PVV wil roze boevenpakjes

Chris van der Helm van PVV Den Haag kwam vandaag met het briljante idee om de oud-op-nieuw raddraaiers in een roze boevenpakje de troep van oud-op-nieuw op te laten ruimen. Het is weliswaar al 3 januari en de kans dat er nog afval van rotjes en vuurpijlen ligt is vrijwel nul, maar het idee wordt verwelkomd door de euforische PVV-aanhang. Deze straf zou dan moeten worden opgelegd bovenop de straf die de rechter oplegt. In het Nederland zoals de PVV het voorstelt deelt de politiek gewoon de straffen uit, als de PVV het voor het zeggen zou hebben. Weg met de onafhankelijke rechtspraak!

De PVV in Den Haag had al eerder ideeën over het zichtbaar maken van ongewenste elementen in de samenleving. Zo wilde raadslid Paul ter Linden HIV-positieve homo’s brandmerken zodat iedereen ze kan herkennen. Van der Linden is weliswaar zelf homo, maar toch wilde hij op de datingsite gay.nl even kwijt dat HIV-positieve homo’s met een tatoeage boven hun geslachtsdeel goedwillende homo’s zouden kunnen waarschuwen dat het geen zuivere koffie is. Van der Linden had ook voorgesteld om ontmoetingsplaatsen voor homo’s te verbieden.

6 gedachten over “PVV wil roze boevenpakjes”

 1. Helaas is dit voorstel om middeleeuwse schandpalen weer in te voeren niet een individuele hobby van een PVVer.
  Het verkiezings”program” van de PVV (2012) komt met “chain-gangs”. Dwangarbeid van aan elkaar geketende veroordeelden langs de openbare weg. Verlekkerd wordt daarbij opgemerkt, dat dit wel een extra straf betekent voor bv Marokkanen, die hierdoor meer in hun eer zouden worden aangetast dan anderen…
  Ja, de PVV haalt niet het meest beschaafde in een mens boven.
  🙂

 2. Dan maar de PVV zelf het bood voorbeeld geven en de hele fractie, fractieLijder inclusief in dito roze pakjes de puinhoop dat ze jarenlang met hun hatelijke politiek in Nederland hebben aangericht, meteen gaan opruimen.

  De pakjes kunnen met een gat aan hun aars opgeleukt kunnen worden zodat PVV-ers hun waardevolle ideeën ten alle tijden gelijk zouden kunnen uit ruften, ten bate van omstanders.

 3. Hier kunt u alle kleuren behorend bij de minderwaardige soorten bestuderen die werden vastgezet door de nazi’s , en oja hoor, dit land liep echt voorop, zelf na de oorlog nog:

  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bundesarchiv_Bild_146-1993-051-07,_Tafel_mit_KZ-Kennzeichen_(Winkel)_retouched.jpg

  Zou niet gek zijn als de hele homobeweging INCLUSIEF HEER KROl ( die nooit antwoord geeft op mijn getwitter) ook eens hun muil open zouden trekken. Maja, electoraat hè, en niks voordeel te behalen.

  Dus: Ik klaag ( onder andere) de homo’s aan die nu nog PVV zullen stemmen omdat ze zo ontiegelijk stom zijn en niet in de gaten hebben dat ze hun eigen graf EN dat van mij aan het graven zijn door die fascisten te blijven steunen.

  Word wakker!

Reacties zijn gesloten.