Wegens enorm succes: de rijkscrimineel weer in dienst gesteld

Teeven, die graag belastingcenten afschuift naar de drugsscene, wil het graag en de PvdA ziet het nu ook helemaal (weer) zitten: de criminele kroongetuige.

Het gebruik van criminele infiltranten is verboden sinds de IRT-affaire in de jaren negentig. Die leidde tot een parlementaire enquête. Onder regie van politie en justitie voerden infiltranten toen drugs door, het doel daarvan was een beeld te krijgen van de top van de drugsbende die werd onderzocht.

Maar ja, die IRT-affaire, dat is bijna TWINTIG (20) jaar geleden, nietwaar. Alleen Teeven weet daar nog van.

5 gedachten over “Wegens enorm succes: de rijkscrimineel weer in dienst gesteld”

 1. De eerste vrijwilliger voor infiltrant heeft zich al gemeld in de vorm van Arnoud van Doorn.

 2. We zouden dus criminelen lieden op hun woord moeten geloven? Omdat ze infiltranten worden genoemd?

  Daar komt deze voorstel op neer.
  Ben je van loodje getikt?

  Ik denk dat Recourt hiermee gewoon naar en goede baantje binnen de OM straks solliciteert. Dit is de enige verstandige verklaring van die onzin.

  Heb ik ook een zeer passend en handig voorstel voor Recourt – ga ook verdachte mensen meteen martelen want je krijgt van alles verteld dan en kun je met de uitgeperste informatie van alles oplossen en voorkomen, weetjewel!

 3. Indien hierbij het zelfde systeem gebruikt gaat worden zoals het IRT gebeuren word het lachen . En met teeven aan het roer zal het er wel op uitdraaien .En dat men nu een politie corps op landelijk niveu gaat krijgen zal net als toendertijd met het IRT men elkaar wederom de tent uitvechten ,want ook toen wilde men scoren .En dan bedoel ik financieel .Want er is toen giganties geld verdient aan beide zijden

 4. “Indien hierbij het zelfde systeem gebruikt gaat worden zoals het IRT gebeuren….”

  Neem dit als direct bewijs aan dat de Maffia volledig binnen de OM en Justitie doorgedrongen is.
  Dit is Maffia bestrijden met Maffia praktijken.
  Daardoor is het aan het eind helemaal onduidelijk hoe de Rechtprinicipes van de Rechtstaat gewaarborgd worden, want in wezen is dan iedereen deelnemer aan het misdaad.

  Daarbij vind ik het een ernstig poging om het aandacht af te leiden van het feit dat Opstelten en Teven maar praten over oplossen van misdaad, maar pakken alleen de piepkleine criminaliteit aan. De grote zegeviert onopgelost.

  Het is u misschien opgevallen dat er een Wild-West liquidatie onlangs ergens richting Amsterdam heeft plaatsgevonden. Niets opgelost.

  We hebben eerder de Wild-West, met militaire precisie en enorm geweld aanval op de Brink transporten gehad. Niets opgelost. We moeten steeds naar de moslims kijken, weet u.

  Nog eerder werden in de muren van een woning in Rijswijk een enorm arsenal aanval wapens gevonden. Volledige stilte – doofpot.

  Je hoeft niet veel te zoeken om te constateren dat in ons land waar alles wordt afgeluisterd, graag gefouilleerd, getaped enz..enz..schijnt dat alleen de moslims de staat bedreigen terwijl uit de feiten blijkt dat Gladio-achtige groepen de samenleving daadwerkelijk terroriseren, terwijl we ook extra antiterrorisme diensten hebben opgesteld die in die opzicht nog niets hebben gedaan.

  Het is poeier in de ogen van de burgers gooien, achter de moslims/buitenlanders aan gaan, terwijl de zware Gladio misdaad (mogelijk beschermd) zijn gang ongestoord gaat.

  Kijk, doe es wat daar aan, Recourt, het zou het land zeker helpen.

Reacties zijn gesloten.