VVD-beerput Roermond: Van Rey benaderde ook wethouder Vincent Zwijnenberg met geheime informatie

Hetzelfde geintje als bij Offermanns dus:

Jos van Rey (VVD) heeft ook zijn toenmalige collega-wethouder en partijgenoot Vincent Zwijnenberg geheime informatie gegeven uit de vertrouwenscommissie voor de voordracht van een nieuwe burgemeester. Dat meent althans de Limburger te weten op basis van wat genoemd worden ,,bronnen”.

Zwijnenberg heeft ook gesolliciteerd naar het ambt van eerste burger van Roermond. Hij verloor de race van Ricardo Offermanns, die inmiddels alweer afziet van de burgemeesterspost (roermond.dichtbij).

Of de kop van die vent iets met zijn naam te maken heeft is niet bekend. Wel heeft Van Rey (VVD) inmiddels laten weten óók te stoppen met zijn lidmaatschap van de Eerste Kamer en heeft de Roermondse GroenLinks-fractievoorzitter laten weten dat er nog meer gevallen zijn en dat ze op dit moment onder druk gezet wordt omdat diverse mensen (VVD’ers) willen voorkomen dat ze haar mond open doet.

3 gedachten over “VVD-beerput Roermond: Van Rey benaderde ook wethouder Vincent Zwijnenberg met geheime informatie”

  1. Ik denk dat het nu heel snel gaat met schandalen omtrent de VVD. De partij is gebouwd op corruptie en zelfverrijking dus nu gaat de sneeuwbal rollen. Het zal een lawine worden.

    Dit zag je binnen de LPF (VVD 2.0 alpha) en toen de PVV (VVD 3.0 beta) en nu het orgineel de VVD (VVD 1.0).

    Maar zelfs de grootste schandalen zoals de JSF VVD Lobby maken de mensen niet wakker. Zolang SHELL maar Olie steelt en onze oorlogen elders door kunnen gaan heeft het VVD stemvee schijt aan de feiten.

Reacties zijn gesloten.