Uitgewezen asielzoeker zeer zorgvuldig conform de regels adequaat vermoord

Dit doet een klein beetje denken aan die keer dat er elf asielzoekers waren afgefikt en toenmalig minister Verdonk zei dat er “adequaat was gehandeld”. Dat leverde haar toen nog een paar honderdduizend rechtsrabiate voorkeursstemmen op rechtstreeks uit het riool:

De asielaanvraag van de inmiddels overleden Zivko Kosanovic uit Servië is zorgvuldig beoordeeld op basis van de informatie die hij zelf heeft verstrekt en wat er bekend was over zijn land van herkomst.

Dat zegt de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) naar aanleiding van het bericht van het radioprogramma Argos dat de man is vermoord na te zijn teruggestuurd (rtl).

Misschien moet de IND ook maar meedoen aan de verkiezingen er is nou eenmaal een groot draagvlak bij het Nederlandse volk voor het op adequate wijze vermoorden van asielzoekers.

17 gedachten over “Uitgewezen asielzoeker zeer zorgvuldig conform de regels adequaat vermoord”

 1. @1:

  Argos gezien?
  Handig hè, dat de Staat en de pers nu beginnen te lullen over een of andere criminele achtergrond van de vermoorde man? Ohhh zegt dan het domme volk, dan zeggen wij natuurlijk niks meer. Dan is het niet zo erg namelijk.

  *kots*

  .

 2. Volgens sommige idioten alhier maakt het dus niets uit dat die man een criminele had. Ripdeal mislukt, bedreigd door je ex collega’s, vraag asiel aan in Nederland, er zijn zat idioten die vinden dat dit een meer dan legitieme reden is om asiel te verlenen.

 3. Ik word zo moe van al die geitenwollen sokken die al die ziele poten maar hier willen houden VAN MIJ GELD.

 4. @7 En ik word misselijk van klojo’s met PVV praatjes die zelf nog niet eens fatsoenlijk Nederlands kunnen schrijven. Ga terug naar de lagere school man – je nickname doe je in ieder geval eer aan.

 5. ik ben het zat dat mijn recht op vrije meningsuiting en geloofsovertuiging en die van vele van mijn mede Nederlanders worden ingeperkt terwijl onze gasten (asielzoekers) alle recht hebben hun ding mogen zeggen en uitvoeren.

 6. @9 dit gaat over een asielzoeker die is vermoord. Maar jij hebt het dus slechter begrijp ik?Je wordt onderdrukt?

 7. @9 Wat een gelul! Waar en door wie wordt jouw vrije meningsuiting onderdrukt? Waar word jij überhaupt mee onderdrukt of gediscrimineerd? En als iemand uitgewezen wordt en vermoord dan kan dat niet zijn omdat hij getuige is geweest in Den Haag tegen een moordenaar? Maar komt ‘daar’ vandaan en ‘daar’ zijn het allemaal moordenaars en boeven.

  Als jij zo behandeld zou worden als asielzoekers, zou je moord en brand schreeuwen en janken als een baby.

 8. @14: nee, meestal zijn ze een jaar of 10 houdbaar, maar niet perse. En na die 10 jaar heeft iedereen weer even genoeg van die rottende ideeën en gaan ze weer voor minstens 70 jaar in de koelkast.

Reacties zijn gesloten.