9 gedachten over “Bizar citaat VVD’er Dré Peters in De Limburger”

 1. Wat wil die VVD onderknuppel nou eigenlijk zeggen?

  clever: mentally bright; having sharp or quick intelligence

  Afgezien het feit dat ik betwijfel of in dat godvergeten Limburgse (incest)dorp Roermond clever personen te vinden zijn, hadden die dan met de rijksrecherche gaan overleggen of de geldhonden wel of niet naar binnen mogen?

 2. Meneer Peters heeft met zijn pakkende analyses tav de affaire van Rey de VVD inmiddels meer schade weten te berokkenen dan die hele van Rey zelf (die affaire was uit hun perspectief namelijk nog wel als het “werk van een ontspoorde eenling” af te doen geweest). Hulde, Dré…

 3. Beide (DP &JvR) persoonlijk bevriend met Geert WIlders. Iets anders dan dit soort holle retoriek verwacht?

 4. Enkele wetenswaardigheden over Peters.
  Hij was directeur van weekblad De Trompetter.
  Was voorzitter van voetbalclub EMS.
  EMS is de voetbalclub van de achterstandswijk , de kemp.

 5. Mark zal erg blij zijn met deze berichten.Na verluidt was hij al witheet op van Rey en nu nog een halve zool erbij. Nou je enig voordeel was dat de ME dan echt niet ziet als ‘de jongens’ erbij waren gehaald of je een VVD’er bent of niet. Die maaien gewoon in het rond en hard.

 6. Deze citaat van Dre Peters en de affaire van de Rey laten de strenge nood aan een AntiMaffia bestrijding eenheid zien met verregaande bevoegdheden om binnen de besloten club van de VVD en andere maffiotische kringen te mogen onderzoeken en opereren.

  Deze zaak is typisch voor de traditionele elite en bepaalde politieke cultuur en kan niet op de gewone manier voldoende worden onderzocht. Net als Wilders, daarom mogen zijn financieringen nog niet openbaar worden.

  Hij is uit de VVD gekomen, toch?

  Zonder degelijk en effectief onderzoek zal De Maffia blijven zitten waar hij zit.

 7. @7 en uit welke dienst zou je deze lui willen betrekken ?? Bij de ultra rechtse AIVD ?? , De VVD stemmende Politie ?? allebei al even corrupt als de politiek

 8. Mee eens, doch moet men de moed niet verliezen.

  Er is overal corruptie.

  Indien ze het in Italië gelukt is om enigszins de Maffia te bestrijden en beperken, moet dat lukken voor onze vaderlandse geval ook.

Reacties zijn gesloten.