Gôh alweer een VVD’er met een illegale business

Dit keer in “Grootegast”. Klopt dat u daar nog nooit van gehoord heeft trouwens. Anyway één emotionele brief van de jankert en het hele college van “Grootegast” viel dus uit elkaar:

Een boze brief van VVD-fractievoorzitter Gert van Werven aan de burgemeester en wethouders in Grootegast is mede de oorzaak van het uiteenvallen van het college (dvhn).

Dat VVD’ers zogenaamd ondernemende tiepjes zijn is op zich leuk. Maar waarom toch altijd illegaal jongens?

8 gedachten over “Gôh alweer een VVD’er met een illegale business”

 1. Was er ook niet zo’n VVD’er in Amsterdam die iets illegaals met een hotel en Shortstay deed? kom hoe heet die ook alweer. Ligt op het puntje van mijn tong. Ook iets met een te jonge knaap. Ook iets met geld van een bekende stichting. goh hoe heet ie ook alweer. Het zijn er tegenwoordig zoveel bij de VVD dat het moeilijk wordt om te onthouden

 2. Ach ja…. Van Dalen! ook JOVD ook VVD ook graaier:

  Ook bestaat er binnen de homobeweging onvrede over de financiële toestand waarin het COC onder leiding van Van Dalen is terechtgekomen. Maandenlang bekleedde Van Dalen een dubbelfunctie: enerzijds voorzitter en anderzijds interim-manager, een functie waarvoor hij zich liet betalen. De boeken laten daarvoor een kostenpost zien van 130.000 euro. De toenmalige partner van Van Dalen declareerde bovendien 250.000 euro voor pr, advocacy en lobbywerk.

 3. Ach ja…. Van Dalen! ook JOVD ook VVD ook leugentjes:

  COC-voorzitter Frank van Dalen vertrekt niet vrijwillig bij de homobelangenorganisatie. Het bestuur heeft hem dringend geadviseerd uit eigen beweging op te stappen.

  Dat meldt de Gaykrant. Volgens deze krant waren bestuursleden onaangenaam getroffen door het feit dat hij in de Amsterdamse homohoreca was gesigna-leerd met „wel erg jonge knapen.” Daarmee geconfronteerd tijdens een speciale vergadering eind februari, verdedigde Van Dalen zich door te stellen dat het om een onschuldige relatie zou gaan: „De knul is maar twee keer blijven slapen en hij is bovendien inmiddels al zeventien.”

  http://www.refdag.nl/nieuws/binnenland/van_dalen_niet_vrijwillig_weg_bij_coc_1_262285

 4. Ach ja Gert van Weveren te Grootegast ook VVD
  – maakt zijn verkiezingsslogans waar:

  Waar anderen falen toont de VVD daadkracht.
  Wij staan voor:
  Nog minder regels
  Ruimte om te ondernemen

 5. Pingback: Corrupte VVD-er du jour: Gert “B&B” van Werven | Krapuul

Reacties zijn gesloten.