.nl oproepen tot (enig vorm van) geweld te vinden, al dan niet in de richting van Bart Schut. Geweld toejuichen? Nope, ook niet. Tenzij komende van lui met minder dan twee werkende hersencellen; zelfbenoemde PVV’ers veelal.

  Het enige wat Schut heeft: bericht(en) op twatter, welke op meerdere wijzen valt uit te leggen (ongeacht ‘stijlvormen’, of het mogelijke gebrek daaraan). Die berichten trekt hij (m.i. bewust) door naar deze site maar ook naar “(extreem)links” – wie dat dan ook moge zijn (geen verdere duiding op wie hij daar exact doelt.)

  Zijn schreeuw om hulp (zie titel van het stuk op DDS hierover) kan zeer wel mogelijk personen aanzetten tot (enig vorm van) geweld, in de richting van verschillende krapuul redactieleden.

  Bart Schut tracht zijn persoonlijke vete niet alleen via de rechter te spelen, maar mede gezien zijn ‘wel overwogen woordkeuze’ in het bewuste artikel van zijn hand, geeft hij tevens blijk van een verkapte vorm van oproepen tot geweld.

  En van geweld is Bart Schut zeer zeker niet vies, zo blijkt uit meerdere screenshots/ div. uitspraken, komende van hem.

  Proost, Bart. Verslik je niet in het AbsInt*, zuipschuit.

  *
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Absint
  https://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe
  https://fr.wikipedia.org/wiki/Absinthe_%28spiritueux%29
  https://es.wikipedia.org/wiki/Absenta
  etc..

 47. Jeroen: of ik in jouw schoenen, zeker na de cyberaanvallen, nog mijn goede humeur zou kunnen bewaren, is hoogst twijfelachtig en wil ik zeker niet suggereren.
  Los daarvan: het open forum was me al opgevallen. Wie weet maak ik er ooit gebruik van.
  🙂

 48. Het gaat niet zo goed met DDS. Vandaar misschien de idiote reactie van Bart Schut op tweets van Jeroen.

  Vandaag (21 juli) hebben ze twee artikelen die hun treurige staat onderstrepen.

  In Maar één Kamerlid wil adequate reactie op MH17 steunen ze Bontes in zijn oproep om special forces naar Oekraïne te sturen. Niemand van andere partijen, ook de PVV niet, steunde Bontes.

  In de aanloop naar de Europese verkiezingen heeft DDS met tientallen artikelen dronkelap Daniël van der Stoep en zijn partij Artikel 50 gepromoot. En wat doet hij? Van der Stoep blaast Artikel 50 op. Weer een afgang voor DDS.

 49. @Tijlvandam, kijk, dat is dan ook de reden dat ik me geen enkele zorgen maak over de fratsen van massamoordverheerlijker/#ikbeneenjood-jankert Bart Schut.
  Je moet het betreffende stukje van hem maar eens lezen: het is zó warrig dat er af en toe geen touw aan vast te knopen valt. Wat wel duidelijk is: a). Jeroen heeft hem nooit fysiek bedreigd. b). Bij Krapuul weten we waar we voor staan, waar we voor strijden en vooral ook wie we zijn en wat we zeggen. c). Een slechts oppervlakkige blik op twitter dan wel die nazi-site laat reeds het gewelddadige karakter van massamoordverheerlijker/#ikbeneenjood-jankert Schut en die site zien. Ik maak me geen enkele zorgen en bij een eventuele aangifte maak ik gehakt van hem. In overdrachtelijke zin natuurlijk hè. Letterlijk kan ook niet want een zak stront is niet te vreten.

 50. Ik zal met het grootste genoegen de straf accepteren als die er komt.

 51. Ik stuur JULLIE wel een taart met een vijl erin, hoor. ;-p

  Joking aside, ik ben huilebalkje Bart eigenlijk best wel dankbaar. Eindelijk weer een paar goede motivaties gevonden om enkele dossiers aan te leggen. To be continued..

  Proost, Bart! Hypocriete hufter die je bent.

 52. Goed gezegd, dossiers aanleggen want dat is deze schrijver voor De Groene inderdaad wel waard. Voor het nageslacht.

 53. Gaat me niet zozeer -alleen- om BS. Maar ook om types zoals die DGNeree waar ik hierboven aan refereerde. Mis één schakelpunt in mijn herinneringen. En dat overkomt me gewoon niet weer.

  Oh, en een kapotte HD werkt ook niet echt mee. Toch maar even actiever zoeken naar een goede recoverytool. ;-]

  Trouwens, de reden waarom ik hier op krapuul beland ben, is vrij simpel. Ik zag dat deze site meermalen, door roeptoeters zoals Bart Schut, uiterst negatief naar voren werd gebracht en besloot zelf een kijkje te nemen.
  Het beviel, mede omdat een groot aantal artikelen mij wist te prikkelen tot verder (al dan niet historisch) onderzoek – en nog een beetje meer.

  Dank JvdH (en anderen), ga gerust nog verder.

 54. Ik focus me met name op geteisem dat naast maffia gedrag op twitter ook “redelijk” doet in de reguliere media.

 55. Vooral dat laatste, Jeroen. Vooral dat laatste.

  Het effect daarvan laten de volgende twee personen op vrijwel dagelijkse basis zien. Enkel door middel van een screenshot plaatsen van hetgeen men zoal stelt.

  https://twitter.com/drsYell
  https://twitter.com/SIGILIX

  Beide kwam ik tegen via de zoekfunctie van twatter (op pvv). Niet nodig om zelf een account te hebben. Alhoewel ik af en toe wel de neiging had om een acc. aan te maken om bepaald schorem van gepaste repliek te dienen. Maar ja, dan herinner ik mij de privacyvoorwaarden van dat max. 140-lettertekens afvoerputje.

  Stiekem moet ik vaak lachen hoe men zich in allerlei bochten wringt, om maar te ontkennen wat men zegt. Enorm triest blijft het evengoed.

  Vooral ook omdat types zoals Bart Schut zich terdege bewust zijn van het effect woorden kunnen hebben. Dat heeft niets meer met ‘polemiek’ te maken, maar met ‘aanzetten tot’. Zoals ik hierboven ook al stelde.
  Evenmin heeft het iets uit te staan met het vaak verkeerd begrepen “vrijheid van meningsuiting”, maar wederom met aanzetten tot.

  Dit liet zich wel blijken met de eerste reactie op de ‘help, zullie plagen me’ artikel van Bart Schut op DDS – nota bene geschreven na het doen van aangifte tegen jou, zo ik begreep. Eliminatie, en Joshua Livestro (eigenaar DDS) loopt te janken over een te beperkt budget. Walgelijk.

 56. Maak je geen zorgen, over een paar maanden spat WOIII van ons TV scherm. Met de occasional afgedwaalde raket die een stad treft in Europa.

  Dat willen ze nu eenmaal, die Neo-Liberalen.

Reacties zijn gesloten.