Huiszoekingen: Privacy Barometer ook al niet meer te vertrouwen!

En bedankt hè!
Privacy Barometer besteedt terecht aandacht aan de gestapo-maatregelen van de proleten van de Nederlandse overheid die inhouden dat IEDERE AOW’er, maar zelfs IEDERE uitkeringsgerechtigde, tot en met ontvangers van FOKKING kinderbijslag aan toe, voortaan vogelvrij is in zijn eigen huis:

De Eerste Kamer heeft op 2 oktober 2012 het wetsvoorstel aangenomen waardoor miljoenen Nederlanders binnenkort controleambtenaren binnen moeten laten, ook zonder verdenking, maar op straffe van verlies van kinderbijslag, AOW of bijstand. Ook voor weduwen en weduwnaren, wezen en oudere arbeidsongeschikten geldt: wie de controleur niet binnenlaat, wordt daarvoor gekort. Bij de huisdoorzoeking wordt gezocht naar aanwijzingen hoeveel personen er op een bepaald adres wonen en wie dat dan zijn (privacy barometer).

Zonder verdenking! Gestapo toestanden in je eigen huis!

Nogmaals hartstikke tof dat de Privacy Barometer hier aandacht aan besteedt.

Wat minder tof is, is dat Privacy Barometer de halve waarheid vertelt. Bij hun artikel staat een fraai plaatje over wie hier de boel lopen te fokken. En dat zijn inderdaad de usual suspects: de proleten van de Firma List & Bedrog (VVD), de farizeeërs van het CDA, de criminele PVV-bende en natuurlijk met steun van de Poldertaliban, de SGP. Kortom, de restanten van Bruin I rechtstreeks vanuit de Fürher-bunker.

Jammer alleen is dat de fascisten-wet in de Eerste Kamer is aangenomen met de steun van de “sociaal”-“liberalen” van de PvdA en GroenLinks. Zonder de steun van deze “progressievelingen” was deze wet er niet geweest. (dat laatste moet ik even checken als ik weer eens tijd heb)

Sterk en sociaal!

UPDATE: Privacy Barometer heeft hun stuk aangepast. Echter hun metingen gaan over stemgedrag in de 2e kamer terwijl PvdA en GL in de 1e kamer hebben lopen kloten. Wie zegt dat ze dit geintje niet vaker uithalen? Onze progressieve sociaal-liberale vrienden. Lekker gestapo-maatregeltjes goedkeuren in de 1e kamer en dan ook nog goed scoren op de Privacy Barometer.

6 gedachten over “Huiszoekingen: Privacy Barometer ook al niet meer te vertrouwen!”

 1. Je hebt volkomen gelijk. Goed dat je die berichtgeving van Privacy Barometer even corrigeert. Cheers!

 2. “Kortom, de restanten van Bruin I rechtstreeks vanuit de Fürher-bunker.’

  Groot gelijk!

  Fascisme en Gestapo zijn nooit weg geweest en komen weer terug met de collaboratie van de rest van de politieke spelers.

  Voor mij is tot op heden steeds de vraag geldig: Als een deel van het volk uniform droeg en de joodse mensen op de treinen naar de kampen hebben gezet, waar was dan de rest van het volk?

  Net als op[de dag van vandaag – elke fascistische maatregel die het bestaan van de Rechtstaat dwarsboomt wordt klakkeloos door het rest aangenomen. De kudde volgt overal.

  Dit is het echte probleem met onze maatschappij.
  Daarom vieren rechts-extremisten (bij collaboratie met de staat) hoogtij.

  Het zou heel anders moeten – huiszoekingen zouden mogelijk zijn na de normale aanvraag bij een Rechter.

  Het omzeilen ervan betekent dat deze politici hebben de doodslag aan de Rechtstaat toegebracht.

 3. De eigen woning zou een veilige plaats moeten zijn, dat is met medeweten van reserve bruin niet meer zo.
  En nu zijn ze bezig met een nieuw kabinet, donkerbruin en oud roze, blijft dus bruin.
  Ben benieuwd voor welk baantje samson gaat.

Reacties zijn gesloten.