Van Aartsen (VVD) mag op straat levende asielzoekers op straat smijten

Wat een overwinning van de Nederlandse rechtsstaat weer zeg. De asielzoekers die in een tentenkamp op de Haagse Koekamp verblijven, mogen donderdag hun tentjes afbreken, zo heeft een wijze rechter geoordeeld. De VVD-patjepeeër ter plaatse krijgt er gewoon een stijve snikkel van:

Burgemeester Van Aartsen laat in een reactie weten dat hij zich ”zoals in alle gevallen strikt zal houden aan de uitspraak van de rechter”. Of dat betekent dat het kamp daadwerkelijk wordt ontruimd, wilde zijn woordvoerder niet zeggen. ”Dat hangt vooral af van de opstelling van de demonstranten zelf.” (nu).

Nog anderhalf uur. Dan is het donderdag en kunnen ze op straat gesmeten worden.

2 gedachten over “Van Aartsen (VVD) mag op straat levende asielzoekers op straat smijten”

 1. Op straat in de kou is veel gezonder. Tuig is het, die Aartsen en de rechtbank en de politie en de ambtenaren en de politiek .
  En waren blijven de tienduizenden uit den Haag om die mensen te beschermen?

  Zeker te koud? Nu even niet, want funshoppende? Is er een gebouw te kraken?

  Kantoren staan er meer dan genoeg leeg. Zoveel dat ze die af willen breken omdat de prijs onder druk komt te staan. Spiksplinternieuwe kantoren, weg ermee. Niks ervan, wij erin nomdedieu!

  [ Van Zadelhoff: ongeschikte kantoren afbreken : ]

  http://www.bnr.nl/programma/bnrgeneratieeinstein/381622-1203/van-zadelhoff-ongeschikte-kantoren-afbreken

  [..] [ In Nederland staat 7 miljoen vierkante meter van de kantoren leeg. Volgens vastgoedondernemer Cor van Zadelhoff is hiervan 2 miljoen absoluut ongeschikt. “En dat moeten we gewoon afbreken.”] [..]

  Zadelhoff, goh, die bordjes zie ik werkelijk overal.

Reacties zijn gesloten.