Live: spoeddebat nazi-demo Den Haag

Dit gaat dadelijk beginnen met een verklaring van Van Aartsen en dat kunt u hier live zien. Oh, ik zie nu dat het dus niet begint met een verklaring van Van Aartsen. Nu staat er een achterlijke oude zak uit Eindhoven die afwijkende kleding wil verbieden. Hij draagt een trui, nog nooit zoiets afwijkends gezien. Het is nu 19:42u.

Enfin bladiebla het wachten is uiteraard op Van Aartsen.

Toch best wel aardige toespraakjes van die bezorgde burgers. Meneer Larie kreeg applaus.

Nu een autochtoon in djellaba. 19:55. Verstandig maar wel erg kort spietsje.

Allemaal Schilderswijkers die zeggen laat ons gewoon een woonwijk zijn, hou die demonstraties ergens anders.

Nu een emotioneel pleidooi voor Van Aartsen, door een leuke man. 20:00u. Wordt toegejuicht.

Veel zeggen hetzelfde: geen demo’s in de Schilderswijk.

Een applaus voor Richard de Mos!!! LOL. 20:09u.

Er wonen veel leuke en grappige mensen in de Schilderswijk zoveel is wel duidelijk.

Nu eentje van PSP ’92 of zoiets. Die gaat het een beetje opnemen voor die kut Verhoef van de Dagelijkseranddebiel. Zweefkees.

20:15u het begint.
Verklaring van Van Aartsen.
Samenvatting:
Ondanks de antecedenten van de nazi’s hebben ze de demo toch door laten gaan, want de organisatie had beloofd zich aan de aanwijzingen van de politie te houden.

De overgrote meerderheid van de bewoners van de Schilderswijk heeft een hoog incasseringsvermogen en doet zijn uiterste best om het beste er uit te halen.

Hij wil de Schilderswijk niet in de steek laten.

Geen enkele demonstratie van welke organisatie dan ook meer toegestaan in de Schilderswijk.

Goed zo Van Aartsen.

En nog even humor om te lache:

En nog 1 kijk wat een mongool:

En deze zwakzinnige:

LOL

48 gedachten over “Live: spoeddebat nazi-demo Den Haag”

 1. Ik heb van 1985 tot 2001 in de Haagse Schilderswijk gewoond, aan de Paulus Potterstraat, en kan dus uit eigen ervaring zeggen dat de Schilderswijk geenzins een gewone woonwijk is zoals in dit artikel wordt gesuggereerd. Ik ben gevlucht nadat ik van de zes woningen in het ‘Haags Portiek’ waar ik woonachtig was de enige Nederlander was. Nog homoseksueel ook, u kunt wel nagaan hoe het contact met mijn buren was …

  Een recent bezoek aan diezelfde Schilderswijk, meer precies de Haagse Mart aan het Hobbemaplein en de Hoefkade hebben bevestigd dat ik daar als autochtone Nederlander geen plaats heb. Het is makkelijk praten voor mensen die er nooit of wel eens een keertje geweest zijn, het is iets anders voor wie er een vijfde van zijn leven heeft doorgebracht.

 2. ik heb net naar 20 wijkbewoners geluisterd en herhaald wat ze zeggen. Da’s 20 tegen 1.

 3. Van Aartsen staat geen enkele demonstratie in de Schilderswijk meer toe voorlopig.

  Mooi zo. Laat ze lekker allemaal op het Malieveld gaan staan. Plek zat daar.

 4. Er is nogal een verschil tussen wat mensen zeggen en wat mensen doen, meneer Van den Heuvel. Gaat u eens een jaar of zestien in de Schilderswijk wonen en kom dan nog eens praten.

  Uw nogal dubieuze argument dat de meerderheid gelijk zou hebben zou overigens het bestaansrecht van uw website tenietdoen.

 5. Ik heb ook een schurfthekel aan sommige van mijn buren en zij aan mij, Phillipe. Maar het ligt toch echt aan mijn buren en niet aan mij.

  En nu?

 6. Overigens vanwege trollgedrag IP van “Phillipe” even gecontroleerd. En ja hoor: anonieme proxy. Opgerot dus.

 7. Phillipe. Ik kom vrij geregeld in de Schilderswijk en er is geen zak aan de hand daar.
  Nog nooit last gehad van Jihadi’s, sharia, of enge criminelen.

