Geen vrouwen op straat! Supporters luiden de noodklok – Demonstratie maandag 14 april 15:00 uur Spui in Amsterdam

Supporters van de uitgeprocedeerde vluchtelingen in Amsterdam luiden de noodklok. Vluchtelingenvrouwen die uit Asiel Zoekers Centra (AZC’s) worden gezet, staan op straat. In de gekraakte “Vluchtgarage” in Amsterdam Z.O., waar een groep vluchtelingen verblijft, melden zich iedere week vrouwen die nergens heen kunnen. Alle opvang in het land, georganiseerd door kerken en vrijwilligers, zit helemaal vol. Op dit moment is er geen onderdak voor de vrouwelijke uitgeprocedeerde vluchtelingen in Amsterdam. Vrijwilligers doen hun uiterste best om de vrouwen elders onder te brengen, maar ”van de volgende vrouw die zich meldt, weten we echt niet meer waar ze heen moet” (aldus Marjan Sax, een van de supporters).

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: No-Border

3 gedachten over “Geen vrouwen op straat! Supporters luiden de noodklok – Demonstratie maandag 14 april 15:00 uur Spui in Amsterdam”

  1. BAM! Het enorme succes van de politiek van Teeven.

    (Binnenkort op uw teevee het betoverende spelprogramma ” Zoek het miljoentje met Fred en Ivo”)

  2. Ja en dan hoor ik zo’n Teeven al debiteren, dat die mensen geen recht hebben om hier te zijn. Dat ze terug moeten, en dat ze dat weten. Ach, waarom zouden mensen zich in de ellende storten als ze naar het eigen paradijselijke land teruggestuurd kunnen worden. Misschien dat ik daar eens met Fredje over moet gaan praten? Misschien dat ik in die botte hersens wat nachtmerries kan planten? Ik wens het hem zo maar toe.

  3. Demonstreren bij het Lieverdje heeft geen zin. Probeer achter het adres van Teeven te komen.Ga voor z’n huis staan met borden met teksten als: Teeven, je hebt vast nog wel een kamer over.En neem een aantal uitgeprocedeerde vrouwen mee.

Reacties zijn gesloten.