PvdA-krapulaat bij nader inzien toch maar tegen downloadverbod

Het zag er even naar uit dat het PvdA-geteisem samen met het semi-liberale VVD-tuig de Nederlandse burger ging opzadelen met Noord-Koreaanse internet censuur maar naar aanleiding van “het debat” zien ze er toch maar van af. Sowieso is Nederland al het meest afgeluisterde land ter wereld (wederom dankzij de “liberalen” van de VVD) dus dit hoeft nu even niet. Een dezer dagen ontvang je wel een oproep om je bloed af te geven en je slavenketting te passen. De GPS-chip wordt dan tevens rectaal ingebracht. Einde NSB-mededeling.

3 gedachten over “PvdA-krapulaat bij nader inzien toch maar tegen downloadverbod”

  1. Haalt u ook gerust uw laatste tandenvullingen er weer uit, want er zijn op röntgenfoto’s al diverse chips waargenomen die daar ingestopt waren door de tandartsen ( kregen ze een tientje voor van uw zorgzameverzekeraar). Soort track & trace zeg maar.

  2. @1, de voorlichting van de verzekeraar in deze kwestie is dat de zenders bedoeld zijn om uitgevallen vullinkjes makkelijk te kunnen opsporen. (scheelt weer 1 miljardje ofzo) 🙂

  3. @3, nu even serieus – de Amerikaanse tv-provider Verizon is van plan sensoren in de tv-kastje te plaatsen waarmee wordt bepaal hoeveel mensen in de kamer voor de tv zitten, welke delen van het programma lachen veroorzaken, wanneer wordt geluisterd en wanneer gaat men wat meer praten. Nog erger zouden ze ook intieme momenten willen vast leggen ivm met tijdstip uitzenden van reclame.

    Straks kijkt u teevee gezellig samen met Big Brother.

Reacties zijn gesloten.