9 gedachten over “Dima moet blijven”

 1. Ik heb maar één woord voor deze regering, haar handlangers en haar beleid.

  SCHOFTEN !

  Meteen getekend. Waar halen ze het gore lef vandaan om mensen naar een land in oorlog terug te sturen, een land waar onze Luchtmacht nota bene gaat bombarderen.

  Syriëgangers wanhopig tegenhouden, mensen die hier willen blijven er uit schoppen.

  Dát is de wijze waarop deze misdadige Regering handelt.

  Verkiezingen. NU !

 2. Uiteraard gelijk getekend.
  Wat een idioten! Nog even en de zojuist uitgezette Dime en ouders worden als jihadisten bestempeld omdat ze naar Irak zijn gereisd.

 3. Eh, even voor mijn beeld. Waarom is terugkeer naar Irak onmogelijk?
  Ik krijg toch wel een beetje het idee dat ouders hun dochter hier in de strijd werpen om een verblijfsvergunning te scoren, waar dat op andere manieren blijkbaar niet gelukt is. Ik ken het dossier niet en ik vind een Facebookpaginaatje niet de reden dat iemand extra zielig is.

 4. @B.Sneden
  Iemand van een buitenlandse partij kan een toontje lager zingen over binnenlandse aangelegenheden van Nederland lijkt mij zo.

 5. Het schijnt wel zo te zijn dat die mensen al in 2010 te horen kregen dat ze hier niet mochten blijven. Toen was dat meisje 1. Daarna zijn de ouders eindeloos gaan procederen en nu zeggen ze: dat kind is te oud.
  Daar zit dan wel een beetje een luchtje aan.

 6. @B. Sneden.
  Wat een harteloze opmerking. net zoals het beleid van Teeven. Het kinderpardon is er om dat Nederland een plicht heeft ten aanzien van het welzijn van kinderen. De bedoeling is dat gewortelde kinderen verblijfsrecht krijgen, en niet verder getraumatiseerd worden door losgerukt te worden van hun wortels.
  Kennelijk speelt in de hoofden van een aantal mensen zich iets af waarbij het welzijn van kinderen geen bescherming behoeft.

 7. B.Sneden (man, wat flauw),
  tja, raar beleid. Mensen die vrijwillig naar Irak willen, om wat voor reden dan ook, worden met alle geweld tegengehouden, mensen die perse niet wrijwillig naar Irak willen, worden juist daarheen gedeporteerd.
  Probeer je politieke invloed als lid van een buitenlandse partij maar via een bevriende Nederlandse partij aan te wenden en verschoon ons van je inhumane standpunten. Het schijnt dat de PVV Likoed welgezind is en ze zullen je in deze ook zeker gelijk geven.

 8. Net als gebeurde met al die Duitse Joden waar nu jullie zieligheidsindustrie op gebouwd is Bris-Boy ??

Reacties zijn gesloten.