Dit SP-wetsvoorstel kunnen de PVV’ers in hun hol douwen

Schokkend nieuws:

Uitgeprocedeerde asielzoekers die buiten hun schuld niet terug kunnen naar hun land van herkomst terwijl ze wel willen, moeten een ‘menswaardige’ opvang krijgen. De Tweede Kamer stemde woensdag in met een motie daartoe van de SP. Die opvang mag in elk geval geen vreemdelingendetentie betekenen, volgens de motie (nu)

Het heeft even geduurd maar we hebben tegenwoordig weer een kamermeerderheid die een ander iets gunt dat “menswaardig” is. Dat geeft toch een klein beetje hoop voor de toekomst, of niet soms? Ook een leuk leermomentje voor malloten die de SP hetzelfde (beweren te) vinden als de PVV, maar dan zonder islam.

Het geestelijk gestoorde Volksempfinden op Nujij is overigens weer even stuitend als in de hoogtijdagen van de PVV. Is daar een machtswisseltje in de redactie geweest of zo?

7 gedachten over “Dit SP-wetsvoorstel kunnen de PVV’ers in hun hol douwen”

  1. @2 Waarom zou dat alleen de verantwoordelijkheid van de SP zijn,rechts heeft jarenlang alleen kunnen regeren,links nog nooit,do the math.

  2. @ 2 een heel grote sjaal laten breien om de noordpool mee te bedekken zodat die minder snel afsmelt ??? In Arena’s met Friese boeren laten vechten ??? Omscholen tot stadswachten zodat iedere straat zijn eigen wachtchinees heeft ???? Het niveau van het markermeer verlagen en ze daar wilde rijst en cranberries laten verbouwen ??

  3. @5 nee , ik geef slechts oplossingen die net zo absurd zijn als je probleemstelling …

Reacties zijn gesloten.