Dubbele standaard VVD m.b.t. tot o.a. tabak

VVD'er
VVD’er
Tot tranen toe geroerd zijn we door het standpunt van onze Pinokkio-premier Rutte, die plaatjes van impotente longkankerpatienten op pakjes sigaretten ineens spontaan een brug te ver vindt:

“Willen we straks ook plaatjes van dikke mensen op een pakje boter? Of van dronken mensen op een fles wijn? Of van verkeersslachtoffers op auto’s?” (nu)

Nee Rutte, vergelijk auto’s maar met paddo’s. Bij paddo’s viel ooit eens een dode. Toen zijn paddo’s dankzij de “liberalen” acuut verboden. De doden en gewonden die dankzij auto’s vallen zijn ingecalculeerde risico’s voor de fun, want “vrijheid”. En vergelijk drank maar met wiet. Iedere dag sterven mensen dankzij drank en er is nog nooit iemand gestorven dankzij wiet. Oh wacht eens even, niet dankzij wiet, maar natuurlijk wel aan de criminalisering van wiet die wij aan de VVD te danken hebben. Die criminalisering dankzij de “liberalen”, díe verwoest levens, wiet niet. En wat denk je van het qat verbod? De meest onschuldige drug aller tijden? De georganiseerde misdaad is jullie dankbaar, “liberalen”.

De “liberalen” van de VVD hebben dus bloed aan hun handen en dienen hun vuile smoel te houden over plaatjes op pakjes sigaretten.

4 gedachten over “Dubbele standaard VVD m.b.t. tot o.a. tabak”

  1. Dit is een opsteker voor de horeca .ze zouden eens moeten laten onderzoeken indien er een totaal verbod komt ,of zij de gemaakte kosten van rookvrije ruimtes kunnen recupereren .

  2. Datde vvd hier niet aan mee doet ,is mischien voortgevloeid naar aanleiding van de ontmoetingen van haar minister van gezondheid met de tabaksloby .

Reacties zijn gesloten.