Fred Teeven ter verantwoording geroepen voor niet naadloos uitvoeren PVV-agenda

Ik geef toe het is enigszins verrassend, maar PVV-statenfractiehulpje Anita Hendriks moet staatssecretaris Teeven ter verantwoording roepen voor het niet naadloos uitvoeren van de PVV-agenda met betrekking tot asielzoekers (d.w.z. ze hoe dan ook buiten de deur houden en zoveel mogelijk terugschoppen naar hun eigen kutland waar wij niets mee te maken hebben en wat ons vooral geen geld mag kosten; iets waar de staatssecretaris ons inziens toch redelijk effectief mee bezig is geweest al die tijd) en bovendien over het bagatelliseren van de ideeën van haar, een van die landgenoten wiens mening je serieus moet nemen, zoals collega Ralph het altijd weer zo treffend weet te formuleren.

Het moet gezegd, geheel coherent klinkt het niet wat de staatssecretaris te berde brengt:

 De opvangbereidheid in Nederland is groot, merkt Teeven op. Dat burgercomités uit angst worden opgericht begrijpt Teeven niet. “In plaatsen als Budel, Dronten en Drachten is veel ervaring met het omgaan met asielzoekers. Daar geeft het uiteindelijk nauwelijks problemen.” (Omroep Brabant)

Nee, behalve dan dat sommige Budelnaren het toe zouden juichen als de moslims in het betreffende centrum onthoofd zouden worden en het ook feest is als ze elkaar afmaken.

Wat dat betreft heeft Hendriks gelijk. De staatssecretaris maakt beslist niet genoeg haast met het elimineren van asielzoekers, en denkt nog in termen van tijdelijke opvang, uitzetten, officiële papieren (desnoods vervalste), zaken die allemaal zóóóó typisch jaren nul van de 21e eeuw zijn. Zo’n Anita Hendriks ziet dat allemaal beslist veel moderner.

1 gedachte over “Fred Teeven ter verantwoording geroepen voor niet naadloos uitvoeren PVV-agenda”

  1. Pingback: Pownews als nieuwsbron | Krapuul

Reacties zijn gesloten.