Eigen schuld dikke bult

Gelukkig is het allemaal de schuld van de vele Nederlandse huichelaars en wegkijkers.Zij staan voor meer islam en meer asielparasieten.Over 15 jaar is er geen enkele sociale zekerheid meer .Dan is alles op.Alles weg gegeven aan de zielige vluchtelingen .Ik hoop dat u er allemaal heel veel last van krijgt.Zeker de mensen op dit forum.Voor die mensen hoop ik dat ze veel zielige asielzoekers naast zich krijgen te wonen.Dat hoop ik.

6 gedachten over “Eigen schuld dikke bult”

 1. Mijn onderbuurvrouw ging met een Kongolese vluchteling, mijn bovenbuurvrouw had regelmatig een Chileense vluchteling op bezoek – die kende ik als collega van vroeger kantoorwerk. De wereld is klein.

  De plafonds waren van hout en geluiddoorlatend. Soms hoorde ik een buurvrouw telefoneren door het plafond, maar ook op mijn eigen lijn als ik net zelf aan het bellen was. Ja, dat ging toen nog met toestellen en draden, mensen.
  Op zeker ogenblik heb ik hierover geklaagd bij mijnheer PTT (die een mevrouw bleek te zijn). Die vertelde mij dat er van storing geen sprake kon zijn: de telefoonnummers van alle drie de betrokkenen begonnen met verschillende cijfers dus storing was uitgesloten.
  “Waar kan het dan aan liggen?”
  “Misschien kunt u dit zelf bedenken”.

  Aha. Ja, de Linkse Elite pompt dit land vol vluchtelingen maar houdt ze wel in de gaten. Of zoiets.
  En als het regent word je natter als je onder water zwemt.

 2. Arme Ruud, wat moet het toch vreselijk zijn als je in zo’n angstpsychose leeft. Als je overal spoken ziet en denkt dat je vreselijke rampen gaan overkomen. Allemaal vanwege vluchtelingen. Zonder enige kennis van zaken en enig benul wie hier de scepter zwaaien en op Krapuul schrijven denk je hen iets vreselijks toe te wensen.

  Laat ik die mensen die hier de scepter zwaaien en schrijven nu wel kennen. Zij leven samen, als buur, als vriend of partner met vluchtelingen en ik kan je verzekeren zij vinden dat geen ramp. Daarentegen als jij hun buurman zou zijn dan zou dat wel als verschrikking worden ervaren.

 3. Ik heb al diverse jaren diverse asielzoekers boven, onder en naast mij wonen. Tot volle tevredenheid. Ja ok, vorig weekend maakte er een wel erg veel lawaai, en daar kan hij problemen mee krijgen. Net zoals mijn voormalige roomblanke overbuurman die zijn woning uitgeflikkerd werd vanwege teveel herrie en toestanden.

 4. Beste Ruud, we hebben je bij uitzondering een podium gegeven voor je racistische bagger en in jouw ogen waarschijnlijk vreselijke verwensingen. Gewoon om te laten zien hoe vreselijk achterlijk jij en degenen die jouw gedachtegang delen zijn.

 5. Na een punt hoort trouwens een spatie.

  Verder zijn begrippen als “alles” of “niets” vreselijk kwetsbaar en worden o.a. met klem ontraden bij ruzies. Met één voorbeeld van het tegendeel gaat namelijk je hele argument aan gruizels. Als “alles” wordt weggegeven aan zielige vluchtelingen dan moet daar belasting over worden afgedragen waardoor zij automatisch niet meer alles hebben. Ook zullen ze goederen en diensten afnemen van niet-vluchtelingen; ze hebben er immers ruim de middelen voor en via deze weg zullen opnieuw middelen naar de oorspronkelijke “weggevers” terugvloeien.

  Ook misstaan bronnen niet. Waar komt bijvoorbeeld die 15 jaar vandaan en over welk betrouwbaarheidsinterval hebben we het hier?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.