Rechter verbiedt demonstreren in Schilderswijk 20 september

Alle demonstraties in de Haagse Schilderswijk zijn bij rechterlijke uitspraak verboden voor de twintigste september. Zowel de nazi’s als de antifascisten mogen zich niet groepsgewijze vertonen. Of Oppernazi Wilders er nog in zijn eentje naar toe gaat valt te betwijfelen.

Zowel fascisten als anti’s mogen alleen op aangewezen plaatsen manifesteren.

Volgens NVU-partijleider Constant Kusters ”is het niet anders”. Wel denkt hij dat ”het demonstratierecht in Nederland is aangetast” door de uitspraak. Hij vreest dat deze uitspraak in de toekomst vaker gebruikt zal worden om demonstraties te verbieden of te beperken.

Bron.

5 gedachten over “Rechter verbiedt demonstreren in Schilderswijk 20 september”

  1. Wilders gaat in zijn uppie zeker niet door de Schiderswijk lopen, omdat het lijnrecht tegen zijn jarenlange PR-propaganda ingaat, immers loopt Wilders altijd omringd door een zwerm bodyguards op belastingbetaler kosten om rechts-zielig te mogen doen.

    Tweede detail erbij is dat indien Geert de Verlosser moslims ziet gaat de achterkant van zijn broek onzuiver ruiken.

  2. Ik zou het wel een stunt vinden. Stel je voor: Wilders gaat werkelijk alleen de Schilderswijk in en er gebeurt niets! Onmogelijk! Help! Wereldbeelden donderen in elkaar! En Geert de Verlosser blijkt een valse profeet.

  3. Ik snap die Kusters niet. Als Stichting Martijn wil protesteren in Attractiepark Slagharen zal de rechter het ook wel verbieden.

  4. Wat zou ik doen als ik moslim was wanneer de Volksnationalisten van Pro Patria en de neo-nazi’s van Custers en niet te vergeten de halve fascisten van rioolrechtse blogs door de Schilderswijk marcheren?
    Versier de Hoefkade met Nederlandse en Oranje vlaggen en geef iedereen een Nederlands vlaggetje in zijn hand en ga langs de weg met die vlaggetjes zwaaien.Laat het tuig duidelijk merken dat jij ook het Nederlands staatsburgerschap hebt.

Reacties zijn gesloten.