Aanslag. Hehe, eindelijk

EINDELIJK is er dan iemand in dit krankjorum land vol mensen die volop in de ontkenningsfase zijn, die het beestje bij de naam noemde: GroenLinks fractievoorzitter Halewijn in Oostknollendam, wiens auto’s in de fik zijn gestoken, had het over een aanslag.
En dat werd tijd, want zelfs de terreuractie in Woerden werd nog steeds slechts als ‘aanval’ bestempeld – en de om-verkrachting-roepende rechts-extremisten in Steenbergen zelfs als ‘demonstranten‘.
Inmiddels buitelen Halewijns collegae politici alweer over elkaar heen met hypocriete uitspraken: Klaver (zelfde partij, maar dan landelijk) zegt ‘hiervan enorm geschrokken te zijn’, maar roept tegelijkertijd dat ‘het eerst maar eens goed uitgezocht moet worden’. Welja. Het is ook Volstrekt Onduidelijk, toch, Klaver? Het OM deed dat eerder ook al met uitspraken van Raffi Chohan tijdens de Pegida manifestatie en kwam niet verder dan ‘we gaan onderzoeken of er geen strafbare uitingen zijn gedaan’. Ieder wezen met meer dan twee hersencellen ziet in dat Chohan zich overduidelijk te buiten is gegaan aan racisme, discriminatie en haatzaaierij, maar het OM zal waarschijnlijk wel weer twee jaar nodig hebben om dat uit te gaan pluizen. What’s new?

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Dhjana