Lekker Arabieren afmaken bij de EO

In vreemde krijgsdienst? Tuurlijk joh. Zolang het maar Palestijnen zijn die je bij duizenden tegelijk afmaakt is dat volstrekt normaal.

Twee Nederlandse jonge vrouwen, Chamoetal en Cathy, hebben gediend in het leger van Israël! Beiden zijn, ondanks de gruwelijke beelden van de oorlog daar, bereid om mee te vechten als ze daarvoor worden gevraagd. Sterker nog, Cathy vertrekt morgen naar Israël (eo)

Knevel en Brink smullen er van.

12 gedachten over “Lekker Arabieren afmaken bij de EO”

 1. In vervolg op mijn comment bij Ina, ‘Jammer voor Cathy dat ze niet zelf de kans heeft gehad enkele oorlogsmisdaden te plegen. Maar ze kan altijd nog terug, nietwaar?’ Nou bij deze dan. Cathy komt straks terug met enkele of meerdere streepjes op haar Uzi. Of ze komt niet terug, want ze is verdwaald in een Gaza tunnel. Ik zal haar niet missen.

 2. Bij het nazi bombardement op Rotterdam kwamen minder mensen om dan in Gaza afgelopen tijd. Zet maar in de antisemitisme monitor, CIDI.

 3. Het was weer een vanouds ranzige uitzending door deze twee volgelingen van de overbekende rebel uit Judaea.

  Ze smikkelden en smulden van de twee nogal domme blondines, waarvan eentje niet eens de grammatica van het Nederlands beheerste en de ander niet verder kwam dan : “ach ja mijn familie woont daar he.”

  Gisteren waren de twee aan het melken om bij nabestaanden van slachtoffers van MH-17 wat traantjes op te wekken, iets dat iet lukte.

  Vandaar zat vrijwel de hele tafel lekker te apologeten want Hamas was toch zo slecht.

  GADVERDAMME ! Zeker de journaalbeelden van vandaag niet gezien he ?

 4. Kiezen voor de sterkste/winnende partij is een heel wat gangbaarder gedachtengoed dan je zo zou bedenken, het gebeurt constant maar eigenlijk heel onopgemerkt !

 5. Niet alleen de EO is een smerige vooringenomen mediahoer! Reactie’s op berichten in het Parool, AD of de Volkskrant met ietwat pittige kritiek, echter zonder schelden of ander onwelvoeglijk taalgebruik, worden zonder opgaaf van redenen niet geplaatst!

 6. Hahaha net als de Teleleugenaar. Iedere kritiek op die krant wordt niet geplaatst in de comments.

 7. Ik mag aannemen dat de gebruikelijke ‘paspoort afnemen’-roepers zich ook hier laten horen?

 8. Elke oorlog is smerig. Wie hem ook begint. Het aantal slachtoffers maakt niet uit. Willekeurig schrootraketten een land inslingeren of “gericht/ humaan” bombarderen allemaal dezelfde shit.
  DeEO een club die zegt te spreken namens de God van de Liefde en het Mededogen maakt het met haar hypocriete duo Knevel&Brink wel erg bont.
  Voor de rest bestaat er in Nederland nog altijd een wet dat het verboden is om in vreemde krijgsdienst te treden. Dat geldt voor Isisstrijders, Hamas, Israëli en anderen. Als ze dat willen. Gaan, maar trek wel de uiterste consequentie: “Keer nooit meer terug”
  Vecht in je eigen land jullie eigen oorlogen uit!!!!!!

 9. @frank: “Voor de rest bestaat er in Nederland nog altijd een wet dat het verboden is om in vreemde krijgsdienst te treden.”
  Nee, dat is een beetje een mythe – het gebeurde lang niet altijd. En sinds 1984 staat in de wet dat je daarbij tevens handelingen tegen de Nl. staat moet hebben verricht, wil het nederlanderschap je ontnomen kunnen worden.

 10. Volgens mij wordt er alleen gedenaturaliseerd wanneer iemand in vreemde krijgsdienst treedt als Nederland een gewapend conflict heeft met dit land. Zie Poncke Princen in Ned-Indie. Jihadgangers in Syrie of Irak kunnen niet worden gedenaturaliseerd, want Nederland heeft geen conflict met deze landen. Het is wat anders als er overtuigend bewijs is van misdaden tegen de menselijkheid. Daarvoor kunnen ze worden gestraft.

 11. Wat een verbazing hier over het Israel-enthousiasme van Dries en Thijs.Israel is het Beloofde Land en door God aan de joden geschonken.Deze dogma’s worden er vanaf de Zondagsschool ( va. 4 jaar) keihard ingeramd. Op de lagere en middelbare school in de Bible Belt en verder op het platteland worden deze ideeen fijngeslepen, compleet met lesjes weerlegging a la de Jehova’s Getuigen.Knevel en van den Brink zullen met een stalen ponum zogenaamde kritische vragen stellen, maar da’s gespeeld.Israel is en blijft heilig en onaantastbaar, ook al moorden ze alle Palestijnen uit.

Reacties zijn gesloten.