Ook na verdwijnen Vlaamse Verdedigings Liga blijft de racistische bagger stromen

schermafdruk-van-2016-08-10-17-11-30De ranzige onderbuik van Vlaanderen heeft de Vlaamse Verdedigingsliga niet nodig om loos te gaan op internet. De Facebook-pagina’s van sommige kranten bieden hen graag onderdak.

De Facebook-pagina van de Vlaamse Verdedigings Liga lag vorige week aan de basis van een mediastorm. Zowat alle partijen en krantencommentatoren namen er in scherpe bewoordingen afstand van. De pagina werd ondertussen door Facebook zelf verwijderd.

Maar dat betekent niet dat de racistische commentaarschrijvers nu dakloos zijn. Ze kunnen nog altijd hun gang gaan op de pagina van een krant als Het Nieuwsblad.

De rel rond de pagina van VVL draaide rond de walgelijke commentaren op de dood van een jonge Belg op vakantie in Marokko. Het Nieuwsblad plaatste deze week een artikel op Facebook over een 7-jarige jongen die een pink verloor op een glijbaan. De jongen heet Youssef en de mama op de foto droeg een hoofddoek. Dat was voldoende om weer diezelfde gore commentaren uit te lokken. We zijn nu enkele dagen later en ze staan er nog altijd.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: dewereldmorgen.be