Bloedhonden aan het werk, deel 2

Je staat als veertienjarig jochie, zo blijkt, twee minuten voor een winkel te wachten en plotseling is er een geüniformeerde teringlijer die je met grof geweld tegen de grond werkt, je nek bijna breekt door er een knie in te zetten, schopt en vervolgens gaan de collega bloedhonden van deze ‘flinkerd’ een menigte te lijf met grof geweld.
In Isra- pardon: Nederland kan het allemaal:

En het lijkt erop als je dit filmpje zo bekijkt dat de politie er doelbewust op uit is zoveel mogelijk geweld te gebruiken: onschuldige omstanders, een supermarkteigenaar voor wiens winkel het drama zich afspeelde, de vader van die jongen worden te lijf gegaan al dan niet met de wapenstok, er zou gezegd zijn door de politie in de nasleep ‘willen jullie oorlog, dan krijgen jullie oorlog’, agenten maken racistische opmerkingen, de dolle maniak die de veertienjarige jongen zonder aanleiding te lijf ging heeft een gewelddadige reputatie……
Zelfs voor een leek is de schokkende incompetentie van de politie en de weerzinwekkende mentaliteit die daaraan ten grondslag ligt volstrekt duidelijk.
Het is werkelijk schokkend maar in een land waar de moordenaar van Rishi vrij uitgaat en een andere dolgedraaide bloedhond een bloemetje krijgt van Aboutaleb en zijn kornuiten niet eens meer verbazingwekkend.

3 gedachten over “Bloedhonden aan het werk, deel 2”

 1. En dan vinden ze het gek dat Islamitische jongeren radicaliseren en naar Syrië of Iraq willen vertrekken…..

  Ik zie hier niets anders dan Nazisme in haar puurste vorm.

  Brute extreem gewelddadige arrestatie van iemand die helemaal niets doet, noch gedaan heeft. Brute aanvallen op omstanders die protesteren, moeilijk gaan doen als de vader van de jongen en de jongen aangifte willen gaan doen en het nemen van vingerafdrukken zonder rechtsgeldigheid.

  Sieg Heil zal ik dus maar zeggen, want iets anders is hier niet over te zeggen.

 2. Dit is inderdaad Staatsgesponsorde Neo-nazisme en fascisme.
  (“Volstrekt normaal” naar wat ooit een VVD-Premier zei)

  Niets anders. Geen poging om met de burgers in gesprek te raken, wat volgens de PR de taak is, wel goed de nieuwe slaven laten zien wie de nieuwe slavendrijvers zijn. Natuurlijk met steeds meer geweld erbij. Niks Mensen Rechten.

  Tevens wordt nooit een poging gedaan op de Politiediensten op neo-nazi gedachtengoed die sommige graag aandragen te gaan screenen. (Roepen ze liever altijd de NVU te hulp)

  De conclusie dient zich vanzelf aan – de betrokken slachtoffers van zinloze politegeweld moeten naar Amnesty International voor steun en vervolgens het Hoofd van de Nederlandse politie aanklagen, gelijk met de verantwoordelijke Minister. Dit zijn de ware verantwoordelijken.

  Dit is de enige Democratisch weg, omdat de muppets in de Tweede kamer zijn enkel aangeleerd om de bankbiljetten foutloos te onderscheiden en erkennen, dus niet de Mensen Rechten in Nederland.

Reacties zijn gesloten.