VVD’er rooft 18 mille, liegt boel bij elkaar en krijgt niet eens straf

Ja een voorwaardelijk werkstrafje. Hij betaalde namelijk de 18000 euro direct terug nadat hij was betrapt. Die had hij nog ergens legge. Hij ziet er welvarend uit. Daar hield de rechter rekening mee. Hij beweerde bij de rechter dat het allemaal een ongelukje was. Ook al die valse facturen. Waren ook ongelukje. Dus toen zei de rechter “nooit meer doen” en dat was het dan. Tot zover “wie straf verdient: straf” bij de VVD.

7 gedachten over “VVD’er rooft 18 mille, liegt boel bij elkaar en krijgt niet eens straf”

 1. Je moet ’s keertje beginnen te begrijpen dat algemene wetten gelden niet voor VVD-ers.

  Dus een wetgeving voor het volkje, en een hele andere voor “onze soort mensen”, snap je?

  Hoewel ik zelf niet kan begrijpen waarom moet je stelen, indien je reeds over voldoende geld beschikt?

  Dit maakt het verschil met noodlijdende mensen die af en toe een brood stelen om te kunnen eten.

 2. @1: Nexus:

  quoot; [ Je moet ‘s keertje beginnen te begrijpen dat algemene wetten gelden niet voor VVD-ers.]

  Nou, ik denk dat JvdH dat goed snapt hoor, ; )
  Bizar is dat voortvarend de boetes voor fraude met uitkeringen vertienvoudigd ( plus 1000%) is. En op water en brood natuurlijk in de kerker.

  De rechterlijke macht is er om het eigendom ( Kapitalisme) te beschermen, en daarom is er dus klassejustitie.

  Nexus, ben gewoon een beetje benieuwd in welke taal je bent grootgegroeid? Je zinsconstructies en woordgebruik zijn soms echt grappig. : ) Mag ik toch wel vragen als trouwe lezer van je?

 3. Liberalisme strookt meestal niet met legaliteit. Een (zeer) oude wijsheid, die tot op de dag van vandaag overeind staat. Zo blijkt maar weer.

 4. Voor de elite gelden andere regels.

  Je kan 1 VVD overhead maatpak de laan uit sturen en daarvoor kun je dan een aantal integere mensen voor aannemen die daadwerkelijk wat doen voor de maatschappij.

  In de zorg zou dit echt een stap vooruit zijn en ook direct merkbaar.

  Stel je toch eens voor. Dirk Jan van Boekenstein U kunt gaan u krijgt ontslag en 1 maand salaris mee. Op datzelfde moment lopen 5 ex bijstandstrekkers met diploma binnen en mogen daar aan de slag en er wordt ineens wel zorg geleverd. De patient valt het direct op jeetje ik krijg nu wel eens de aandacht die ik nodig heb. Dat was voorheen wel anders.

  Oma merkt ineens dat ze nu wel een schoon bed krijgt en dat haar maaltijd optijd wordt geserveerd op haar kamer. Ook heeft de verpleger nu wel tijd voor een praatje. Wat ?!! krijgen we ook al nieuwe rolators en wordt de lift weer gerepareert ?

  Zou deze Utopie ooit eens werkelijkheid worden ?

Reacties zijn gesloten.