Raad voor de Kinderbescherming schakel in Asscher’s apartheidsstaat

De kinderen van de ouders van wie slechts het vermoeden bestaat – en dat is in deze apartheidsstaat reeds voldoende om gezinnen uit elkaar te rukken – gaan niet meteen terug naar hun ouders als die worden vrijgelaten, aldus de Raad voor de Kinderbescherming:

2014-06-26 Nazis fatsoenlijker... “Nu wij erbij zijn betrokken maken we onze eigen afwegingen”. Daartoe zal de Raad onder meer nagaan “of de kinderen iets hebben meegekregen van de ideeën van de ouders over het kalifaat”, aldus de woordvoerder. “We willen weten hoe ouders bij wie dit gedachtegoed leeft, de veiligheid van hun kinderen kunnen garanderen.”

Zo dit bericht uit de NRC dat de betrokken ouders alvast maar stellig betitelt als ‘jihadgangers.’

Maar over dat ‘gedachtegoed’ en de veiligheid van kinderen?
Hoe zit het eigenlijk met de veiligheid van kinderen wier ouders naar Israël gaan en hoe zit het met de veiligheid van kinderen wier tokkie-ouders achter een wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar aanlopen of die vinden dat de nazi’s van weleer eigenlijk hele fatsoenlijke jongens waren?

4 gedachten over “Raad voor de Kinderbescherming schakel in Asscher’s apartheidsstaat”

 1. Dit is echt al over de rand van de afgrond onderweg naar een totalitaire staat. Moeten kinderen hun ouders ook nog gaan verraden?

 2. Die realexistierende DDR 2.0 wird realexistierend gemacht in den Niederlanden.
  Dit gaat echt te ver. Dit is chantage met kinderen als drukmiddel. Ik dacht dat de Raad van de Kinderbescherming dient op te treden in het belang van het kind, niet van hysterische politici. Dit is kindermisbruik en niets anders.

  WAAR BLIJFT GVD DE ROL VAN DE RECHTER ALS ONAFHANKELIJKE, NEUTRALE INSTANTIE?!
  Ik denk dat ik mijn “Nederlanderschap” dan maar aan de wilgen ga hangen.

 3. Totalitaire regimes willen altijd in de plaats van de legale ouders de beslissingen nemen met betrekking tot de toekomst van de betrokken kinderen.
  Dit is immers de definitie van de Totalitaire Staat.

  De Orweliaanse Nederlandse Staat is in dit opzicht helemaal hetzelfde.
  ( Kinderen van de ouders rukken door Totalitaire regimes is jarenlang bijvoorbeeld in Zuid-Amerika gebeurd. Heden in Europa – in Nederland)

 4. De woordvoerder die zulk een idiote argumenten en taal bezigt is kenmerkend voor de Totalitarisme die Nederlandse burgerij behelst.

  Nederland is een Orweliaans Staat geworden dankzij deze soort luitjes.

Reacties zijn gesloten.