  Doe even normaal.

  Als Nazi’s samen met Wilders willen demonstreren op het Malieveld prima. Net als Antifa en Linkse activisten dat mogen, net als aanhangers van welke idiote monotheïstische religie dan ook dat mogen. Iedereen die wil demonstreren kan dat gewoon op het Malieveld en verscheidene andere plekken in de stad doen mits aangevraagd.

 8. Ah, ik zie dat massamoordverheerlijker Bart -ikbeneenjood-jankert Schut niet al teveel vertrouwen heeft in de weerbaarheid van de democratie? En bewoners van de Schilderswijk moeten zich de bruine vunzigheden van Schut’s pro patria vrienden maar laten welgevallen?
  En wat die andere fascistische jankmongool Bas Paternotte betreft: ik zou zeggen ‘aangifte doen of negeren’ hè.

 9. Fascist de Jong is lekker bezig met zijn stigmatiserende geleuter over Islamtuig.

  Hij krijgt in elk geval felle repliek van de raadsleden die het over de Nazi’s van Pro-Patria hebben.

  Dan zegt hij dat de stad in de fik staat. Helaas reageerde niemand op die opmerking.

  De man maakt zichzelf, voor zover hij dat al niet was, onsterfelijk belachelijk met zijn holle extreem-Rechtse retoriek.

  Overigens was Paternotte wel één van de eersten die doorlinkte naar het Antifa stuk over de Neo Nazi’s van Pro Patria, zonder daarbij te brullen dat het allemaal gelogen was.

 10. Jammer dat de meeste stemmers dit soort debatten niet volgen. Stotteren, de vraag niet begrijpen, de vraag weer niet begrijpen, weer teruggrijpen op je stokpaardje.
  De een staat te blaten dat je gewoon moet kunnen demonstreren, de ander, waarmee hij nog niet zo lang geleden in dezelfde partij zat, vindt dat zijn partij de burgers beschermt tegen ongewenste demonstraties.

  Ze snappen ook niet echt waarom de gemeente geen wethouder van buitenlandse zaken heeft.

 11. Ik zal zeker niet ontkennen dat Paternotte niet een heel eng mannetje is hoor Jeroen, maar dat hij de link plaatste naar AFA waar andere media dit niet deden is toch een klein pluspuntje.

  Zodadelijk hoofdelijke stemming Motie PVV tegen Van Aartsen.

 12. “Dus 150 rellende ISIS-fans en ander allochtoon tuig”

  Het gaat dus om zo’n vijftien (onder toezicht staande) fundamentalisten en een fors aantal buurtbewoners die geen gedonder in hun straat/ wijk willen. Maar Bart Schut plaatst er rustig een nulletje achter om dat vervolgens te vermeerderen met ‘ander allochtoon tuig’.

  Wat is het ook aan vuilak.

 13. Hitler had ook goeie dingen JJB. Ik ben niet gevoelig voor pluspuntjes van geteisem.

 14. Dan krijgen we nu de hoofdelijke stemming over dat Van Aartsen mag blijven ondanks dat ie weg moet van de PVV omdat Wilders niet met de nazi’s door de Schilderswijk mag marcheren.

 15. Al luisterend naar deze jongelui zou ik toch bijna IS aanhanger worden. Maar dan wel om deze krullebollen de Schilderwijk uit te jagen. Getekend door een oud-bewoner van Zuidwal, Paulus Potterstraat en van Van Dijk straat, toen de Schilderswijk nog niet door Nazis werd bezocht en alles nog pais en vrede was. Behalve dat de rust soms werd opgeschrikt door wat wat Brabantse incidenten en politiegeweld tegen de familie de N.

 16. Uit die verklaring:

  Over de demonstratie van afgelopen zondag was tevoren enige zorg. Wie zich verdiept in de antecedenten van de organisatoren en hun aanhang, zal begrijpen waarom.

