VVD-raadslid trekt zich terug wegens fraude-onderzoekje OM

Ja dit had natuurlijk dus helemaal niet ontdekt mogen worden:

De VVD-Fractie Utrechtse Heuvelrug maakt hierbij bekend dat de heer S.M. Klijnhout per direct terug treedt als Raadslid van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Op dit moment is er een onderzoek gaande van het Openbaar Ministerie over te veel ontvangen wachtgelden die de heer Klijnhout in de periode 2006 t.m. 2009 heeft ontvangen (VVD)

De Firma List & Bedrog respecteert het besluit.

P.S. het ging slechts om een lousy 26000 grijpstuivers per jaar die onterecht waren opgestreken. Peanuts voor een VVD’er dus. Bram Moszkowicz zou er bij wijze van spreken ook zijn bed niet voor uitkomen.

P.P.S. De VVD’er heeft de 126K na in de kraag te zijn gegrepen natuurlijk ook direct terugbetaald. Die had hij nog ergens legge. Dit heet straks bij de rechter “verzachtende omstandigheden” als zijn golfmaatje meneer de rechter hem zijn voorwaardelijke werkstrafje van 12 uur oplegt.

5 gedachten over “VVD-raadslid trekt zich terug wegens fraude-onderzoekje OM”

  1. geachte heer vd Heuvel,

    Ik maak ernstig bezwaar tegen de insinuatie dat dhr. S.M. Klijnhout willens en wetens zijn neveninkomsten niet heeft opgegeven aan het bevoegd gezag van de Utrechtse Heuvelrug.

    Dhr Klijnhout die in de wijde omgeving van ons groen-groen-knollenland bekend staat als een integere VVD bestuurder is zich terecht van geen kwaad bewust. De terugbetaling van het ietwat teveel ontvangen wachtgeld is daar toch zeker het bewijs van. Het ligt eerder voor de hand dat de boekhouding van de gemeente Driebergen al die jaren niet op orde was. Het is daarvoor dan ook infaam en abject onze gewaardeerde en alom gerespecteerde Stan in uw kolommen af te schilderen alsof hij schuldig zou zijn aan bedrieglijk gedrag. Met uw uitlatingen doet u aan karaktermoord en suggereert u dat dhr Klijnhout iets fouts heeft gedaan. Ik wil u erop wijzen dat dhr Klijnhout, net zoals de heer Van Rey (ook VVD) in Roermond zich bijzonder heeft ingezet voor zijn gemeente Driebergen-Rijsenburg. Alleen al om die reden zou dhr Klijnhout geprezen moeten worden ipv door u aan de digitale schandpaal genageld te worden.

  2. Even een vraagje: wil iemand karaktermoord op zijn boord tegen betaling van 26.000 per jaar? 🙂

  3. @3 “Ik wil u erop wijzen dat dhr Klijnhout, net zoals de heer Van Rey (ook VVD) in Roermond zich bijzonder heeft ingezet voor zijn gemeente Driebergen-Rijsenburg.”
    Kan en wil niet over dhr. Klijnhout oordelen, maar in het geval van dhr van Rey geldt toch echt, dat eventuele verdiensten voor de gemeente NIET als verzachtende omstandigheden kunnen gelden voor eventuele misdragingen, zoals die, die hem nu in opspraak hebben gebracht.

Reacties zijn gesloten.