Aangifte vrouw tegen optreden BOA’s

Hoe zou dat toch komen, die agressie tegen “hulpverleners”, hier gevalletje mevrouw fietst op terroristische wijze op voetpad, ja en daar moet natuurlijk KEIHARD tegen worden opgetreden:

Het incident vond donderdagmiddag plaats, toen de vrouw zich niet direct identificeerde toen de geüniformeerde opsporingsambtenaren daar om vroegen. Een van de BOA’s pakte de vrouw daarop hard in haar kraag vast, waardoor ze in ademnood kwam. Toen ze zich losrukte werd ze volgens haar lezing hardhandig in een hek geduwd en door de twee BOA’s in de boeien geslagen. Ze heeft daarna een uur vastgezeten op het politiebureau (ED).

Het verbaast me eigenlijk dat ze haar niet ter plekke hebben geëxecuteerd en als afschrikwekkend voorbeeld hebben laten liggen.

2 gedachten over “Aangifte vrouw tegen optreden BOA’s”

 1. Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

  Zelfstudie ZONDER hulp

  €129
  of 6 x €24.50
  of 4 x €35.50

  Buitengewoon opsporingsambtenaar is één van de populairste cursussen uit het uitgebreide aanbod van de ervaren NHA en wordt gezien als één van de beste cursussen van Nederland op zijn gebied!

 2. “Het verbaast me eigenlijk dat ze haar niet ter plekke hebben geëxecuteerd en als afschrikwekkend voorbeeld hebben laten liggen.”

  Vooral op het moment dat ze de handen niet omhoog wou doen – ahja hadden ze helaas op,dit moment geen wapens bij.

Reacties zijn gesloten.