  In deze wijk, die ondanks alles zoveel potentieel heeft, wonen meer dan 30.000 mensen. De overgrote meerderheid daarvan probeert uit alle macht en met bewonderenswaardig incasseringsvermogen, er het beste van te maken. Een klein deel veroorzaakt problemen. Een nog kleiner deel veroorzaakt ernstige problemen.

  Voorzitter, ik wil de grote meerderheid van goedwillende Schilderswijkers niet in de steek laten.
  Zij moesten tot hun verdriet aanzien dat hun wijk in de media weer in een slecht daglicht werd gesteld.
  Zij zijn het slachtoffer wanneer radicalen van verschillende kanten elkaar te lijf willen gaan.

  Keurige verklaring en m.i. een verstandige beslissing van van Aartsen om geen demo meer toe te staan. En tevens alle “argumenten” over enkel ISIS-extremisten in die Shariawijk volledig ontkracht.

 17. Nee, Wilders, omdat hij nu niet helemaal alleen met een Nederlandse vlag door die wijk mag lopen om te demonstreren tegen de overigens niet bestaande gevaar van ‘de Islam’, je weet toch. ;-]

 18. Begrijp ik hoor Jeroen. Maar probeer alsjeblieft niet in de “Ik praat niet met jullie want jullie zijn fout” modus te schieten aangezien je anderen dan ook niet meer kunt overtuigen van hun ongelijk en abjecte mening.

  Wat me overigens opviel net was de oproep van de SP om mensen op te pakken en zo lang mogelijk vast te houden zonder vorm van protest. Daar werd door de andere Raadsleden niet eens op gereageerd.

 19. Ik probeer niemand te overtuigen. Ik weet hoe het zit. Paternotte is en blijft smerig tuig van de richel. Met pluspuntjes en zonder pluspuntjes het is vuiligheid.

  Ja die oproep van de SP was bizar. Vastzetten voor zwaaien met een vlagje.

 20. Ik verkies een nazi met een hakenkruis in zijn nek getatoeerd en een prinsenvlag boven paternotte.

 21. Nou, ik ben benieuwd hoe de Mos deze avond aan zijn fans gaat verkopen als een succes.
  Gedemonstreerd dat je nauwelijk verstaanbaar kan praten, terwijl de rest het wel kan.
  6 Moties ingediend, niet één aangenomen. Door je spreektijd heen raken. Geprobeerd de burgemeester af te zetten, die dan vervolgens de halve avond reclame voor zichzelf mag maken en na afloop nog populairder is dan daarvoor.

 22. Las net dat stuk van ‘schooldirecteur’ Richard de Mos, in de volkskrant.

  De demonstratie van zondag 10 augustus (tegen IS) liep bijna op een gewelddadige confrontatie uit tussen demonstranten en tegendemonstranten. Volgens de politie probeerde de eerste groep de demonstratie te verlaten door een linie van begeleidende agenten te doorbreken.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3718274/2014/08/14/Riskante-demonstratie-hoort-niet-in-volkswijk-maar-op-het-Malieveld.dhtml

  Dat brokje info was mij eerder ontgaan. Vraag mij af in hoeverre dat ertoe heeft bijgedragen dat men (tegendemonstranten) met stenen begon te werpen. Heeft iemand hier meer info over?

 23. “Dat de Schilderswijk een kwetsbare wijk is, hoef ik hier niet uit te leggen. Laag opleidingsniveau, grote werkloosheid, laag inkomen, beperkte sociale vaardigheden en krappe behuizing.”

  De partij van Van Aartsen, de VVD, zal ervoor zorgen dat dit gaat veranderen. Mooie praatjes vullen immers geen gaatjes.

 24. Wat Paternotte en zuipSchut dus niet (willen) begrijpen, is dat Van Aartsen de Schilderswijk juist heeft afgepakt als openbare speelplaats van de extreem-idioten, incl. het zgn. ISIS-tuig.

 25. Wat we als conclusie van het optreden van de Jong en Mos (van Wilders wisten we het allang) kunnen trekken is dat je indien primitief en dom ben is er in onze maatschappij toch een uitweg – je gaat dan fascistische/neonazi taal over allochtonen/buitenlanders/islamisten uitkramen en krijg je meteen aanhang.

  Prachtig, toch?

Reacties zijn gesloten.